Clubul moldovencelor de peste Prut (15)
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
Crinia spune:
Rodica felicitari cu ziua de nastere. Iti doresc multa multa sanatate, realizarea visurilor, bucurie de la bijuteria mamei Paula si multa multa dragoste din partea sotului. Pupici
Fetelor felicitari cu Valentine's Day. Sa fiti iubite, stimate si respectate de iubitii vostri sotiori!!!
Bun venit Feodosia. Iti doresc o sarcina usoara si un bb sanatos.
Davina sunt foarte frumoase pozele cu Oceanul, dar mai frumoase si gustoase celea cu tortul.
Cornelia multumesc de raspuns si ne spui impresiile de dupa film. Nu l-am vazut dar am auzit multe despre el. Am incercat sa deschid linkul pe care l-ai pus , insa yok. Multumesc de felicitare, e tare draguta.
Alina felicitari pentru reusita la examen.
Lilia cred ca asa a fost sa fie , si stii cum se zice ceea ce se face se face spre bine, asa ca cred ca tb sa dai mai tirziu la permis si nu atuncea cind e foarte multa zapada. Pupici scumputei Amelia.
Lucia mi-a placut cum arata tortul. Dar spune-mi cum ai facut sa fie 2 inimioare suprapuse? Tare hazlie felicitare , mai ales animalutul cela care se urca in pantaloni
Aliona bravo pentru vinzare rapida, dar ce veti face pina plecati? La ce vei gati, unde veti sta? Aveti cunoscuti care v-au rezervat loc la garderie sau singurica ai facut-o?
V-am pupat si o zi buna in continuare Karina mamica lui
LUCIAN(23 februarie 2005)
Oare cit avem?
Mindria n-are loc in doi ca ea e prima care naste un razboi
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
lia_c spune:
bine ai venit printre noi, Feodosia! Sper sa te simti bine in gaska noastra! Voi semanati f bine unul cu altul, tu si sotul.
Lucia, tare haios ce ai trimis, sa vezi cumma fugaream cu soarecele ca sa prind ceva . Mi-a placut pisica cu ciinele
Corina, mai incearca link-ul, daca nu se deschide, vezi pe www.patria.md "memoriile unei gheise" - descrierea filmului.
Vad ca deja sintem 3 din Chisinau si ar trebui sa ne intilnim, ce ziceti fetelor?
lia_c
Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much.
William Dempster Hoard
lia_c spune:
f frumoase torturi. Da cum ati reusit sa le dati asa forme perfecte si inca sa le mai si ornamentati. Bravo fetelor! Scuza, dar ambele sint super! Invata-ti-ma si pe mine ca mor de pofta!
lia_c
Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much.
William Dempster Hoard
Crinia spune:
Corneliace sa-i faci daca unele site-uri moldovenesti sunt interzise si nu se deschid in America. De ex. site-ul Bancii Nationale tot nu se deschide, dar site-ul de la patria cind incerc sa-l deschid imi spune ca e Forbidden.
Iaca asa sintem noi secreti Karina mamica lui
Oare cit avem?
Balbina spune:
Karina, Cornelia, la mine site-ul Patria e tot Forbidden.
------------------
Numai bine,
Natalia si bebe Vlad (22.06.2004)
P.S.: Nu intrati aici daca tineti cura de slabire!
Crinia spune:
Natalia dar site-ul BNM? Karina mamica lui
Oare cit avem?
Balbina spune:
quote:
Originally posted by Crinia
Natalia dar site-ul BNM?
Asta s-a deschis.
------------------
Numai bine,
Natalia si bebe Vlad (22.06.2004)
P.S.: Nu intrati aici daca tineti cura de slabire!
![](icon_smile_wink.gif)
Crinia spune:
Insa la noi nu se deschid multe site-uri. Uneori vrem sa vedem cursul leului si e imposibil de gasit. Am avut de facut ceva evaluari a starii economice a MD si era greu de gasit informatie, caci o multime de site-uri nu se deschid. Cred ca e pusa problema data special. Karina mamica lui
Oare cit avem?
Crinia spune:
Lilia felicitari sotiorului cu Ziua Numelui. Multa multa sanatate lui si sa te sustina in toate, iubire si intelegere. Pupici Karina mamica lui
Oare cit avem?
Davina spune:
WOW Lucia tortul e foarte frumos ca de gustos stiu ca e .Ai facut receta dubla ?originala forma ,cred ca ai muncit ceva la el .Foarte frumoase poze cu Golful Persic ,nici nu aveam idee ca este insula si se conecteaza prin poduri cu Arabia Saudita .
Cornelia ce impresii ti-a lasat filmul ? lasa ca faci tortul cu alta ocazie si cind ai timp mai mult .
Nici la mine nu s-a deschis site-ul Patriei .
Bun venit Doroti printre basarabence .Felicita pentru bebe.Sarcina si nastere usoara iti doresc .
Alina si bebe Deanna 09.09.2004
poze
poze noi