Mamici casnice (9)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Seara buna, dragelor!
Flavia, multumim. Oricum, am cautat legea si m-am lamurit intre timp. Eram contrariata pentru ca citisem in revista Mami pe noiembrie ca ar fi modificari aplicabile incepand cu 2006. Au timp sa "modifice modificarea" pana la anul, la cat de inventiva e legislatia romaneasca...
Indata-indata petrecem si ne veselim.
Nu stiu daca voi fi pe faza la ora 00:00, asa ca urez pentru Andreea, multa sanatate, iar viata sa-ti fie plina de iubire, precum ziua in care ai venit pe lume. Familia sa-ti fie mereu alaturi si.. de ce nu?... sa prospere numeric! si petrecere frumoasa!
si pentru Tina, sanatate si un bebelus cuminte, frumos si sanatos!

Noapte buna!

Haideti sa vedeti ce mare am crescut!

Geani si Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

.....Pai atunci daca tot e vorba de sampaniuta hai ca v-angajez lautari la vara cand ne vedem, cabana sa avem ca si sarbatorite gasim
Mai fetelor ma grabesc sa culc copilu' am fost afara pana acum 30 min, asa frumos e la zapadaaaaaa!!!!!!!!!!!
vroiam sa va zic doar noapte buna si poate apar si eu mai incolo pe mess!
Alina cum sa plece mai socreluta? Nooooo, dar nu sta la noi, azi a aflat ca tre' sa mai stea inca o sapt cu drenele si apoi inca zece zile internata-n alta parte in fine, mai e!
Mihaela pai daca era doar ulei am si eu experienta, las' ca e bine ca salvasesi deja snitelele
Danelutza mama hihi deja te-a muscat? Mai dar ce dulcica cu pupicul si cu limbuta
Cami pai cum sa nu ne vedem dom'le? Haha dar sa fie si berbantii cu noi ca nu ma duc la drum doar cu terorista-n tren
De petrecut nu stiu cum petrec, ca tot cu gogo voi fi pana pe la 17, pardon s-ar putea sa vina o prietena mai la pranz si s-o facem lata-ntre fete Apoi vor veni parintii mei, altti prieteni dupa care vva trebui cred sa mergem la cumnati si soacra caci ea nu are voie sa mearga cu drenele... cred ca fac doi pui la sticla unul pt ai mei si unul pt ei sa-l iau cu mine.... tortulet primesc cadou si prajiturici vad eu maine, lal bebici sigur fac cu branzica, celorlalti nu stiu inca... Hai ca va impui capul cu prostii
A, uitam ce e mai imp... seara va fi super sper (asta daca nu pic lata de oboseala).
Noi azi ne-am facut plimbarica in trei, am fost afara si ningeaaaaa asa frumos.... am fost prin plaza, ne-am plimbat cu masinuta, am primit balon de indragostiti si nu l-a mai lasat Gogo din mana nici in pat. A propos Flavia, erau muuuuuulte reduceri la magazine-n Plaza de toate natiile, dar alea bune si ieftine erau putine marimi si putine articole.. asa ca tot pe Magheru te-as indruma daca mai citesti
Pup!!!! Hai ca... culca tati maimutica... eu pun pe net poze, va zic daca sunt gata...

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Geani multumesc frumos, dar ce, de ce la mine sa prospere nhumeric si la Tina nu? Hihihi stiu ca la ea e in curs de prosperare dar ziceam si eu
Ma gandeam daca o sa fiu treaza la 8 jumate ca atunci m-am nascut hihihi... va multumesc mult tuturor inca o data!!!

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Am intrat si eu repede, repede sa va spunnoapte buna (sau buna ziua:) si ne "vedem" miercuri, sper.
Maine plecam de dimineata, sa vedem cat de devreme ne putem trezi si sper sa avem parte de vreme buna.
Aveti grija de voi si distractie placuta maine si nu numai, si sa aveti parte de multa iubire.

La multi ani Tina si speram sa mai treci pe aici, sa ne spui ca sunteti ok, mai ales tu si

Va si aveti grija de voi!

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

quote:
Originally posted by andora

Geani multumesc frumos, dar ce, de ce la mine sa prospere nhumeric si la Tina nu? Hihihi stiu ca la ea e in curs de prosperare dar ziceam si eu
Ma gandeam daca o sa fiu treaza la 8 jumate ca atunci m-am nascut hihihi... va multumesc mult tuturor inca o data!!!

Poate la anul ii urez si ei sa prospere familia, dar m-am gandit ca urarile legate de evenimentul imediat urmator ii vor "prinde" mai bine.
Eu la 8,30 sigur nu-s treazita...

Haideti sa vedeti ce mare am crescut!

Geani si Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

andreea, pune un pahar de sampanie in plus si pt mine.
stii ca pe mine ma prinde 12 noaptea, asa ca o sa-ti cint atunci.
flavia, drum bun si distractie placuta!
pt miine sunt in pana de idei de ceva deosebit, ca deh ...
iar nici vorba din cauza "musafirilor".
hai sa va zic, eu sunt ferm convinsa ca alexa a fost conceputa acu' 2 ani cu ocazia zilei de miine.
noapte buna somnoroaselor!

alexa & fam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

Flavia,daca inca nu faci dodo sa ai maine drum bun!
o sa-ti simtim lipsa o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tina_Welsh spune:

Va multumesc mult de tot pentru urari.Asa m-ati emotionat.Nu am mai intrat,si dupa cum spuneti si voi absenta mea a a fost motivata.Motivul fiind ca am terminat camera lui bebe si de altfel am facut curatenie generala in casa.Pozele le puteti vedea AICI Va multumesc inca odata de urari,si promit ca poimaine sa va scriu mai mult.
Andreea pentru maine.Sanatate multa,fericire, si tot ce iti doresti sa se implineasca!Poate la anu daca vrei vii in Scotia si o sarbatorim impreuna!
Multi la toate fetele si va multumesc enorm ca suntem Impreuna(Flavia)!

Tina and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila si cu mine gravidutza
Eu si Mark
Semnatura mea

Mergi la inceput

multi ani traiasca, multi ani traiasca, la multi ani!
cine sa traiasca, cine sa traiasca, la multi ani!
andreea sa traiasca, andreea sa traiasca, la multi ani!
si tina sa traiasca, si tina sa traiasca, la multi ani!

alexa & fam

Mergi la inceput

o mie de .
sa fiti sanatoase, iubite si fericite.
din tot sufletul va doresc ce e mai bun pe lume.
bblusii sa fie sanatosi si sa va bucure toata viata.
si binenteles, nu uitati de.

alexa & fam

Mergi la inceput