bebelusi de ian-feb 2005 (80)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielai spune:

Kita - e instalat la sotul in masina si el vine tarziu, m-am uitat la modele pe net si mi se pare ca este CHICCO - FOTOLIU AUTO VECTOR, cu prima ocazie o sa ma uit daca mai exista vreo eticheta, caci Maria a smuls-o pe aia mare de pe laterala inca de asta vara cand am mers la mare (am lasat-o caci iti dai seama la un drum lung ce bine a fost ca si-a gasit de lucru).
Shobo - eu si Ham am tot de la Chicco, luat de la Baby expo asta toamna cu reducere (doua sute si ceva, pana in 250.000), dar cel putin deocamdata nu l-am putut folosi. Cand nu mergea decat tinuta de mana am incercat si o enerva plasticul ala din fata, ii intra in piept (am incercat prin casa, imbracata subtire). Acuma merge bine si prin casa nu mai are nevoie, iar afara mergem cu carutul. Si facem doua cativa pasi de manuta. Ma gandeam ca poate mai la primavara sa vedem daca putem sa-l folosim prin parc. In concluzie, nu prea l-am gasit util pana acum. E adevarat ca eu am constatat ca sunt si diferente intre copii, si diverse articole pot fi gasite utile sau nu in functie de copil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

tare treaba cu bonele full time, Lavinia!!! e ca si membru PLIN al familie dc ii iei de toate, haine alea alea... .
merci mult pt parerea despre hamuri. nici eu nu-mi imaginez cum ar atirna in alea, dc merita au ba... incerc sa ma prind.

kita, noi avem scaun Maxi Cossi, dar avem carutz de la ABC Design (produse care mie imi plac ff mult!)

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Salut Shobo. Ma bag si eu aici caci am vazut nick name-ul tau. Zi-mi si mie te rog de unde pana unde shobo caci asa ii zic eu aleia mici.

Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Shobo da e ca un membru al familiei,avand in vedere ca face orice si totul in casa.Cu hainele ii cumpar strictul necesar,sa poata iesi in lume si sa nu-i fie frig/cald in casa.Sa nu te gandesti acum ca-i cumpar de la Marks&Spencer.Si restul ce-i mai cumpar,sapun,pasta de dinti,tampoane,spray,crema de corp si de maini si cam atat.Si avand in vedere ca e scunda rau nu-i trebuie multa crema de corp ...pe bune e asa de scunda ca intra lejer in frigider!

Sunt avantaje si dezavantaje cu bona interna.Dar de cand o am pe Natalia e buna una la casa omului!

Lavinia si Natalia(17.01.05)

pozeNatalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

quote:
Originally posted by lavinia345

Shobo da e ca un membru al familiei,avand in vedere ca face orice si totul in casa.Cu hainele ii cumpar strictul necesar,sa poata iesi in lume si sa nu-i fie frig/cald in casa.Sa nu te gandesti acum ca-i cumpar de la Marks&Spencer.Si restul ce-i mai cumpar,sapun,pasta de dinti,tampoane,spray,crema de corp si de maini si cam atat.Si avand in vedere ca e scunda rau nu-i trebuie multa crema de corp ...pe bune e asa de scunda ca intra lejer in frigider!

, in frigider zici?

pozeNatalia

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Lavinia, azi mi-a spus la telefon ca nu sunt notari acolo.

Shobo mama, tu crezi ca din placere am stat aici departe de el? Am gresit din prima cand am decis sa vin in tara din cauza blestematului de triplu test, care e o idiotenie de test irelevant si dupa aceea nu am mai putut pleca.
Cum am rezistat? Sunt cu nervii zob, asa am rezistat, dar gandul ca am un sot care ma iubeste si pe care il iubesc, dar mai ales faptul ca am o minune de copil mi-a dat putere. Stiam ca e o chestiune de timp si atat. Probabil ca sunt mai puternica decat am crezut, nu stiu, cert e ca niciodata nu voi mai face greseala aceasta de a pleca de langa el, pentru nimic in lume.

Va scriu mai tarziu ca ii e foame lui Rayan. Nici nu am apucat sa citesc tot ce ati scris, am citit pe diagonala.

pupici

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Shobo da,are 1.45-1.50 m si vreo 45 kg!.Intr-o zi o cautam prin casa si nu o gaseam,era in bucatarie dupa un dulap stergea pe jos...si n-am vazut-o.M-am gandit ca daca joc ascunselea cu ea castiga degajat!

pozeNatalia

Mergi la inceput

Crinuta cum n-au notari?Tre ' sa aiba o autoritate ceva care sa legalizeze niste acte.Vreun printz ceva?Vreo camila cocosata care sa de-a cu semnatura?Sau sa sune la ambasada Romaniei sa intrebe ce sa faca!

pozeNatalia

Mergi la inceput

Crinuta l-am intrebat pe jupan si zice ca intr-adevar aia nu au notar dar poate face actele la un judecator ceva,la ministerul de justitie.Tre' sa fie unul insarcinat cu din astea.

pozeNatalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Lavinia, mi te inchipui jucand "de-a v-ati ascuns" cu menajera ....

Shobo iaca povestea la semnatura!

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Fata lui Jackie Chan

Mergi la inceput