bebelusi de ian-feb 2005 (80)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

'neata

din cite citesc eu hamurile sint deci bani aruncati si doar atit... hmmm, pai cred ca nu mai luam atunci nici noi... ne mai gindim.

Gabry, felicitari umblaretzei!

catiflo, Codrin inca are 2 nani/zi cam de o ora fiecare, uneori si sub o ora. insa noi sintem si dintre cei mai mici din grupa... asa ca poate la cei mai maricei sa vezi. oricum e normal ca in al 2-lea an de viata sa treaca (mai rdp sau nu) la un singur nanai cam de 2-3 ore, asa am citit. trecerea poate fi lenta, unele zile sa doarma 2, altele doar 1, apoi iar 2 si tot asa... pina se stabilizeaza treaba.

amo, ce e PFA? o asig privata? si nu inteleg cum te pun sa platesti CAS dc toti anii astia ti s-a oprit normal, avind carte de munca???

Bestutza, Felicitari! super sa ai pereche!!! Bravo voua, va tin pumnii!!!

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amo2004 spune:

Catiflo, ma bucur ca nu a mai facut febra micutul. In legatura cu somnul de peste zi, Mihai isi pastreaza inca cele 2 reprize de somn a cate o ora, o ora jumate (rareori 2 ore, dar se mai intampla cand e foarte obosit).

Shobo, PFA inseamna Persoana Fizica Autorizata. Eu lucrez intr-o firma de software romano-americana si de anul acesta am trecut cu totii integral pe PFA, nu mai avem carti de munca ci doar contract de servicii cu firma (suntem contractori, consultanti, cum vrei sa o iei), urmand sa ne platim noi impozitul si contributiile la pensii si sanatate. Sotului tau i se dau toti banii pe cartea de munca? Ca ziceai ca si el lucreaza in acelasi domeniu cu mine. Ideea e ca atunci cand m-am prezentat la CAS sa-mi fac contract cu ei m-au anuntat ca trebuie sa platesc retroactiv CAS-ul pentru toata perioada pe care am realizat venituri ca PFA, ori eu am PFA din 2001, ca initial firma platea jumatate de salar pe cartea de munca si jumatate pe PFA (firma americana vira banii direct in conturile noastre persoanle si noi justificam valuta intrata ca activitate efectuata ca persoana fizica autorizata). Nu stiu daca ai inteles, ca e mai complicat. Ma enerveaza insa ca au pretentia sa platim CAs-ul pe orice tip de venit (cica inclusiv pe venitul din chirii!!!), dar cand e vorba de servici ioc! La fel ma trateaza si pe mine ca pe tiganca care n-a platit in viata ei un sfant la CAS. Cel putin in maternitate asa a fost! Alte spitalizari, sa ma fereasca Doamne-Doamne sa am parte.

Va doresc o zi buna, eu trec rapid la treaba ca deja am tras cam mult matza de coada pe ziua de azi.

Mona si bebe Mihai (13 ian. 2005)
Motto: "The nicest thing about the future is that it comes one day at a time"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Eu zic ca hamurile nu sunt bani aruncati. Noua ne foloseste, si al meu merge de la 10 luni jumate singur. Hamul se foloseste abia cand copilul umbla bine singur, nu la incepatori, pentru inceput clasica manuta!
Si hamul nu are rolul de a tine copilul sa nu pice neaparat, ci mai ales de a-l tine langa tine, va spun din experienta, ca al meu o ia in toate directiile si ar trebui sa alerg nonstop. Eu nu stau deloc cocosata cand folosesc hamul, il las liber si moale, si abia cand copilul o ia aiurea se intinde, sau trag de el. Ca sa nu mai vorbim de bunici, care nu ar putea sta aplecate...
Eu am luat unul Chicco si e foarte bun.

Coraly si bebe Sergiu

poze 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Gabry, felicitari piticei umblarete!

Catiflo, Vlad doarme de regula o data pe zi intre o ora jumatate si 2 ore jumatate, de pinde de cat e de obosit, si rar de tot mai doarme o ora pe la 18.

Mona, eu am zis ca nu ma mai mir, ca in Ro se poate orice!

Feteleeeeeee, facem intalnirea la Plazza? Cand?

Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Amo2004, e ciudat ca esti pusa sa platesti retroactiv. Lucrezi cumva in cladirea rosie de langa Carrefour Orhideea? Acolo i se propusese mai demult sotului meu sa lucreze in acest sistem, dar el a refuzat. Noua nu mi-a inspirat niciodata incredere sistemul asta. Mi se pare ca esti dezavantajat cand iti platesti singur CAS-ul.
Bubu05 sanatate multa mamei tale!

Shobo si Catiflo, Matei este deja in faza de dormit alternativ cand 1 cand 2 nap-uri ziua. Probabil in scurt timp va ramane doar la unul. In sfarsit azi noapte a reusit performanta sa nu se mai scoale deloc intre 0:30 si 7:30. Mi se pare incredibil caci pana acum avea prost obicei sa se scoale in toiul noptii si sa nu doarma cca 2 ore.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Matei Yoghinul!

Professional pics

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Multumesc mult fetelor pt. suport, ma duc si azi la mama, am aflat ca i-a fost f. rau azi-noapte de la anestezie, acum pare sa-si fi revenit. Doamne ajuta!

Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

bubu, multa sanatate mamei!

Bestutza, felicitari pentru [fetitza]!!!cred ca esti f fericita!

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Azi e cam urat afara, sper sa se mai incalzeasca sa scot si io puiu!!

Bubu multa sanatate mamei tale!!!

Shobo, noi nu am folosit hamul. Am incercat de 2 ori dar nu i-a placut. Poate daca mai insistam....

Catiflo Victor doarme fie doua somnuri fie unul. Abia de o spatamana a inceput sa doarma o singur data. Daca se trezeste la ora 9, se mai culca de la 13 la 16 iar daca se trezeste dimneata la 8 se culca de la 11 la 12.30 si inca o data de la 16 la 17,30. Iar seara se culca la ora 22. Nu mai punem la socoteala de cate ori se scoala peste noapte.

Bestutza felictari pentru rezultatul ecografiei. Cred ca esti tare fericita!!!

Crinuta si eu sunt de acord cu Plaza. Dar stabileste tu data si ora ca sa fim sigure ca vii si tu.

Gabry felicitari micutei tale!!

Lavinia ti-am vazut si eu frumoasa micuta!! Mie mi se pare tare misto cu bona interna!!! Nu stiu daca are un program cand e la dispozitia ta. Dar e clar ca e acolo in casa si daca ai o urgenta (un teatru de ex) sta si seara. dar e clar ca tre sa ai o casa maricica in care sa aiba si ea spatiul ei privat.

Ana Maria si Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

da, si eu vreau la Plazza, nu am fost niciodata..nu e in drumul meu.

Lavinia, ai o fetitza scumpica foc!

eu sint moarta de somn...Rebecca nu a prea dormit, a avut nasucul infundat toata noaptea si s-a chinuit, i-am pus Olinth, s-a frichinit, trezit, plins...of...ce as mai fi dormit de dimineatza...

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

bestutza e super!felicitari!imi dai si mie curajul!

eu stiu ce inseamna sa fii singura la parinti...si stiu ce inseamna sa ai si surori.e super sa ai surori!
am fost solo 12 ani jumatate.apoi a aparut prima surioara apoi cea de-a doua!ma bucur ca parintii mei au facut asta.le-am bombanit cand erau mici si nu scapam de ele, eu fiind mai mare,dar au fost si momente frumoase acum e si mai super.

lavinia - nu poti sa ne trimiti si noua cate-o bona la 100 de para?

jo si alexandra

"soarele va rasari si maine!"

Mergi la inceput