Mamici casnice (9)
Raspunsuri - Pagina 11
ange spune:
Dana,da tu de unde stii bey ce fac oamenii?
ange,mamica de 2 ori
foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert
diadaniela spune:
imi dau si io cu parerea!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
mihaela amalia spune:
Chiar asa Dana tu de unde stii ce face Flavia, ai?????
Ange, eeee imi beau cafeaua cu colegu', doar dupa ce ne da trezirea ...ce-as mai fi dormit si eu mai multicel azi dimineataaaaaaaa
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...
Site Amalia
Danelutza spune:
Mai Dana, daca-i asha sa ne zica si noua, ca chiar sintem curioase.
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
http://community.webshots.com/user/danielaaddario
ange spune:
mihaela,aha!deci va cafeliti dimineatza!si eu care credeam ca incepeti ziua altfel!!!
auziti,ma gandeam sa o rugam pe Flavia sa reediteze catalogul.Sa-l faca in culori,in ordine alfab.,pe date de nastere.Nu stiu.Zic si eu.Asta mi se pare "sters".Parca nu are "culoare"
am auzit ca nu stiu ce pantaloni sunt la moda acum in Ro.care?Explicati-mi si mie.Pls.
Dana,si eu care credeam ca v-ati intalnit
probabil Flavia nu a terminat de sarbatorit St.Valentin si astazi au dat un "bis"
ange,mamica de 2 ori
foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert
ange spune:
Danelutza,care-i id-ul tau mai pe mess.Nu te vaz.ori nu bat eu bine sau cum vine treaba?!
ange,mamica de 2 ori
foto
alexa si mami spune:
ce fac mamicutele?
cami, nu mi-ai zis de "aspirina"? poti lua?
da' cine se joaca la calculatoru' tau? on line, off line???
daniela, de cind vorbesti cu cu fi'mea? io's alina.
flavia= disparut in misiune!
alexa & fam
alexa si mami spune:
auziti, v-ati gindit ca flavia ne urmareste din umbra? sa vada daca ne descurcam fara ea?
nuuuu, flavia. te vrem inapoi!
alexa & fam
diadaniela spune:
quote:
Originally posted by alexa si mami
auziti, v-ati gindit ca flavia ne urmareste din umbra? sa vada daca ne descurcam fara ea?
nuuuu, flavia. te vrem inapoi!
alexa & fam
da' ce ma, Flavia e Big brother?
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
ange spune:
alexa si mamai,dar de ce mai nu pot lua aspirina?!Nu-s gravida.Sau nu stiu eu?!?!
sau e vreo poanta si ma prind greu?
si la calcul. nu se joaca nimeni.cand suna tf.sare din "idle" si cica nu doar atunci.are si el bazdaci.nu stiu dar mi-a zis lumea ca sunt enervanta cu "intr-ies"
Dana,ce zici tu acolo? ca eu tare greu ma prind
ange,mamica de 2 ori
foto