bebelusi de ian-feb 2005 (80)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Jone, nu te pun pe lista de ghinionisti, deoarece eu vreau sa desfiintez lista asta. Sa dispara ghinionul, eiiii ca il si fugaresc de nu se vede.

Shobo, lucrurile stau in felul urmator: bonele in aceste tari sunt de regula din tari sarace, gen : India, Filipine, Indonezia, Bangladesh, etc, deci, angajatorul este si sponsorul lor, ocupandu-se de cazare, masa, asigurare medicala, etc. Iti dai seama ca ele sunt la dispozitia familiei day and night. La asta ma refeream cand spuneam " full time".

Adevarul e ca in alte conditii mi-ar fi placut sa am o bona, menajera, orice, sa ma ajute macar la curatenie, calcat, ca la gatit nu as lasa-o.
Lavinia a tras destul pana a invatat-o pe bona ei diverse lucruri. Multe dintre ele nu stiu mai nimic si trebuie multa rabdare.

Noroc ca am un sot intelegator, care daca eu ii spun ca azi nu am chef sa gatesc, ori gateste el ori iesim in oras, si nu e nici maniac cu ordinea.

Imi amintesc de o prietena de acolo, ginecoloaga, care era terorizata de sotul ei ( actualmente fostul), deoarece cum venea acasa inspecta daca totul e perfect si daca gasea ceva ce i se parea a fi aiurea o lua la bataie de nu se vedea.
Sa ne fereasca Dumnezeu de asa ceva.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lavinia345

Crinuta cum n-au notari?Tre ' sa aiba o autoritate ceva care sa legalizeze niste acte.Vreun printz ceva?Vreo camila cocosata care sa de-a cu semnatura?Sau sa sune la ambasada Romaniei sa intrebe ce sa faca!

Lavinia si Natalia(17.01.05)

pozeNatalia

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Lavinia, asta o sa fac. Sa intrebe el la ambasada Romaniei, eu incerc sa intreb la Politia de frontiera si sper sa gasim solutia, desi, eu imi doresc ca el sa vina sa ne ia, mai ales ca pt a-si ridica diploma trebuie sa vina personal. Eu sper ca pana atunci i-o vor elibera astia, ca altfel va fi nasol.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Shobo, eu am ham de la Chicco si sa stii ca Vlad sta bine in el, l-am pus doar afara, dar infofolit cu atatea haine parca mi se pare ca merge mai bine tinut de manuta. Deci, cu o mana tin hamul si cu o mana copilul si tot cocosata stau , dar el ar merge f. bine in ham. Sotului nu-i place de nici o culoare(zice ca iese la plimbare cu copilul, nu cu catelul), dar eu i-l mai pun.

Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Asa mi-a zis si mama cand m-a vazut cu hamurile,ca ce mi-am luat catel sau am copil?
Si da si cu ham si tot cocosata stau si eu!

quote:
Originally posted by bubu05

Shobo, eu am ham de la Chicco si sa stii ca Vlad sta bine in el, l-am pus doar afara, dar infofolit cu atatea haine parca mi se pare ca merge mai bine tinut de manuta. Deci, cu o mana tin hamul si cu o mana copilul si tot cocosata stau , dar el ar merge f. bine in ham. Sotului nu-i place de nici o culoare(zice ca iese la plimbare cu copilul, nu cu catelul), dar eu i-l mai pun.

Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

pozeNatalia

Mergi la inceput

Eu mi-am pastrat hamul pentru cand iesim afara, deoarece nu ma lasa sa il tin de manuta mai mult de cateva secunde, vrea sa fie independent, asa ca, nu vad alta solutie decat hamul, asta daca nu vreau sa alerg dupa el...

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Jone, m-ai facut sa rad la faza cu titirezul. Ai exprimat foarte bine cum se invart copiii in ham, atunci cand tragi de el in sus ca ei sa nu cada. Si eu am experimentat acelasi lucru. Hamul il aveam primit cadou (Shobo, stiu ca e luat de la Piciul!), insa ca si tine am renuntat dupa cateva folosiri. Este mai comod intr-adevar cand esti numai tu cu copilul, dar cand merge si sotul prefer sa-l tinem fiecare de cate o manutza si deci sa nu mai folosim hamul.

Fetele si eu vreau intalnire la Plazza, dar va rog muult, in WEEK-END!!!

Oana (Bubu05), asa e! In unele spitale nu exista scaune si nici sala de asteptare. Si eu cand am fost operata, am vazut ca oamenii stateau cu fundul pe scari. Dar stii ce? Se poate si mai rau! Mama mea de ex. fiind cadru sanitar in spitalul unde m-am operat, a stat in sala de operatie si a vazut tot ce-mi faceau doctorii, de la distanta. Numai sufletul ei stie cat a suferit vazandu-ma taiata. Desigur, ce-ti spun eu e o exceptie si mi se pare corect ca intr-o lume civilizata, spitalele sa ofere scaune celor ce asteapta... Din pacate in RO, spitalele nu au nici macar materiale sanitare DE BAZA (vata, spirt, etc.) si cand te gandesti cat platim la asig. de sanatate...

Lavinia, sa-ti traiasca scumpetea! Abia acum am vazut-o si eu pe Natalia ta. E tare frumusica si are o privire ca de caprioara.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Matei Yoghinul!

Professional pics

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BESTUTZA spune:

Am intrat repede ,repede sa va spunem ca am fost la Iosup si suntem bine -slava lui Dumnezeu- si Tudor o sa aiba o surioaraaaaa!!!!!O sa va povestim si cum a fost la mot,sa va punem si pozici!

Pupacim fetele si bebelusii ce au implinit un an sa aiba mereu in drumul lor lumina!

http://community.webshots.com/user/bestuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

WOW, Bestutzaaaa! Super!!! Sa fii sanatoasa si sa ai o sarcina usoara! Te apreciez pt puterea de care dai dovada, sa stii! Si eu imi doresc o fetitza, ca surioara pt. Matei, dar din pacate trebuie sa mai astept.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Matei Yoghinul!

Professional pics

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Ibelciug merci.

Bestutza wow,felicitari!Ai formatie completa acum,sa va traiasca!

pozeNatalia

Mergi la inceput