bebelusi de ian-feb 2005 (80)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Gata, a adormit.

Patricia, ce mai zici?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Ubi, sunt de acord cu tine. E inacceptabil ce se intampla!

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

mie mi-au venit banutii.si ce sa povestim dragelor postarita ar fi vrut si ea ceva marunt.
au facut bine ca ne-au rotunjit suma...ca altfel ramanea la postari.

eu am optat ptr card si sper sa se hotarasca o data. nu imi convine sa stau dupa postarita mai ales ca mie imi vin banii la eforie si noi stam in cta.

pupici

jo si alexandra

"soarele va rasari si maine!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Ubi poti sa-mi spui si mie numarul la care ai sunat la DGMPS? Eu am fost acolo saptamana trecuta si nu a catadicsit sa ma caute sa fiu sigura ca e totul ok. Si nu as mai face inca un drum.

Ana Maria si Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Ubi, nici eu nu am primit banii, azi a venit doar alocatia. Spune-ne si noua nr. de tel. sa sunam si noi sa verificam. Si eu am niste nervi pe astia...imi vine sa-i

Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ana maria

Ubi poti sa-mi spui si mie numarul la care ai sunat la DGMPS? Eu am fost acolo saptamana trecuta si nu a catadicsit sa ma caute sa fiu sigura ca e totul ok. Si nu as mai face inca un drum.

De ce n-ar fi totul ok din moment ce ti-au primit dosarul???

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Oana, oricum pana luni nu poti suna.
Citeam si la alte mamici ca unora li s-a spus ca vor primii banii in martie, deci, probabil e chestie de organizare, cine stie.
Nu are ce altceva sa fie din moment ce dosarele au fost primite. Daca era ceva nu le primeau din start si gata.
Asta e tara noastra, se misca lucrurile incet.
De ce le-o fi trebuit schimbarea asta nu inteleg. Era perfect inainte cand platea angajatorul. Uite acum batai de cap! Of, of

Mai fetelor, dar vad ca de copii nu mai spuneti nimic, ca ma si supar. Eu va zic de Rayan si voi nimic, doar de bani, impozite si dosare....

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Crinuta, pai stai sa-ti spun de ce. Pentru ca angajatorul a depus la DGPS in loc sa depuna la primarie (era inceputul lui martie cu o brambureala uriasa) Am fost la DGPS ca sa aflu care e situatia iar aoclo o tanti plicitista mi-a spus ca nu mai cauta prin dosare dar precis e totul in regula. Oricum mai mult decat sa dau un telefon nu mai fac. Ca pe la primarie deja m-am plimbat de 4 ori iar la DGMPS o data. De fiecare data fara folos, ba am mai primit si niste reprosuri de la primarie. Iar de saptamana aviatoare incep si orele si timpul meu liber se restrange semnificativ.

Mergi la inceput

Am inteles Ana Maria.

Deci, legat de intalnire cine vrea sa vina. Locatia ramane cum am stabilit, la Mallul din Militari, data o stabilim ulterior, eu propun weekend.
Mai veniti si voi cu idei, ce si cand, cand va e bine, cand nu, ca sa avem o idee.

Ixxi, ce e cu tine de nu ai mai scris de mult?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Buna seara ,
Am pus pozele de la ski dupa cum am promis si sper sa va placa .
Vad ca s-a deschis un subiect de conversatie care din pacate pe mine nu prea ma intereseaza si nici nu-l inteleg si nici nu l-am citit cu atentie . Datorita acestei discutii probabil am pierdut si randuri care nu tin de acest subiect al vostru , asa ca din pacate nici nu stiu ce sa spun . Poate cel mai bine e sa va deschideti un alt subiect si discutati acolo .
Sper sa nu va suparati pe mine ca va spun asa insa sincer asta e ce simt si ce s-a intamplat . Sunt convinsa ca pt. voi e de mare ajutor insa nu pt. toate .
La multi ani Rares Bogdan , multa sanatate si fericire alaturi de parinti tai !
Fetele care inca mai alaptati , bravo voua asa da , eu nu cred ca as fi putut atat de lung nu stiu de ce insa Mandy pare asa de matura si sa o vad la san ar parea tare ciudat , hmmm dar pe de alta parte poate voi sunteti pur si simplu invatate , dar 3 ani ... wow asa ceva mi s-ar parea drept absurd .
Mandy a dormit astazi f. putin de la 10:30 pana pe la 12:00 si de atunci nimic pana acu seara la 7:00 . Era franta de oboseala .
Nici mancare nu a mai vrut .
Cum a spus si Crinuta , de bb. ce mai spuneti ?
Apropo sa nu uit Mandy ne pupa f.f.f des cu gura deschisa pe unde apuca , obraz , nas , gura etc. nu ne musca deloc ci doar asa ne apasa cu gurita ei . Adevarul e ca eu sunt o pupacioasa si asa s-a invatat si ea .

http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/alina121alina/my_photos

Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 1 an

http://home.wanadoo.nl/w.deroo/

Mergi la inceput