Mamici casnice (9)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ange spune:

Ralucutza,bun venit.Sunteti tineri si frumosi.Si esti atat de slabaaa.Te invidiez.Si poza aia juma nud e faina.Eu n-am avut "curaj" sa-mi fac o poza dezbracata:)))acum chiar ca regret

fetili era "sa mor".Ieri asa ca sa nu uit de ziua amorosilor am zacut toata ziua.De cand m-am ridicat dimin. din pat am simtit eu ca nu-mi e bine.Am dus copii la scoala si gradi si mi-am luat o zi numai pt. mine.Nu puteam repira,cand tuseam mi ma durea in piept rau de tot,capul ma durea,nasul curgea...ce mai,cosmar!
Mi-am tras un "pumn" de medicam. romaneste si am pagat nasul sub paturica.Asta la 9,00 dimin.Stiti la cat m-am trezit? La 15,30...
Sunau telefoanele in dementa.Alertase colegul pe toata lumea.
Cica a sunat toata ziua de a incins cablurile
Iote asta am facut ieri.Nu am patit asa de ani buni de zile.Probabil raceala si cu oboseala acumulata mi-au dat asa un "randament" la somn
Acu e 6 juma,nu m-ai poci sa dormSunt saturata.Dar vad ca tot naspa ma simt...

voi? cum a fost la voi ziua de ieri?

ange,mamica de 2 ori

foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

salutare mamici!
daca n-am postat asta nu inseamna ca n-am citit. sunt cu lectiile la zi.
bine ai venit raalucutza! spune-ne mai multe despre tine.
tina, sa stii ca si noi am avut probleme cu uleiul de la johnson, da' cu sapunul si samponul nimic.
andreea, sunteti frumoase foc! mai ales in poza cu puiu'.
hai ca revin, merg sa ma uit la alexa.

alexa & fam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Mda, generalu' sef cred ca e tot in grizonata capitala mocirloasa si terna... Cami imi pare rau, mai odihneste-te asa ca ieri mai des... uff sanatate multa si Dariutei.....
Hai ca ma grabesc ca o adorm pe mandra.. Alina pupic... scuze de stil

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

andora,care-ti este id-ul pe mess.?

mai dar chiar va lipseste "generalul"?!

ange,mamica de 2 ori

foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Ange ai facut bine ca ai dormit, unde n-as dormi si eu asha. Vad ca azi ma paste pe mine raceala, e un timp urit afara, ceatza, uriiiiiiiiittttttttt de tot.

Mai dar absentatzi in masa, nu ma mai joc, ieri am vorbit vreo juma' de zi singura, acum lipsesc un pic si vad ca aceeasi lipsa de activitate.

Am uitat sa va povestesc, Isabella aseara a sarbatorit ziua indragostitzilor, daaaaa, a adormit pe la 9, ea care la 8 duduie patutzu' sub ea, a vrut sa-i arate mamei ca o iubeste mult, din dragoste mi-a muscat amindoua tzitzele si apoi a facut cam asha...

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

http://community.webshots.com/user/danielaaddario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Hihi ce scumpica Isabella muscatoarea
Cami mama eu mi-s andreeaoracle, vaz ca esti idle, dar nici eu nu ma las ca fac trebusoara prin casa.. tot noaptea va puteti baza pe mine

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

salutare mamicute!
cami, insanatosire grabnica! zici ca ai luat multe medicamente, da' pacat ca nu poti lua "aspirina". te faceai bine cit ai zice "peste".
mey, da' flavia chiar ne sfideaza?
geani, apropos de lovituri. saptamina trecuta, dupa ce ca alexa era kkcioasa, a dat un cap in coltu' usii de credeam ca a darimat-o. pina sa o ridic de jos era deja vinata si cu un cucui cit casa. si unde mai pui ca era la 2 pasi de noi ...
ma duc sa vad pozele raalucutzei.

alexa & fam

Mergi la inceput

Danelutza,pai nu ai o mama,o bunica,o verisoara ceva acolo cu tine?Banuiesc ca Iza e prea mica sa o duci la gradi.Eu nu am pe nimeni si singura sansa sa respir putin singura este sa-l duc pe Robert la gradi.

alexa si mami,merci.Chiar nu stiu cum de am reusit sa racesc in halul asta.Am luat paracetamol,aspirina si ceva pastile pt. gat.Sunt mai bine dar tot naspa ma simt...

andora,da,acum mi-am dat seama cine esti pe mess.intri rar si stai putin deasta nu ne-am intersectat niciodata:)))

gegea,frumos nume are fetita ta.Sa-ti traiasca.Mananca spanac?!?!Ai mei nici macar nu vor sa guste dar sa si manance!!!

mihaela,tu de ce te trezesti la 7,00? Bei cafelutza cu colegu sau ce?sau...il masezi la prima ora?!

ange,mamica de 2 ori

foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Andora e atit de scumpa, ca am dus-o in pat, m-a muscat de obraz zimbind, apoi i-am ascuns suzeta si m-a muscat de cot. Am un catzel nu un kupil.

Ange nu am nimic, sintem ca in filmul "Eu, tu si Ovidiu", adica eu, barbatu' si Isabella. Te invidiam ca ai dormit ieri, m-am culcat si eu azi, am adormit cu Isa si am uitat mincarea pe foooocccc, noroc ca am vrut sa profit de somnul Isabellei ca sa mai intru pe dc, ca altfel nu ma trezeam la timp si se ardea mincarea. Am fost la un pas de aruncat tot. Rau si cu somnul asta dom'le.

Alexa ca tot vorbeai de lovituri si Isabella a inceput sa dea cu capul, dar nu de usa, de nasul lui mami, a dat cu capul si ieri si azi, ca vazui stele verzi.

Flaviaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, unde estttiii ?!

Daniela si principesa I
SABELLA (5 iunie 2005)

http://community.webshots.com/user/danielaaddario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

bey,n-o mai strigati pe Flavia!O fi si ea in tandreturi cu sotulsi voi gramada.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput