bebelusi de ian-feb 2005 (80)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

quote:
Originally posted by BDana

Mamici am si eu o problema si as vrea un raspuns, de la cele care au depus dosarul ptr stimulent. Azi mi-a venit postarita la usa dar nu cu 3 milioane cum asteptam eu ci cu 1 milion 160 de mii. Nelamurita, mi-am trimis sotul sa intrebe si dupa ce l-au plimbat de colo colo, I s-a spus ca se plateste de la data depunerii dosarului si nu pe toata luna ianuarie. Voi asa stiti ca e? A mai primit cineva banii? Si daca da, cat?

Mamica Dana si un bebe Cristi (13.01.2005).

Prima aniversare

Din cite stiu eu in lege scrie ca primesti banii de la data depunerii dosarului. Inseamna ca daca nu ai depus dosarul in decembrie ci in ianuarie, se poate sa primesti numai o parte din banii pe ianuarie.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

acum m-am intors de la Casa Retro, MERITA! am luat de acolo tot felul de "prostioare" tare dragutze pt party Codrin si ceva jucarele, inclusiv aceea pe care ne-ai recomandat-o tu, Liviana . dar nu i le dau pina marti, le-am ascuns

m-am si vopsit cu L'Oreal Casting (merci kita de idee!), mi-a prins frumos, sa vad si cit ma tine acum .

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Bravo, Shobo! Ma bucur ca si tu ai fost incantata de Casa retro.
Tu cand organizezi party pt Codrin? Eu pe 25 si 26 febr.. (pt cine nu stie, baietii nostri sunt nascuti in aceeasi zi! ) Banuiesc ca si tu tot in weekendul urmator. Sa ne spui ce alte jucarii ai mai cumparat.
Am vazut ca ceva jucarii din lemn se gasesc si la BamBoo in Orhideea.

Dana, mi se pare o stupiditate sa nu-ti dea toti banii! Dar lamureste-ma si pe mine te rog, nu ai vrut sa optezi pt a-ti fi virati pe card? Eu asa am facut si asa ma astept sa-i primesc... sa vedem si cand.
Sirimie, in decembrie nu primeau dosarele pt stimulent ci abia din ianuarie! Apropo, stii, si eu locuiesc in Rahova. Don't skip me pls cand e vorba de intalniri in zona asta. Numai ca eu as vrea intr-un parc cu mai multa verdeata, gen Carol sau Tineretului, caci Sebastian e cam sarac la capitolul asta.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Matei Yoghinul!

Professional pics

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

Liviana, pe 25 e party la noi, simbata viitoare cu prietenii cind serbam si motzul. iar marti pe 21 doar in familie . bineinteles ca in fam va mai fi si duminica cu praji ramase .

Au, BDana, chiar asa cu stimulentul??? ce timpiti, mie mi-au zis acum o sapt cind am trecut pe la sect 6 ca dc la 1 martie ma intorc la birou sa depun dosar la inceputul lui martie si e ok. dar acum te aud pe tine de altceva... pai cum naibii sa obtin eu adev de la firma in acum in febr ca am inceput lucrul la 1 martie dc 1 martie inca nu a venit??? . pt ca la dosar tb ac adev prin care firma certifica ca DA, am sosit la lucru . deci nu am cum sa depun dosar in febr pt martie dc ar fi regula ca numai dc depun pina la 1 martie imi da suma pe toata luna martie...
unde ai sunat tu si ti-au raspuns tie ca ai primit doar din data depunerii?

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Shobo unde e Casa Retro? Probabil ca ati mai discutat pana acum dar n-am fost pe receptie.

Kris eu as veni dar puiul meu e racitzel asa ca uicehndu asta pica. Poate saptamana cealalta. Eu vin si in alt parca daca ne suprapunem cu programul copilasilor. Si eu il scot in jur de ora 13.

Patricia Victorila a mai fost racit odata (acum o luna) asa ca am antrenament. Atunci i-a curs nasucul 2 saptamani dar si eu am abuzat de Batista Sugarului ca sa-i scot toti mucii, pana la ultimul. Acum sper sa ne tina mai putin ca ii curat nasul cu ser fizioogic. Si doar il sterg cu un servetel umed cand ii ajung la gurita. Asta daca sunt pe faza, daca nu si-i sterge singur cu maneca si ii intinde si pe toata fatza.
El nu are nici un alt simptom, nici nu tuseste si nici ragusit nu este. Doar muci la greu.... Asa a fost si in decembrie, doar cu mucisori si fara altceva Slava Domnului. dar atunci i-am, dat antibiotic intrucat mucii au devenit puruelnti la un momement dat. de data asta insa nu vrea sa-i dau antibiotic. Sanatate Rebecai!! Stiu cum e cu trezitul noaptea, mie imi vine sa inebunesc.

Dana stimulentul sigur nu se da retroactiv, cel putin la sectorul 5 (unde sunt tare zombi). Chiar eu am o problema cu dosarul care a fost depus din greseala Directia de Munca de catre angajator si se pare ca daca nu-l primesc la ei tre sa depun dosaru din nou si voi primi stimulent de la data cand l-as depune acum.

Ana Maria si Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Shobo si alte laptarese hai sa va zic ce surpriza am avut eu ieri. Am vorbit cu doctorita lu' sefu' si m-am plans ca nu am reusit sa-l fac sa bea alt lapte (nu bea niciodata mai mult de 100 ml) si ca bineinteles n-am sanse sa-l intarc. Ce cedeti ca mi-a zis? sa-l intarc dupa ce trece vara asta. Auziti? Mie mi-a venit rau. Mi-a zis ca sa nu-l intarc vara si ca lui bebe ii merge bine cu laptele meu si sa-i mai dau, chiar daca ma scoala noaptea. Cica se recomanda alaptarea pana la 3 ani. Si nu e vorba de Culcer (Shobo stie de ce) ci de doctorita noastra tot pediatra dar mai putin renumita.

Alipiticot, ce-ti face burtica? Mai alaptezi?

Eu cred ca o sa intarc cupilu cand oi ramane grea. Ca altfel se pare ca nu am nicio sansa. Si cum prima data a durat trei ani pana l-am conceput pe sefu (treaba buna se face greu), va dati seama ca abia la gradi renunta la tzitzi.

Ana Maria si Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BDana spune:

Liviana nu am optat ptr. card. Mi-a fost lene sa imi fac card, ca eu si salariul il iau in mana si am zis sa nu ma mai complic. Mi-i aduce acasa si gata. Sau daca nu ma gaseste ii iau de la posta din fata blocului. Oricum, eu am inteles ca prima data tot prin mandat ii trimit, ca inca nu au facut contracte cu bancile...ramane de vazut.
Shobo, trebuie sa depui dosarul cat mai rapid de la inceperea serv. caci altfel nu iei banii intregi.

Prima aniversare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BDana spune:

Ana Maria in aceeasi situatie suntem si noi cu intarcatul. Da`eu vreau sa accelerez lucrurile, ca am inceput serv. si apoi, prea sta agatat de mine si toata ziua ar vrea tzatzi. Ma gandeam chiar sa stopez medicamentos secretia de lapte, ca poate asa va accepta si altlaptic, dar nu ma lasa parlita de inima.

Prima aniversare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Of, nu stiu ce sa ma fac cu Rayan, care desi pica de somn nu vrea sa doarma. Acum l-am pus in tarc si a inceput sa planga.
O ora l-am tinut in pat cu mine, vroiam sa dorm si eu si ba s-a jucat cu genele mele, ba cu parul meu, ba a inceput sa cante, ba era in picioare, ba se intorcea de pe o parte pe alta

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

A venit postasul cu alocatia si fara banii de CIC. Stiu ca mai sunt mamici in situatia asta dar ceea ce simt acum e indignare si o mare frustrare.
Am sunat la Directia de munca a municipiului Bucuresti - am sunat de multe, multe ori caci ori suna ocupat ori nu raspundea nimeni. Doamna a fost cat a putut ea de draguta (sunt toleranta si-mi dau seama ca probabil au sunat mamici mult mai disperate ca mine) si m-a anuntat ca intr-adevar nu sunt pe lista de plata a acestei luni. Wau...am crezut ca o sa-mi crape inima. Nu sunt pe liste...ma si vedeam reluand drumurile la primarie si la serviciu - nu de alta dar angajatorul nu primise nr. de inregistrare si deci eu nu stiam soarta dosarului.
Dna imi tot spunea ca de fapt nu conteaza cand ai depus dosarul sau cererea la primarie (eu pe 7 ianuarie) ci conteaza cand a primit casa de pensii lista in format electronic. Si bomba: ca exista mamici care au fost platite fara a avea dosarul depus. Si in final, ca un dus rece, imi spune ca mai sunt angajatori care au trimis abia acum dosarul - de parca eu aveam chef sa ascult astfel de povesti.
Bun si banii mei? Am rate la banca, am datorii, poate chiar traiesc numai din banii astia. Pai: asteptati dumneavoastra cuminte acasa (eventual cu mainile la spate si fara galagie) ca vine el postasul si cu banii...
Pentru mine e inacceptabil ca unele mamici sa fie platite in februarie si unele in martie (chiar daca atunci vom lua cu sacul). Hm, sper sa se dea retroactiv. Io as cere si dobanda ca deh, daca ma imprumut pe undeva nu-mi da nimeni pe ochii mei frumosi bani fara dobanda.
Povestea are si un happy end: dna m-a cautat intr-o baza de date (am intrebat daca nu au un sistem informatic din care sa pot afla sitiatia dosarului si a platii) si m-a gasit ceea ce inseamna ca dosarul a ajuns unde trebuie.

www.ubi.ro/alexandra
www.ubi.ro
http://www.ubi.ro/botez/

Mergi la inceput