Cluj rulz (37)!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

daca vreti sa o vedeti pe micutza Maria

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marius1th/album?.dir=/b37e&.src=ph&.tok=phx5jbEBeEcGNfdD

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori si 8 luni)

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

la mare 2005 http://www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0
nasterea papusii :http://www.desprecopii.com/info.asp?id=531

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Helaaaau fetelor!

Mariana, ce rau imi pare, aseara mergea netul cam naspa si eu clampaneam tare din taste, Vic m-a somat sa termin odata si am iesit...sa stii ca dovlecei umpluti am facut dupa ureke, au iesit bestiali si m-am grabit sa pun reteta, nu cred ca am salvat-o...dar acu merg s-o caut pe DC!

Daniela, eu merg la casuta cu jucarii din Gheorgheni!

Svety, unde ai gasit pana la urma mocheta?

Cristiana, si Ralu no ma bucur ca s-a nimerit asa, atunci va astept saptamana viitoare la mine

Oana, hai sa-ti spun ceva, azi mi-am luat cu 25 de RON o pereche de jeanshi negri de la TinaR cu talie superjoasa is cu afara, dar ma obisnuiesc! Mi-am luat kilotzi cu talie joasa de la ID Sarieri, ca sa pot sa iau ceva pe dedesubt si ma strang tare cu o curea ca sa nu pice jeanshii de pe mine! Si asta e, orice se invatza! Io zic sa iei cu talie joasa, ca esti la moda si vin si bine ...stii si tu...

no, va las deocamdata, dar revin!

Serbanica talharica

ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns steaua spune:

Am vazut pozele Mariutei! Nu mai am chef de nimik

Corina & Alex (11 iulie 2005)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

am cautat si nu am gasit reteta cu dovlecei umpluti, tre sa ma screm sa mi-o aduc aminte....

Umplutura:
piepd de pui taiat bucatele mici mici mici, cu praz, morcovi rasi, ardei maruntit, poate si gulie cruda, rasa si patrunjel ras, plus o rosie decojita taiata marunt...se innabusesc un pic si se pune sare si ceva condimente.

Dovleceii scobiti se umple cu chestia de mai sus.

O tava se unge cu unt, se pun dovleceii in tava, se toarna un pic de apa si un pic de suc de rosii si se da la cuptor, cam o jumatate de ora. La un mom dat sau la sfarsit de tot pui peste dovlecei smantana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Fetelor, lasand la o parte faptul ca mi-e inima ingramadita (ma uit la Maria), vreau sa va laud pt ca azi ati fost vrednice! Mii de si de din partea mea! Tineti-o tot asa, fetelor, ca asa ne sta bine!

Roxana, mersic pt efortul cu dovleceii! Am prin ideea; de aci poate mai adaptez si eu una alta. Sa porti cu placere blugii!

Cristiana, pe la ce pagina a scris taticul Mariei??? Vreau si eu sa citesc! Scumpico, zii odata ce poze vrei de pe CD, ca vreau sa ma scap de o grija!

Svety, ia un de la mine, ca esti mortala! M-am distrat tare de postarea ta! Da la ce te asteptai tu cand l-ai pus pe Dani in rotobil??? Doar nu iti imaginai ca va sta si se va uita la TV? Stai sa vezi dupa ce umbla singur....!

Simona, bine ai revenit! Iar pleci...

Oana, ia si de la mine un ca sa treaca starea neagra. Da care-i cauza???

Alynutza . Ce rau imi pare ca ti-ai luat foto la nunta! Si sa stii ca nu pt bani, ca nunti avem destule, dar mi-ar fi placut fff mult sa pozez la nunta la o forumista de-a mea! Pe cine ai angajat?

Raluca, crezi ca daca stai pe calc, se trezeste pitica? Ai incercat? Eu cred ca vreo 2 ore dupa ce adoarme nu mai are treaba. DE ce nu incerci?

Daniela, pt micul zbenguit! Mai cunosc pe cineva care se face ca porcul cand iese afara . Cum ai reactionat cand ai vazut "opera de arta"? Rau sau bine?

Corina . Ati fost la derma?

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Am uitat sa ma exprim: Mariuca chiar e frumoasa tare! Bietul copil! Doamne ce tragedie! Acum caut postarea taticului; sunt cu inima cat un purice!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boca Daniela spune:

Roxana, te rog, poti sa-mi zici pe ce strada este Casuta cu jucarii si ce program au , ca am intrebat multa lume si nu am reusit sa aflu unde este, as vrea tare sa-l duc si eu pe fiu meu acolo sa se obisnuiasca cu copii mai multi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boca Daniela spune:

Mariana , cand am vazut ce-a facut piticu mi-a venit sa plang,da sa vezi ce mutrita satisfacuta avea , l-am intrebat ca de ce a scris pe pereti si-a mai tras o linie chiar in fata mea.no spune tu sa nu mori de ras, ca altceva ce sa fac.

Mergi la inceput

Daca va intere, aci a scris taticul Mariei: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69393&whichpage=22
Sunt tare trista!

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns steaua spune:

Mariana, am fost azi la derma. Tanti doctor foarte dragutz, dupa cum bine zis- ai. A zis ca pare tot dermatita seboreica, cu toate ca nu arata asa. Ma rog, e dermatita, ca doar e la piele. Mi-a zis sa continui cu Bepanthen si mi-a mai prescris o lotiune pentru piele sensibila de la Avene (400 000 lei)
Am cumparat, in sfarsit premergator (ieri). Alex e foarte incantat, binenteles. Tot topaie in el. Si se deplaseaza cumva. A trebiut sa tai toate frunzele plantelor de apartament (la care ajungea).
Svety, cred ca la noi numa acuma incepe distractia. Am tot stat pe ganduri daca sa-i cumparam sau nu. Pana la urma l- am luat, ca nu mai puteam. Ii mai trebuia ceva ocupatie lui Alex. De unde ai luat mocheta? De la Piritex? Si noi avem.

Corina & Alex (11 iulie 2005)
pozici

Mergi la inceput