Mamici casnice (9)
Raspunsuri - Pagina 8
Danelutza spune:
Tot eu sint, meyyyyyyyyyyyyy va reclam la Flavia, unde atzi disparut ?! , ca era cit pe ce sa trecem pe a doua pagina, asha ca am salvat aparentzele
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
http://community.webshots.com/user/danielaaddario
Danelutza spune:
Gegea si Isabella a facut niste bubitze de la uleiul Johnson, de fapt nu-i prieste nici un fel de ulei, ca foloseam pentru masaj, dar acum am renuntzat la ulei, ii fac masaj cu gel pentru baie si apoi ii fac baitza, sau o sa-i fac masaj cu ulei dar inainte de baie, nu dupa cum i-am facut pina acum.
ange spune:
danelutza,
chiar suntem pe pagina 2.Se vede ca "vorbareata" nu-i prin zona!!
dar e tare curios ca a disparut si Dana?!!!
ehehehe astazi au dreptul la absente motivate ca de, e zi mare.Au fetele treaba nu gluma!
am postat un subect la "femina intim".Vreau sa-mi raspundeti.Mor de curiozitate sa aflu si parerea vostra sincera.
c.
mihaela amalia spune:
Hmmmmmmmm ai dreptate, se vede ca sefa(domn' General) nu e acasa, liniste deplina pe aici...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...
Site Amalia
mihaela amalia spune:
Heyyyyyyyyy unde ati disparut toate???????
..am uitat ca sunteti cu sotii rusine mie ...al meu tre' sa apara din moment in moment...asa ca sa pregatesc si eu si un ...
O seara placuta in continuare.......
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...
Site Amalia
Danelutza spune:
uuuuuuuuuuuu, da'unde sintetzi mamicilor ?! Si va mai laudatzi ca sintetzi si casnice, unde dom'le ca atzi disparut cu toatele de acasa, doar eu ce mai bintui pen'ca am sarbatorit cu soatza si cupilu' in familie. Da, sotzul mi-a facut cadou o pereche de cercelushi de aurel iar eu i-am facut... rushine, doar niste chestii pentru dupa barbierit. Ce sa-i fac eu nu pot pleca cu Isabella de acasa si magazinele sint cam departe, vreo 10 minute de mers cu mashina, da' daca el a fost capos si nu m-a lasat sa schimb permisul de conducere, deocamdata tre'sa conduca doar el.
Ufff, ce-am mai scris, important e ca ne iubim si ca sintem fericitzi
Cred ca nu mai intra nimeni in seara asta pe aici, asha ca va spun noapte buna.
gegea spune:
Dragelor, ce faceti? Chefuiti, asa-i?
Noi am avut o zi incarcata cu ... musafiri. A fost sora mea cu cumnatul si baietelul lor, apoi o familie de prieteni dragi noua si uite asa Daria si-a dat peste programul, nu a vrut sa doarma la timp si s-a ales cu o agitatie si o cazatura ( prima din vietisoara ei ) de mi-a sunat mie apa in cap. Credeam ca lesin cand am auzit "bubuitura", dar a uitat repede. Ma tem ca maine se va vedea si consecinta... Of, of, of, si era la un pas de mine.
Acum doarme, am reusit s-o potolesc.
Noapte buna si voua!
Haideti sa vedeti ce mare am crescut!
Geani si Daria
andora spune:
Mai fetelor multam fain de urari inca o data!!!!!!!!
Asa deci, tanti generaleassa are treburi emportante iar voi cu toate ati fugit? Hmmmm Eu cu Tina am avut scuza, hai sa va invoim si pe voi acum pe motiv de valentinareala.
Dariaaaaaa mama sa-ti treaca buba repede !!! Of ce mor cand aud de vreo cazatura... noua abia ne-a trecut crusta de sange de sub nasuc si sper sa nu vina alte vanatai...
Eu n-am vazut pozele Tinei, doar am vb putin cu ea si cu Geani si acum hop pe DC ca nu puteam lipsi. Dar a propos de poze am pus si noi de ieri aici dar o sa punem maine si de azi..
Hai ca va pup ca mor de frig
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
andora spune:
Alexuta Alinei LA MULTI ANISORI ! daca mami si tati au vorbit cu barzoaica acum fix doi anisori!!!!!!!
Tina wow am vazut pozele.... mai dar chiar m-am topit..... asa imi pregateam si eu lucrusoarele inainte de nastere.. ofofof ce vremuri Hihi ce frumos e costumasul de Winnie!!! Si botoseii raiati!!! Si papuceii de baie, auzi dom'le, te pomenesti ca fara papuci nu te primeste mami la cadita la baita ! Auzi dar ma bag si eu ca prost crescuta, sa nu lasi patutul prea aproape de geam sa nu traga curentul iarta-ma daca am vazut gresit Cat despre produsele Johnson's si eu am auzit multe chestii uratele, dar nu am patit nimic... insa am o lotiune Bubchen care difera esential calitativ fata de Johnson... ti-o recomand si eu iar Sanosan este la fel o marca f buna si pt burtici si pt bebici Tina mama zi-mi daca am sarit calul cu patutul, stii ca varsatorii sunt repeziti si eu le cam zic fara sa ma gandesc mult Pupic dulceee de tot lui bebe mic, o sa aiba o camera de vis, doar sa fie cuminte sa se intoarca si sa iasa cum trebuie c altfel ii da na-na tanti Andora
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
andora spune:
Hai ma fetelor vorbesc singura? Ce-nseamna asta? Va spun la tanti General Sef Som-no-roa-se-lor! Eu ultima eu prtima? Eeeei ca acus ma nervozez ... Sau v-ati distrat azi noapte cum se cuvine si acum sunteti frante?!!! Dar cu musafirii ce-ati facut? Astept impresii... ca la noi se amana distractia pentru diseara, ca ieri a fost zi dedicata familionului Flavia te asteptam la raport!
Eu mor de frig si astept cu incredere primavara, sau macar soarele.... m-a mai pus si sotu' s-ascult ieri "Vama Veche" melodia... si mi-a reinnoit dorul de duca.. de non-conformism... de nebuneala..... si de cura de slabire. Ma apuc serios ca ma fac cat balena, o sa vina postul si n-o sa mai pot tine cura cu carne si lactate asa ca trag acum...
Ati vazut ce palavragesc eu de nebuna singurica? pai daca nu vine nimeni sa ma opreasca.... ofofof
Hai c-am mai pus si eu vreo doua poze de IERI