Cluj rulz (37)!
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
mariana tache spune:
Corina, ma bucur ca ai fost la dr; asa stii despre ce e vorba si nu te macina necunostinta de cauza; si ma bucur ca ti-a placut doctora.
hihihihi ati luat rotobil; bravos! Abia astept sa-l vad pe Alex cum se da in el! Nu-i asa ca ti-e mai bine? Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
steaua spune:
Hi- hi, cand vii sa ne vezi? Cum stai cu invatatu? A venit bunica? Corina &
Alex (11 iulie 2005)
pozici
mariana tache spune:
Da, buni e la noi. Cu invatatul sunt ok. Mai am timp . Buni pleaca vineri...cred (adica joi sau vineri). Poate ne intrunim duminica la voi sa-l vedem pe topaila!
Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
Simon (30.08.2005)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
ancuzza spune:
neata la fete...
io tot mai rar pe aici.. :(...imi fug zilele de zici ce-i aia!
am io reteta aia super ... am salvat-o repede cand ne-a dat-o roxa ! ..tre numai sa o cat bine-bine!
gasit!
Sa va zic o reteta geniala gratuita care nici nu e foarte grea, pt bebei peste 7,5 luni si pt adulti - dovlecei umpluti cu carne si legume:
- 3 dovlecei (mai umflati)
- o ceapa mica
- o jumate de piept de pui sau o pulpa de pui (data la blender sau tocata)
- 1 morcov, 1/2 patrunjel, 1 rosie taiate marunt/razalite pe aia mare
-1/2 litru de suc de rosii - dar nu e neaparat
- o cana de apa
- condimente
Tapetati o tava cu unt si scobiti dovleceii. Caliti in ulei de masline carnea, apoi puneti legumele + condimente si le innabusiti un pic impreuna. Scoti de pe foc oala si cand s-a racit un pic, umpli dovleceii cu amestecul respectiv, ii asezi in tava tapetata cu unt, ce legume& carne raman le pui si pe ele in tava, torni sucul de rosii, daca mai trebuie si apa (sa nu acopere decat trei sferturi din dovlecei) si se da la cuptor cam o jumatate de ora. La jumatea timpului intorci dovleceii in tava. Se serveste cu smantanica! Se poate razali cascaval deasupra cat sunt calzi :) Asta a papat Serbanica azi, s-a lins pe bot! si va
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/svety/svety.jpg)
svety spune:
M-am apucat de plans cand am vazut mesajul sotului Andreeii...Ce frumoasa-i Maria...Cand vad sau aud chestii d-astea ma gandesc cum unii isi bat copii (cel mai bun caz...) si altii mor ca ei sa traiasca.
Si asa ma hotarasc sa nu-l bat pe Dan niciodata, ca eu Slava Domnului eram batuta de tata de trei ori pe zi, pana s-a dus si dus a fost! Io fi fost greu mamei, dar mie imi era super. Ciudat ca acum ma inteleg bine cu el. Are si un baiat de 5 ani. La noi in familie femeile nu prea aveau noroc.
Inca o chestie: POATE CINEVA SA-MI SPUNA DE CE NU-MI VIN IAR RUSHIILE? O fi din cauza ca alaptez? De protejat, ne-am protejat.
mamide dani
cici cochet baiat(26 iulie 2005)
albumul lui Dani
piticii lui Danutz
ralucames spune:
... nu ma pot opri....
Dumnezeu sa o ierte pe Andreea si sa ii ocroteasca ingerul de copil, de toate greutatile. Tatalui sa ii dea putere si intelepciune sa treaca peste tragedie...... nu ma pot opri...
minunea vietii mele
mariana tache spune:
Buna dimineata!
Ancuzza, draga de tine! Ce faina ai fost la faza cu reteta! . Multumesc. Mi-a fost dor de tine! Ce faci de vii asa de rar???
Florina, tu esti culmea, culmilor! MUsai sa va sun azi, ca te-ai dat rau la fund!
O zi superba va doresc! (in ciuda vremii!) Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
Simon (30.08.2005)
Sanatate Maxima!!!
steaua spune:
Neatza si de la noi!
Svety, rushii pot sa nu apara daca alaptezi inca. Ar fi un motiv. Dar mai pot fi si altele. Alaptarea stopeaza aparitia rushilor cel putin in primele luni (e chestie hormonala), dar, din cate stiu io, dupa 6-7 luni, putine mame nu mai au musafiri. Exista, totusi, unele la care lipsesc pana la sfarsitul alaptarii. Poate faci parte din aceasta categorie. Sper sa nu fie probleme. Daca ai indoieli, du-te la un medic. Corina &
Alex (11 iulie 2005)
pozici
steaua spune:
Mariana, spor la invatat (cre ca ingrasi inche porcu') si tinem pumnii azi. Te asteptam duminica cu o bere!!!!! Corina &
Alex (11 iulie 2005)
pozici
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Alynutza/Alynutza.jpg)
Alynutza spune:
Hello!
Mariana, sa stii ca si mie imi pare rau. Aveti firma de foto sau de organizari nunti? Fain ar fi fost sa-mi faca pozele o forumista. Scuze ca intreb si eu, dar ce sa fac daca-s nou venita: pentru ce examen inveti? Iti doresc spor (eu ma bucur c-am scapat de ele, nici c-as mai vrea) si bafta multa!
![](zana.gif)