bebelusi de ian-feb 2005 (80)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Felicitari Bestutza, e super ca veti avea pereche!

Liviana, am uitat sa spun ca la toti pacientii li se da o lista cu ce trebuie sa cumpere, pt. ca nu au materiale sau medicamente. Mama a cumparat branule, seringi, comprese, leucoplast, furtune etc. plus medicamente si a dat si dreptul la dr. si anestezist. De ce platim asigurari medicale??? Poate ma lamureste si pe mine cineva, ca eu sunt
De ce ma mai mir nu stiu...dar sunt complet socata ca exista asa ceva!

Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi.i spune:

Bestutza waw deci Tudor va avea o surioara ,ma bucur pentru voi.Felicitari.
Bubu insanatosire grabnica mamei tale.

Gabica mamica alaturi de Rebeca(11.12.2002) si Iustin(04.02.2005)
POZE

Mergi la inceput

CODRIN(lorellay)

SARAH(RamonaS)

Lorellay RamonaS sa va traiasca copii sa fie sanatosi si norocosi si mai dati si voi cate un semn din cand in cand macar.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amo2004 spune:

Ce nervi! Am scris ditamai mesajul si l-am pierdut! Am apasat din greseala Backspace si mi-a facut Back in browser si s-a dus tot ce-am scris. Incerc sa rescriu.

Daniela, multumesc pt. raspunsul referitor la stimulent. Intre timp am reusit sa ma interesez la directia muncii de care apartin si mi-au spus ca abia au primit dosarele pt. stimulent, deoarece CIC-ul a avut prioritate la procesare. Dosarul meu cica ar fi in regula, dar din cauza ca l-am depus in 20 ian, voi primi banii abia in martie. Buni si atunci, numai sa fie! Dc mai aflu ceva, va anunt.

Jone, simpatica faza cu fetita si olitza smechera .

Shobo, nici la noi hamul nu pare sa fie folositor. Daca il pun in ham, se lasa in genunchi si nu vrea sa paseasca.

Lavinia, am vazut pozele voastre. Dulcica foc Natalia. Imi place foarte mult asta. Parca ar fi o felicitare de Craciun... Io am insa o nelamurire, unde-i jupanu' mai, ca nu ni-l arati deloc! Ia pune o pozica cu voi trei, asa, sau o fi scump tare la vedere?

Interesante povestile despre bone/menajere. Crinuta, cum se poate ca in Saudi sa le interzica femeilor sa conduca masina?!?! Hai ca se razvrati feminismul in mine! Pai Magga, vezi ca acolo ii rost de ceva de lucru pentru tine

Kita si Florina, cum se simt puii vostri? sanatate multa!

Noapte buna!

Mona si bebe Mihai (13 ian. 2005)
Motto: "The nicest thing about the future is that it comes one day at a time"

Mergi la inceput

La multi ani! sarbatoritilor zilei:
SARAH (RamonaS)
CODRIN (lorellay)
Sa cresteti mari, sanatosi si norocosi si sa primiti ce-i mai bun de la viata.

Bestutza, super fain! Ce nume ii puneti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabry spune:

Mei fetili...in sfirsit mergem si noi!!!!Sintem un pic mai independenta,nu toata ziulica in brate!
O sa punem si foto de la ziua de nastere,sa vedeti ce frumos a fost!
Am mai crescut si noi un pic,daca poate modifica cineva...12 luni,10,450 si 78cm.
Va pupam dulce pe toate si pe toti bb-ei!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bubu05

Felicitari Bestutza, e super ca veti avea pereche!

Liviana, am uitat sa spun ca la toti pacientii li se da o lista cu ce trebuie sa cumpere, pt. ca nu au materiale sau medicamente. Mama a cumparat branule, seringi, comprese, leucoplast, furtune etc. plus medicamente si a dat si dreptul la dr. si anestezist. De ce platim asigurari medicale??? Poate ma lamureste si pe mine cineva, ca eu sunt
De ce ma mai mir nu stiu...dar sunt complet socata ca exista asa ceva!

Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Apropo de platit asigurari, sa-ti mai spun una. Eu am PFA din 2001 si acum ma pun astia sa platesc retroactiv CAS-ul, plus penalitatile de rigoare, desi in toata perioada asta eu am avut carte de munca si mi s-a retinut CAS-ul pe salar. Mi se pare strigator la cer!

Mergi la inceput

Gabry, felicitari umblaretei! asteptam poze. Da'ma uit maine, ca deja imi cade capul pe tastatura.

Mergi la inceput

Gabry felicitari Elenei pentru independenta iar tu antreneaza-te de acum ca vei avea de alergat

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catiflo spune:

Gabry, felicitari piticoatei, nu te-am mai auzit demult, sinteti ok? Am primit dimineata email de la sora-mea, vizita Roma si imi povestea ce frumos e. Vreau si eu!!!!
Lavinia, ti-am vazut si eu menajera in poze, e asiatica, chiar ma minunam la ideea ca nativele ar face asa ceva. Acum citiva ani am stat la niste fosti colegi in Singapore, ei locuiau intr-un bloc cu vreo 25-30 de etaje, intr-un apartament cu 3 dormitoare, spatios ce-i drept, si la bucatarie aveau un fel de balcon inchis si dupa el o camaruta care era special pt servitoare!!! Am ramas masca
Crinuta, neaparat sa faci booking la avion sa iti dea basinet pt rayan, asa nu trebuie neaparat sa il tii in brate decit la decolare si aterizare. plus ca vei avea mai mult loc in principiu, ca in practica depinde de avion. eventual daca poti alege sa iti dea pe coloana de mijloc, e mai spatioasa.
Mona, Gabita e tot acasa ca taica-su n-a vrut sa-l trimita la gradi, azi a fost prima zi in care n-a avut temperatura dimineata la sculare. Ieri a reusit pentru prima data sa ii opreasca Pc-ul si mai apoi a facut o boroboata in premiera, a rasturnat play pen-ul in mijlocul casei, va pun o poza sa vedeti (scuzati deranjul, nu-i vina mea). acum dl sot se plinge ca asta micu' tot deschide/inchide tv-ul cu telecomanda.
Intrebare: bebeii vostri au trecut la un singur somn pe zi? S-ar parea ca Gabita se indreapta catre faza asta, de citeva zile taica-su l-a pus in pat imediat dupa masa de prinz pt ca a refuzat somnul de dimineata.

Florina & baby Gabe (04 feb 2005 )
Pozele noastre

Mergi la inceput