bebelusi de ian-feb 2005 (80)
Raspunsuri - Pagina 4
Shobo spune:
fetelor, vrem ham ca ne rupe cocoasha flacaul! cele care aveti, de ce marca sinteti multumite? ca ma uit la cele de la Chicco si nu stiu dc merita 370mii. am mai gasit si Mondocarp la 190mii. nu stiu care o fi mai bun, dc exista ideea de mai bun la un ham
.
astept sfaturi/pareri. pls!
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"
kita spune:
Shobo eu acum cativa ani de zile, cand a aparut Loreal Casting pe piata l-am folosit; ei ziceau ca e sampon si ca iese dupa vreo opt spalari, dar nu a fost asa; Adevarul e ca eu am folosit nr.2 sau 3, care era aproape de negru, nuanta mea de baza este un castaniu inchis, iar de negru nu am scapat decat prin tunsori, si apoi prin vopsiri succesive (de, am vrut sa fiu si blonda)
Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album
crinuta spune:
De 45 de minute ma chinui sa va raspund, si stau si ma enervez in fata calculatorului ca nu se deschide pagina decat cu viteza melcului, desi orice alt site accesat se deschide rapid.
Lavinia, de cate ori ma gandesc la calatoria asta mi te inchipui pe tine cu Natalia. Mie una mi-e groaza, in special de escala aia lunga.
Prin Bahrein nu pot merge acum ca pana nu am rezidenta pusa pe pasaport imi trebuie viza de Bahrein si nu vreau sa risc. Era mult mai bine sa plec prin Bahrein, deoarece stateam doar o ora la Istanbul.
Deci, esti sigura ca merge facuta declaratia aia la Ambasada Romaniei? Apoi sa mi-o trimita prin fax? Accepta aia de la aeroport Fax? Nu vor originalul?
Mama ce fain ca ti-ai schimbat pasaportul. Eu inca nu am cum deoarece si sotul e tot rezident in Saudi, iar dincolo nu avem treaba.
Shobo, pai ce are ce ti-am spus eu legat de bona cu pretul? Nu pretul e problema ( costa putin, 200-300$ full time), intreab-o si pe Lavinia, ci faptul ca noi nu vrem sa stea cu noi in casa, iar cum in saudi femeile nu au voie sa conduca masina de vreo cativa ani, nu poate iesi si veni cand vrea.
Legat de net, pe noi ne dezavantajeaza zona, deoarece acum 2 ani eram intr-un mare oras si era altceva. Acum are un salariu mult mai bun, la un spital si mai modern decat acela, dar este intr-un orasel mai mic, cu mai multe restrictii, etc. Asta e, va trebui sa trec si peste asta.
In rest, mancarea este mai ieftina decat aici, hainele la fel, benzina este aproape pe gratis, pretul la o masina este la jumatate fata de Ro, nu exista taxe, impozite, declaratii de venit si alte prostii din astea.
Bineinteles ca imi vor lipsi destule lucruri de aici, dar ce pot face? Daca pentru a fi impreuna cu sotul meu trebuie sa renunt la acele lucruri, ok, o voi face, altfel ce fel de casnicie e aia?
Si eu vreau sa ne vedem, ce parere aveti de Plaza Romania? Mie imi place tare mult acolo.
pupici
Crinuta si
Rayan
kris spune:
Buna ziua doamnele mele!
Ce se intampla de este asa liniste? Sunteti la sanius cu printisorii vostrii?
Am trecut sa va salutam si noi! 
Noi suntem bine. Ne mai trezim pe la 4 dim si ne jucam pana la 5.30, iar la 6.30 se trezeste mami ca sa place la birou... pe la 7.30. Astazi cred a fost franta!
Ana Maria , multumesc pt aprecieri, esti o dulcica!
Crinuta, tare dulce este puiul tau! Mult succes in calatoria ce te asteapta. Sa ai parte de o tara primitoare!

prima aniversare
poze1
poze 2
poze 3
kris si Bianca Maria (26.01.2005)
crinuta spune:
Kris, merci mult. Eu sunt topita dupa el.
Si mie mi se pare cam liniste pe aici. Oare de ce?
Eu una am o durere de cap care nu vrea sa cedeze.
Kita, esti suparata pe mine?
Crinuta si
Rayan
bubu05 spune:
Doamneeeeee! Am trait sa o vad si pe asta!
Azi au operat-o pe mama si am stat la spital de dimineata. Ea e ok, se simte bine, cel putin dupa anestezie, dar era ametita si nu stiu cat a realizat ca sunt acolo.
De ce sunt socata? In tot spitalul, pe hol sau in sala de asteptare nu exista nici un scaun, nici macar unul si stai in picioare si astepti...Ma doare spatele de mor! Iar spitalul ala arata groaznic, jalnic, nu am cuvinte, nu credeam ca exista asa ceva...E ceva strigator la cer!!!
Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
jone spune:
oana - sanatate mamei.
crinuta - trece-ma si pe mine pe lista cu ghinionisti.
mi s-a rupt carutul si imi vine se urlu.
si sa stii ca nicaieri nu e mai bine ca langa sotz.
hamuri am luat si eu dar am renuntat repede.se invartea ca titirezul.acum iesim la plimbare tinuta de manutza, imi este f. greu dar nu am ce sa fac.
pupici.
jo si alexandra 
"soarele va rasari si maine!"
Shobo spune:
jone, ce hamuri ai luat? inteleg ca nu ti-au placut? sau de ce nu le folosesti?
crinuta, dc vrei parerea mea eu nu stiu cum ai rezistat atita!? dar e treaba ta si numai a ta. eu nu as putea sta fara sotz nici o luna, darmite sa mai am si copil mic! Bafta!
la Plazza e ok pt mine ![]()
ce inseamna acolo bona full time? nu pleaca acasa nici in w/end? ![]()
Bubu, sanatate multa mamei!!!
kita, asa se cheama mai exact "Loreal Casting"? 
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"
lavinia345 spune:
Shobo eu am hamuri de la Chicco dar nu stiu daca sunt bune sau nu ca le-am folosit doar 5 minute.Prea sta Natalia spanjurata in ele,nu-mi place.Ea se joaca cu ele...
Crinuta eu ori ca m-am obisnuit ori nu ma mai stresez dar cel putin ultima oara cand am plecat spre Ro mi s-a parut usor cu Natalia singura.Ori ca era noaptea si a dormit fata pana sa ajungem la avion ori nu stiu.Apoi in avion o ora ne-am jucat,le-a facut la toti ba-ba(bye-bye)am mai rontait un biscuite,a urmarit foarte atenta cum explica stewardesa ce sa facem in caz de presurizare a avionului apoi a dormit pana am iesit din aeroport in Ro.Daca tot calatoresti mult si banuiesc ca noaptea atunci cand cumperi biletul cere sa-ti rezerve locurile din fata plus sa-ti asigure patutz pt copil.
Kita eu am Chicco Vector.E mai mare decat altele,e foarte confortabil pt copil,singurul inconvenient e ca imi ia un pic mai mult pana o leg pe Natalia iar ea se enerveaza in timpul asta.E atat de pus la punct ca trebuie ba sa tragi de hamuri si sa apesi pe un buton in acelasi timp sa le de-a drumul...are 3 pozitii e ok,dar e mare deci e bun si pt o masina mai incapatoare.
Shobo eu am menajera interna,iar eu sunt multumita,nu ma deranjeaza ca sta cu noi.Si nici nu e scumpa.A mea costa un pic mai mult decat una normala ca deh e un pic educata.In mod normal ar costa 100$ pe luna plus mancare,imbracaminte,etc.Nu mi se pare mult avand in vedere faptul ca face tot menajul,uneori mai si gatesc(daca ai noroc sa gasesti una care stie sa gateasca).
Lavinia si Natalia(17.01.05)
pozeNatalia
lavinia345 spune:
Kita uite asa arata scaunul:http://www.reclama.ro/scaune-auto-copii/scaun-auto-vector-256/
Vezi in Cora parca era vreo 4 mil si ceva asta toamna.
Crinuta da eu stiu ca accepta si fax.La ambasada nu stiu sigur ca se fac(ar fi mai simplu)dar stiu ca prin notar se poate face.Sotul tau face in araba la un notar in Saudi,ti-l trimite prin fax si tu mergi si il traduci in Rom la un traducator autorizat.Ai putea intreba la politia de frontiera cum sa procedezi exact si vezi si pe www.politiadefrontiera.ro .Gasesti acolo sigur niste nr de telefon unde te poti lamuri.Aia in aeroport trebuie sa accepte si faxul ca doar nu-s batuti in cap.Dar sa ai la tine si certificatul de casatorie si vezi si certificatul de nastere al baiatului.Eu prima aoara am avut doar certificatul fetei de nastere restul pauza.Cu o singura cond m-au lasat sa trec cica sa trimita al meu fax scris de mana in engleza atunci pe loc.Si a trimis,dar pana sa trimita pe mine m-au lasat sa trec(intervenise si frate-meu care a luat-o cu lugu-lugu ca sunt bugetari amandoi ca plec pe raspunderea lui).Vezi citeste legea 248/2005.
Lavinia si Natalia(17.01.05)
pozeNatalia