bebelusi de ian-feb 2005 (80)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Ana-Maria, ne luam de mina. Si Rebecca este la fel acum, si peste noapte i se infunda nasul si se trezeste f des si plinge, desi nu stiu daca din cauza asta sau o mai doare si altceva, poate mai vin niste masele,canini...cap la cap cred ca am dormit maxim 3 ore...
eu i-am dat sirop Tylenol cu paracetamol si picaturi vitamina C.
Aseara a si tusit putin dar peste noapte nu si aprca ar fi si putin ragusita.
NU mai e cazul sa spun ca sint zombi, azi am sunat la servici ca vin la 10 in loc de 9...si este a 3-a noapte! bine ca e vienri azi

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Kris, neaparat sa ne spui cum il cheama pe acel doctor! Si eu am avut niste probleme cu un dr de la Polizu. Eu stateam sa nasc si el nu raspundea la mobil! Am avut un noroc fabulos pt ca am dat in cele din urma de un dr f capabil si totodata f priceput in a manui forcepsul. Eu am avut o nastere f greu si cine stie ce as fi patit daca nu il intalneam pe dr Suciu! Off, ce nenorocire pe biata familie! Sper sa nu fie vorba de acel dr care mi-a monitorizat mie sarcina si caruia i-am bagat milioane in buzunar pt ca in final sa nu-mi raspunda la mobil!!!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Matei Yoghinul!

Professional pics

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

of. doamne!
la faze din astea eu raman fara cuvinte!nici nu stiu ce ash puitea spune!

eu am nascut-o pe alexandra normal.si a avut 4,800 aproape.
stiind cum e in spital in cta am plecat frumusel la braila.si nu regret.

pupici

jo si alexandra

"soarele va rasari si maine!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Buna fetelor!
Mi s-a facut pielea de gaina dupa ce am citit...nici eu nu mai am cuvinte!

Andrutza, e ok sa-i dai lapte integral, nu este recomandat cel degresat la bb, si eu ii dau Milli cu 3,5% grasime.

Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

O sa va tin la curent si cu numele dr.
Deocamdata o tine in spital pt investigatii pana marti. Se face o ancheta. este o chestiune destul de serioasa!
Se presupune ca ar fi murit in tmp nasterii, dar dr. au musamalizat ac. lucru. Atat mama cat si sotul nu au vazut-o inca. E cam straniu!

Sunt tare curioasa cine este dr.

Cert este ca bb este bine si este tare frumoasa! Sa-i dea D-zeu noroc si multa sanatate!

Fetele ce stau in preajma parcului Sebastian, nu vreti sa ne vedem in ac week in parc? Anda, Sirimie, Anamaria si cine mai vrea.
Se anunta un week placut! Luam legat prin AnaMaria, daca vrea sa iasa si ea. Ea are mobilul meu.

Eu nu am pc acasa si lucrez pana la 16.00. Astept vesti. si sper sa ne vedem!

de la noi

prima aniversare
poze1
poze 2
poze 3
kris si Bianca Maria (26.01.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Jone, tu esti din Braila???? Eu acolo m-am nascut si am locuit pana acum 4 ani cand m-am mutat in Buc!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Matei Yoghinul!

Professional pics

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BDana spune:

Mamici am si eu o problema si as vrea un raspuns, de la cele care au depus dosarul ptr stimulent. Azi mi-a venit postarita la usa dar nu cu 3 milioane cum asteptam eu ci cu 1 milion 160 de mii. Nelamurita, mi-am trimis sotul sa intrebe si dupa ce l-au plimbat de colo colo, I s-a spus ca se plateste de la data depunerii dosarului si nu pe toata luna ianuarie. Voi asa stiti ca e? A mai primit cineva banii? Si daca da, cat?

Mamica Dana si un bebe Cristi (13.01.2005).

Prima aniversare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BDana spune:

Dumnezeu sa o ierte pe mamica despre care vorbiti. Mare tragedie trebuie sa fie...Eu stiu ca atunci cand ambele vieti sunt in pericol, prioritate are viata mamei...dar depinde de caz, depinde daca mai sunt sanse ptr mama...e de discutat.

Prima aniversare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amo2004 spune:

quote:
Originally posted by BDana

Mamici am si eu o problema si as vrea un raspuns, de la cele care au depus dosarul ptr stimulent. Azi mi-a venit postarita la usa dar nu cu 3 milioane cum asteptam eu ci cu 1 milion 160 de mii. Nelamurita, mi-am trimis sotul sa intrebe si dupa ce l-au plimbat de colo colo, I s-a spus ca se plateste de la data depunerii dosarului si nu pe toata luna ianuarie. Voi asa stiti ca e? A mai primit cineva banii? Si daca da, cat?

Prima aniversare

Chestia asta chiar n-am auzit-o! Eu stiam ca daca ai depus dosarul mai tarziu primesti toti banii retroactiv, incepand cu luna ianuarie, insa ii primesti abia in martie. Eu iti voi putea spune in martie cat anume voi primi pt. luna ianuarie.

Mona si bebe Mihai (13 ian. 2005)
Motto: "The nicest thing about the future is that it comes one day at a time"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

quote:
Originally posted by kris

Fetele ce stau in preajma parcului Sebastian, nu vreti sa ne vedem in ac week in parc? Anda, Sirimie, Anamaria si cine mai vrea.
Se anunta un week placut! Luam legat prin AnaMaria, daca vrea sa iasa si ea. Ea are mobilul meu.

Eu nu am pc acasa si lucrez pana la 16.00. Astept vesti. si sper sa ne vedem!

de la noi

prima aniversare
poze1
poze 2
poze 3
kris si Bianca Maria (26.01.2005)

Cristina, eu vreau sa ne intilnim. Pe la ce ora iesiti voi? Noi iesim in general intre 13 si 14 (depinde cit de tirziu maninca Vladut) si stam cam 1 ora. Voi cind iesiti?

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Mergi la inceput