Mamici casnice (9)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela alina spune:

ANDREEA, TINA sa fiti fericite, sanatoase, sa aveti parte de tot ce-i mai frumos in viata si tot ceea ce va doriti sa vi se implineasca.
Din partea mea si a lui Matei multi si .

mamica lui Mateut 11.09.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

alexa si mami,
ce mia- placut. esti tare!

ange,mamica de 2 ori

foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput

Andreea si Tina
La multi ani cu sanatate maxima cu bucurii si impliniri sufletesti ca restul se aranjeaza!
Sa fitzi iubite!

c.

Mergi la inceput

va doresc o zi plina de Cupidoni si inimioare cu miile:)))

c.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Mai dar scumpe mai sunteti manca-v-ar norocul pe voi sa va manance!!!!
Hai c-am intrat in fuga sa-i zic Tinei
LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SI SA-I TRIMIT O FELICITARE HIHIHI www.care2.com/ecards/build/1/3668" target="_blank">AICI
Iar voua tuturor multe multumiri si
IUBITI-VA, IUBITI-VA SI IAR IUBITI-VA!!!!
si dati musafirii nepoftiti afara

Alina hihi maine sarbatoriti inseamna, eu pe 15 febr mi-am facut testul de sarcina
Hai ca fug, am zis eu ca stau pe DC dar nu ma lasa

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

'Neataa

LA MULTI ANI!!!!! TINA si ANDREEA

Si bineinteles tuturor HAPPY VALENTINE'S DAY sa fiti iubite si sa iubiti tot mai mult ...

Eu una am inceput cu bine aceasta zi , sper ca si voi si sper sa se termine si mai bine

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...

Site Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

LA MULTI ANI!!!!! TINA si ANDREEA
HAPPY VALENTINE'S DAY

VA DORESC SA FITZI SI SA FIM IUBITE

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

http://community.webshots.com/user/danielaaddario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

'Neata!
Tina, m-am topit toata uitandu-ma la pozici. Ce frumos v-ati pregatit pentru venirea lui bebe, ce lucruri frumusele si mignone... Sa va dea Dumnezeu multa sanatate, nastere usoara si un bebe somnoros si fara prea multe colici!
Off topic... am vazut ca printre produsele cosmetice ale lui bebe, ai si de la Johnson. Ma gandesc ca daca iti spun din experienta noastra, nu are ce sa-ti strice. Daria a tolerat destul de bine samponelul si crema de corp ( este intr-un tub roz si are cam 90 grame ), numai ca de la uleiul de masaj am avut numai peripetii si, din pacate, a durat cam multisor pana sa-mi dau seama, iar biata copila avea multe pete rosii si o mancau si se scarpina, iar eu nu mai stiam ce sa-i scot din alimentatie ca sa-i treaca. Am cam o luna de cand am schimbat produsele de baie si de dupa baie cu cele de la Bubchen si sunt mult mai multumita, iar petele cu pricina au disparut in sfarsit. Sper sa nu te superi ca am intervenit, dar ulterior am aflat si eu ca firma Johnson e responsabila de foarte multe alergii, iar gradul de tolerabilitate e mult mai scazut decat al altor produse de alte firme. E adevarat ca si fiecare copil e diferit si situatia difera de la pielicica la pielicica si de la bebe le bebe.
Sanatate multa!

Noi suntem ok, Daria a dormit destul de bine, raportat la alte nopti, iar acum se lupta de mama focului sa-si traga ditai pernele in patut. Ce-o fi gasind ea amuzant, nu stiu, ca jucarii vad ca nu prea ii mai trebuie.
Va pup si sa fiti iubite, sa va iubiti muuuuult-muuult, iar pentru cele care aveti planuri ceva mai romantice, , have fun!

Haideti sa vedeti ce mare am crescut!

Geani si Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

quote:
Originally posted by gegea

Off topic... am vazut ca printre produsele cosmetice ale lui bebe, ai si de la Johnson. Ma gandesc ca daca iti spun din experienta noastra, nu are ce sa-ti strice. Daria a tolerat destul de bine samponelul si crema de corp ( este intr-un tub roz si are cam 90 grame ), numai ca de la uleiul de masaj am avut numai peripetii si, din pacate, a durat cam multisor pana sa-mi dau seama,......

Asta asa e. Si o prietena de-a mea a patit la fel...in schimb fetita mea nu a "patit" nimic de la acest ulei.Oricum trebuie testat mai intai...
Nastere usoara si un bb-el sanatos si frumos

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...

Site Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

un paharut pentru sarbatorite si pentru noi bineintzeles.

Daniela si principesa I
SABELLA (5 iunie 2005)

http://community.webshots.com/user/danielaaddario

Mergi la inceput