Clubul moldovencelor de peste Prut (15)
Raspunsuri - Pagina 13
Lucia_B spune:
Ce am mai dat buzna la scris .
In poza nu se vad cifrele, cred ca nu-i problema, le-am scris si asa. Liniile le-am pus ca sa fie usor de orientat.
Am gresit latimea, nu e de 27 ci 25cm.
Alina eu zic ce e bine acolo unde suntem noi, daca te gindesti un pic mai mult o sa fii deacord cu mine .
Corina - te intelegem foarte bine. eu am stat 3 luni departe de sot, si mai toata sarcina pe post, de' ma temeam sa nu afectez bb-le .
Alincav - insanatosire grabnica .
-------------------------------
ce mari suntem
Bucate
Lucia mamili lu Lauras (4 oct 2005)
Crinia spune:
Ian vedeti ce am mai gasit, cica ajuta
http://www.formula-as.ro/revista_7037015crede-te-frumoasa-.html
Karina mamica lui LUCIAN (23 februarie 2005)
Oare cit avem?
Mindria n-are loc in doi ca ea e prima care naste un razboi
Davina spune:
Crinia nu fi trista ca mai ai o saptamina si iti ei revansa pentru timpul petrecut fara sot .
Lucia frumos cadou si-au facut sheihii
Alina si bebe Deanna 09.09.2004
poze
poze noi
Crinia spune:
Alina insanatosire grabnica
Davina mie imi plac apele verzi si transparente insa in acelasi timp am o frica de ele. Am o frica foarte foarte mare de richini caci nici in ocean ma tem sa ma scald. Dar tu te-ai scaldat in ocean? Nu ti-a fost frica?
Lucia e interesant podul. Dar e destul de inalt ca sa nu ajunga apa? Dar cind is furtuni il inchid?
Oare cit avem?
Crinia spune:
Ai dreptate Davina inca o saptamina si jumate si apoi...
Dar ma tem sa nu mai facem vreun copil, ca la noi asa se intimpla, cind nu ne vedem mult timp prind sarcina . Chiar si protejindu-ne
Oare cit avem?
Davina spune:
Crinia pai vezi aprovizioneazate cu contraceptive pina vine sotul ,asta daca nu-ti doresti inca un bebe la moment
Nu m-am scaldat inca dar mi-am bagat picioarele .
Alina si bebe Deanna 09.09.2004
poze
poze noi
Crinia spune:
Davina pai cam asta si fac, tot ma interesez de una de alta
Oare cit avem?
alinkav spune:
Neatza fetelor!
Eu tot ma simt rau, asa ca azi stau acasa, il va lua sotul pe Alex de la cresa, ca de dus il duce cam mereu. Asa ca am mai multe ore de somn programati ptr azi.
Bine, ma duc sa mai fac cate ceva pe aici.
Alina si Alex Andrei(22 noiembrie 2003)
doroti_5 spune:
Buna dimineata fetelor!
In primul rind multumesc mult de primire Lia_c, Crinia, Davina, Gazea, Alinkav, sunteti niste dragute.
Lia_c in ce priveste ca semanam cu sotu, avem o intimplare nostima, eram prin clasa 9-a, in postul de Pasti la biserica la impartasanie, si ne mai ghiduseam si noi ca copii, si la un moment ii zic lui "O sa te spun lu mama" da o femeie (din sat, de mentionat ca toata lumea se cunoaste acolo unii pe altii nu ca prin alte sate) ne zice "da voi sunteti frati? ca ma uit ca semanati leit" unde Silviu (asa imi cheama sotul) ii zice "gemeni suntem" de atunci eu ii zic fratioru meu de gemene.
Cit priveste numele, Taticu dorea sa imi puna numele Diana, preotul nu a acceptat sa ma boteze asa,ca cica e nume pagin(in mitologia greaca Diana este zeita razboiului) si vroia sa-mi zica agafia, sau inca ceva ce era in ziua nasterii mele in cartea bisericeasca, atunci mamica a zis ca mai bine Feodosia, asta fiind nume a unui oras din Ukraina,unde ai mei au fost la mare cind eu aveam 5luni la mamica in burtica. Oficial sint Feodosia, dar multi nu stiu numele asta pentru ca toti imi zic Diana. Pe net toata lumea me cunoaste sub numele de doroti_5.Pentru verii din partea tatei in genere sunt rusanda, asa ca eu am multe nume, dar mai des mi se zice diana(taticu ma alinta Diancic si Ciorneica ca sunt negruta ca si el).
Fetelor noi eri am implinit 6luni, adica nea mai ramas 3 pina la marele evenimet, asa ca scumpul meu sot mi-a cumparat un trandafir de mai mare frumusetea si 2cadouri, cica unu de Ziua indragostitilor si altul de trecere in ultimul trimestru!!
Din pacate eu nu am avut timp sa gatesc ceva asa ca ne-am limitat la ceea ce sa cumparat.
Hai ca iar v-am impuiat capu!Asa sunt eu guraliva!
O zi buna tuturor, si alinkav insanatosestete!
doroti_5 27+ si Natalita-Elena
evolutia bebe
foto mami pina la bb si dupa
lia_c spune:
'neata
Vad ca doar Alinka, e cea mai harnica pe aici... Insanatosire grabnica!
Alina, mda filmul mi-a placut mult de tot, inca sint sub impresia lui... Dar nu-i recomand Feodosiei sa mearga la cinematograf, mai bine sa-l priveasca acasa. Eu am tresarit de vreo citeva ori din cauza sunetului si au mai si aratat spoturi din filmele care vor fi in curind (thrillere etc.) si mai ramasesm inca sub impresia lor cind s-a inceput filmul... Sau poate doar eu sint asa de "sperioasa"...
Corina, sa vezi tu ce repede va trece timpul...
...mai tirziu mai scriu
lia_c
Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much.
William Dempster Hoard