Cluj rulz (37)!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jozsaerika spune:

in sfarsit....semnez si eu condica

iar am avut parte de un week-end cu febra la copil....de luni tot alergam la analize...chiar mai inainte am aflat si diagnosticul "infectie urinara".....innebunesc otita apoi infectie urinara ..oare ce mai urmeaza???????

sunt complect doborata de aceasta veste trista cu Andreea si Maria...si chiar acum naste o prietena la Gine1...Doamne da sa fie sanatosi amndoi (mama si copilul)...Cristiana vb. de Dana

precum am mai zis nu trece zi sa nu ii multumesc Domnului ca mi-a daruit un copil sanatos si ca ne putem bucura impreuna de viata

SINCERE CONDOLEANTE PENTRU FAMILIA ANDREEI SI MULTA PUTERE SI SANATATE TATALUI SA POATA SA CREASCA O ASA FRUMOASA FETITA (e superba m-am uitat la poze) SI MARIEI II DORESC SANATATE SI TOT BINELE DIN LUME.....
sunt in stare de soc ..nici nu stiu ce sa scriu

fetelor va doresc o zi cat mai buna
va pup

mama de ingeras Norbert (07 dec 2003)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Mai fetele, se pare ca eu tot in contratimp is cu voi, eu intru in timpul zilei, voi seara... Asta e... Voi sunteti cu copilutzii, ce sa mai.
Intr-adevar e o tragedie, ceea ce s-a intamplat cu AndreeaC, mi se face pielea gaina cand ma gandesc si citesc pe forum, greu de crezut ca se mai poate intampla asa ceva in ziua de azi...

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Mocheta a luat-o Mihai din Alba, nu mai stiu cine m-a intrebat, de la Ambient.

Corina, rushiile mi-au venit cand dan avea 3 luni, 2 pauza, a venit si acu sunt deja vro 37-40 de zile

mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)

albumul lui Dani
piticii lui Danutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Bebelushelor, am facut www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69709" target="_blank">capitol nou, bagatzi!

Mergi la inceput