Clubul moldovencelor de peste Prut (15)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gazea spune:

Salutare indragostitelor!!!
RODICA LA MULTI ANI!!!SA FII MEREU IUBITA!
Fetelor voi scurt al vorba,dar sa nu credeti ca nu va citesc cu interes,acum stiti voi sant f. ocupata cu bagajele si altele.
Ma intrebati cum ne vom descuraca pai aragazul inca-l mai am si frigiderul cu masina nam inteles sa ni le lase inca o luna,aici oamenii sant f. intelegatori si am noroc ca am vandut astea la o Doamna cumsecade mi-a dat banii si mi-a mai lasat lucrurile,si dupa ce vand si aragazul ma mut la socrela,dar stati linistite eu am o soacra foarte buna si ma iubeste cum zic eu asa este bine ne intelegem bine.
Feodosia bine ai venit sigur te vei simti bine aici,asa cum ma simt si eu fetele sant toate extraordinare..o sa te ispiteasca cu dulciuri si multe bunatati ai grija.O sarcina usoara si un bebe sanatos it doresc.
Karina da avem o familie de prieteni care au plecat acum 3 luni si au un baietel ca Amedeo si au rezervat loc si pt. Amedeo la aceeas garderie,chiar daca voi plati de la 1 aprilie,si vom merge numai in 15 aprilie asta este am inteles ca e cam problema cu locurile si aici e o tipa de treaba si curata.E o garderie tip familial vom vedea noi..Voi pina cat mai stati? Poate ne intalnim acolo?
Cam atat pe astazi aveti grija cum va purtati cu sotii vostri dragi si nu uitati nu le dati numai tort...stiti voi ca ei asteapta si altceva..nu va faceti ca santeti obositeVa pupacesc si astept noi ispite trebue sa mai fac o prajiturica cat mai am aragaz..acum pe ultima suta de metri e cel mai atractiv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lucia_B spune:

Alina - nu am muncit mult la forma tortului. l-am vazut mult in vis pina am trecut la treaba, asa ca m-am descurcat repede. citeva foi in forma de doua inimi intersectate si peurma 3 cu inimioara mica, si gata, nu am lucrat mai mult decit tine.
a' portia nu e dubla, si Natalia mi-a pus intrebarea asta. de ce intrebati, vi se pare ca e inalt? ca tortele voastre in comparatie cu al meu, sunt mai mari.

Se zice ca podul e cadou intre doi Sheikhi, ei l-au construit cite jumate unul pentru celalalt. Cred ca le era greu sau se temeau , asa ca cu le este mai usor si placut.

Aliona - si tu chiar crezi ca noi ne limitam intr-o astfel de zi doar cu o felie de tort . Dupa asa trandafiri ar fi pacat
Stai sa ne adoarma comorile si ... ca de zile mari .

-------------------------------
ce mari suntem

Bucate
Lucia mamili lu Lauras (4 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Pacat ca n-am fotik sa fac si eu niste poze la trandafirii mei!!!!!3 la numar, foarte mari si rosii-rosii!!!!!!
Numai ca noi am sarbatorit fara dulciuri, doar cu o sampanie.
Eu din pacate am racit, mai bine zis mi-am pierdut vocea!Sunt foarte ragusita, tusesc intr-una!E o stare de kk mare!

Alex se face din ce in ce mai vorbaret, sunt asa de mandra!!!Nu mai pot de dragul lui, sunt o mama foarte fericita!!!

Bine ai venit printre noi Feodosia!!!Ai un nume foarte interesant, n-am auzit pana acum niciodata. Daca nu e secret, care e povestea numelui tau?
Off-topic: mama vroia sa ma numeasca Alla, dar o prietena ei(care se numea Alla) i-a spus ca ar suna mai bine Alina, fiind numele ei adevarat, dar majoritatea rudelor o chemau Alia-Alla, asa si a ramas cu Alla.

Ca sa raspund si eu la o intrebare pusa mai demult, eu folosesc pastile, ma impac bine cu ele din toate pct de vedere.

Bine, am plecat sa dorm, ca ma simt tare oribil. Poate in bratele sotului iubit imi va trece mai repede!

Alina si Alex Andrei(22 noiembrie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Lucia, nu e vorba de inaltimea tortului, ci de faptul ca pare mai mare in general. Zici ca e un tort din ala "korporativnyi", care se insira pe o ditamai masa.

------------------
Numai bine,

Natalia si bebe Vlad (22.06.2004)

P.S.: Nu intrati aici daca tineti cura de slabire!

Mergi la inceput

A' am uitat sa spun dece aici nu e chiar posibil sa te scalzi.

Dupa cum ai vazut in poze, nu sunt plaje publice. Sici malurile nu sunt de nisip, sunt mai mult pietroase, ca un zid. Chiar daca m-as dezbraca sa ma scald s-ar uita lumea la mine ca o cioara (apropo, aici ciori nu sunt). E si evident, doar femeile lor sunt cu "paranja".

Dar sa nu credeti ca totul e asa de strasnic. Sunt localuri private, unde e un fel de satucuri care au iesire la golf. Acolo plajele sunt normale, insa au voie doar cei care locatarii, la intrare in zona stau de straja.

Mai sunt si hoteluri sau cluburi cu iesire. La ei e cu plata. 150lei intrarea, ai doar shezlong si atit. pentru doi 300 lei imi pare scump, asa ca nu ne-am permis de multe ori.

Chiar si cind ne-am permis, nu am fost multumiti. Nisipul nu e fin ci parca e un fel de moluz. Apa extrem de sarata. Cind temperatura e normala de bronzat, temperatura apei e ca a unei supe .

Ca sa innoti, e nevoie sa mergi mult si bine si apa tot e doar pina la briu . In filme unde arata ca apa e limpede si albastra nu e apa de scaldat, e mai mult de frumusete.

Aici se practica bazinurile. Multe hoteluri si case de elita au cite unul la terasa sau pe acoperis. Casa noastra, din pacate nu face parte din numarul lor .

Iaka asa-i aici. Am inteles ca in Dubai e mult mai bine si frumos. Cine stie, poate v-om pleca cindva si-n acolo.

ce mari suntem

Bucate

Mergi la inceput

Natalia - mi-ar place sa fie "korporativniy" , dar nu e .

Asa mare pare doar in poza. In realitate are:
latime - 27cm
inaltime inima mare 3cm, inima mica 4cm
diagonala IM 17cm, im 14cm + un mic val de la IM

Inainte de a servi un vecin cu o felie Valeriu ma intreaba "chiar vrei s-o faci " si nu e zgircit ci torta e mica .

ce mari suntem

Bucate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

Lucia tortul pare mare la fel ca si pizza de 1 m .Arata si inalt si de aia mi s-a parut ca ai facut 2 portii .Mie mia luat aproape 2 ore sa fac si sa coc foile .Am avut 4 hirtii .
Hey unde-i apa verde si cu plaje cu nisip fin nu sintem noi acolo .In apele calde precum Hawaii si Caraibe sunt multi rechini ...brrr ,la noi mi se pare apa rece
frumosi trandafiri ai primit .eu am unul + cadou, de la sot desigur .de la Deanna 1 balon in forma de inima

Alina si bebe Deanna 09.09.2004
poze
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

Alina multa sanatate si sa te faci bine cit mai repede.Ce perle mai zice Alex?

Alina si bebe Deanna 09.09.2004
poze
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinia spune:

Vad ca aveti si floricele si cadouri. Bravo sotiorilor!!!
Si eu am o felicitare cu un mesaj care mi-a atins inima.
Nu va suparati, nu vreau sa va stresez cu faptul ca sunt singura la moment, pur si simplu vreau sa va doresc ca sa profitati de orice clipa cind sunteti impreuna.
Atunci cind ramii singur apreciezi mai mult ...

Karina mamica lui LUCIAN (23 februarie 2005)

Oare cit avem?

Mindria n-are loc in doi ca ea e prima care naste un razboi

Mergi la inceput

Natalia - mi-ar place sa fie "korporativniy" , dar nu e .

Inainte de a servi un vecin cu o felie Valeriu ma intreaba "chiar vrei s-o faci " si nu e zgircit ci torta e mica .

Asa mare pare doar in poza.

In realitate are:
latime - 27cm
inaltime inima mare 3cm, inima mica 4cm
diagonala IM 17cm, im 14cm + un mic val de la IM .

Cam astea-s masuraturile melea .

ce mari suntem

Bucate

Mergi la inceput