Mamici casnice (9)
Raspunsuri - Pagina 9
raalucutza spune:
acum am vazut si eu listuta voastra si vreau si eu aici!ma treceti pe listuta???
RAALUCUTZA26+cuCELESTINA http://community.webshots.com./user/raalucutza
andora spune:
Da! Da! Da! Sigur ca te trecem mai ales ca esti tiza fiica-mii Hihi, conditia e sa fiti vorbarete Stai sa vina generalul grupului (=Flavia) ca ea a facut listuta...
Spune-ne despre voi!!!! Aaaa acum am vazut burticuta, pup dulce de tot si sa se faca mare si frumoasa si mai ales sanatoasa! Ce e? Sa inteleg ca Celestina e surioara mai mare? Am tras cu ochiul si la pozici... si ma imbolnavesc, sa nu spui ca acel peisaj de vis e locul unde stati voi.... si tu esti asa copilaroasa hihihi... se vede ca sarcina va face fericiti!!!!!!
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
diadaniela spune:
Neata!
Zic si eu cu intarziere La multi ani,Andorei si Tinei.
Tina ,f frumoasa camera.Sa fie bebe sanatos si frumos.
raalucutza,bine ai venit!
Gegea,stai linistita ca toti copii cad.Nu stiu cum naiba reusesc ,ca se intampla chestia asta cu noi,mamele,langa ei.
Mai,eu n-am sarbatorit ziua de ieri in nici un fel.Noi nu le avem cu Ziua indragostitilor.ne iubim in fiecare zi.Acu ' pe bune ,nu ne-a prins sarbatoarea asta.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
diadaniela spune:
hai ,ca azi sunt eu pe aici si nu sunteti voi.Ntz,ntz,ntz!
hai fetele,o barfa ,ceva!
Ziceti!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
andora spune:
Si io! Si io! Hehe Dana multumesc si noi uitaram de dragosteala cu toata harababura, vorba ta, fiecare zi cu amorul ei, nu ne trebe' noua zile speciale!
Da' chiar nu stiu ce e cu fetele, unde-or umbla dom'le?
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
diadaniela spune:
or fi sarbatorit aseara cu mare pasiune si acum nu se indura sa se dea jos din pat.
Dana
mihaela amalia spune:
EEEEEEE ce-as fi vrut eu sa mai stau in pat sa dorm mai mult azi...da' eu una am "desteptatorul"= care ma trezeste la 7 si jum in fiecare dimineata...vrand-nevrand
Da' generala noastra unde e???Ca a ramas sa ne intalnim azi, acuma dimineata....?!?!?!?!?!?!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...
Site Amalia
diadaniela spune:
O fi ramas sa doarma in Bucuresti.
Dana
Danelutza spune:
Buna dimineatza si o zi buna.
Revin ca miriie Isabella.
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
http://community.webshots.com/user/danielaaddario
gegea spune:
Buna, dragelor!
Noi am avut o noapte chinuitoare, cu maraieli, scancete si treziri frecvente. Noroc ca spre dimineata a avut chef si dispozitie de recuperat si am dormit si eu pana la 10.
Partea bunicica e ca nu vad semne la locul unde s-a lovit si acum e tare vesela, danseaza si canta pe dulcicul ei grai.
Fug ca ma duc sa-i fac o mancarica de spanac, sper sa-i placa...
Haideti sa vedeti ce mare am crescut!
Geani si Daria