Clubul moldovencelor de peste Prut (15)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lucia_B spune:

Buna frumoaselor.

Ce noutati mai aveti, cum va simtiti?

Alina - ati taiat torta, i-a placut sotului. nu a zis ca si acest tort e a doua fericire?
Ce mai face strengarita Deanna?

Cornelia - pe aici nu sunt furtuni ca sa faca valuri mari. Cum s-ar spune, sunt "tihie vodi". Golful nu e adinc asa ca nu are putere decit pentru flux si reflux.

Imi pare de folos ce ne-ai dat de citit. In principiu stiu tot dar mai nimic nu aplic in practica .

Ca masura de protectie, prezervativele nu dau gresi. Sunt sigure 99%

Alincav - mama, tu nu stii ca pentru ati veni in fire ai nevoie de "ceai s malinoy i postely s muscinoy", ce ai facut asta noapte? Stat cu la perete .

Natalia - cum ti-a iesit torta, asteptam impresii, poza si receta.

Doroti - se zice ca e foarte fericit cuplul in care sotii seamana unul cu altul. Va doresc sa fie adevarat.
Zici tu acum ca, buneii o sa-ti creasca fata, dar dupa ce ai sa o nasti sa vezi ca nici pentru o zi nu o sa te lase sufletul sa le-o dai.
Daca nu e secret, care e data si anul tau de nastere, si cum se numeste intreprinderea in care lucrezi?
Tu acum cum te simti, mai ai greturi, pofte?
Frumos cadou ti-a facut sotul, foarte fin dupa ale mele.

Restu fetelor unde sunteti, ce va mai fac puisorii?

O zi usoara si numai bine.

-------------------------------
ce mari suntem

Bucate
Lucia mamili lu Lauras (4 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Lucia eu sunt nascuta pe 05.01.1983 (cam mica)
Lucrez la o companie azerbajana, "Azpetrol".
Cu greturile am dus-o rau doar o saptamina, am crezut ca mor, da in rest sunt noua la acest capitol. Doar ca am arsuri aproape in fiecare zi.Pofte aveam mai multe cind nu eram insarcinata, ca daca im venea ceva in minte imi era rau pina mincam, acum nu, pot rabda o zi doua, da nici tare nu poftesc.Doar sa cumpar tot ce vad am pofte, mincare, lucruri, prostioare.
Iar cit priveste prezervativul SA STII CA LA MINE S-A NIMERIT 1%...si acum asteptam bb.

doroti_5 27+ si Natalita-Elena
evolutia bebe
foto mami pina la bb si dupa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamaElei spune:

Saluti la toti!
Alina, multa-multa sanatate si sa te faci bine cit de curind!!!
Doroti, bun venit! Nici eu nu-ti recond sa mergi la cinema, am fost eu cu Paula in burtica, dar era intradevar e muuult prea tare sunetul si mi s-au parut si scaunele incomode.
Cornelia, ma bucur ca v-a placut filmul, am sa mi-l copii pe cd daca zici ca e bun.
Ieri a fost o prietena cu baietelul ei la noi, s-au mai jucat ei doi, dar in special s-au hranit. Un avut si un accident nelacut, Paula si-a facut prima vinataie. Dar cum se zici, intotdeauna e loc de mai rau. Bine ca asa...s-a lovit pe obraz, cu toate ca si eu si sotul am vazut cum intra direct cu ochiul.
Am avut o seara mai linistita, nimic deosebit, sotul se agita cu ceva treaba, asa ca simbata vom avea o mica reuniune de familie.
Am admirat torturile harnicutelor, ferice de sotii vostri, dar si florile Luciei. Un buchet pe masura!

Rodica si PAULA (02.09.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lucia_B spune:

Alina - am uitat sa te intreb, cum ti-au iesit limbutele? V-au placut?

Doroti - nici eu nu-ti recomand sa mergi la Patria cit esti insarcinata, nu conteaza la ce film. Sunetele sunt prea tari.
Voi nu ati incercat sa participati la vreo loterie? Sinteti tare norocosi .

Cornelia - ai la film, sau s-a trecut fara? Ca eu putin, asa sunt mai emotionanta.

Aliona - si dupa ce vindeti tot si va mutati la soacra, ce faceti cu apartamentul? Il vindeti sau dati in chirie?

Si daca veni vorba de soarce, voi cum va impacati cu elea?

-------------------------------
ce mari suntem

Bucate
Lucia mamili lu Lauras (4 oct 2005)

Mergi la inceput

Multumesc MamaElei. Sa stiti ca eu nu sunt amatoare decit de comedii si am pata pe telenovele, acum in general nici la televizor nu prea ma uit la boevicuri si deastea.
Ar fi o idee sa ne intilnim in Chisinau fetele de aici MamaElei, Mamanati, Violetik, lia_c, alionushca,olicica si eu. Ce ziceti?

evolutia bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Doroti,
Mamanati, Violetik, alionushca si olicica n-au mai dat demult pe aici.

Tortul meu inca nu e gata, abia e la cuptor, dar deja miroase f. frumos in casa . Va zic mai tirziu toate amanuntele, adica pozele si reteta.

------------------
Numai bine,

Natalia si bebe Vlad (22.06.2004)

P.S.: Nu intrati aici daca tineti cura de slabire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_c spune:

Lucia, nu eu v-am dat de citit, ci Corina, nu vreau sa-mi asum laurii() altora... Sint modesta, ai?
F frumos buchet de trantafiri!

lia_c
Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much.
William Dempster Hoard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Ce-mi sinteti dragi, harnicutelor, in 5 zile am umplut un capitol, bravo, s-o tinem tot asa!

Doroti, te rog sa ma ierti, sint tare curioasa din fire, ai zis mai devreme ca sotul tau a aranjat sa ramii insarcinata, iar mai tirziu scrii ca s-a nimerit sa intri in procentul acela de nesiguranta a prezervativelor. Inteleg de aici ca sotul tau a aranjat sa gaureasca prezervativul? Smecher sot mai ai!

------------------
Numai bine,

Natalia si bebe Vlad (22.06.2004)

P.S.: Nu intrati aici daca tineti cura de slabire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Buna la toata lumea!
Lucia, din pacate malina n-am avut, dar laptik fierbinte cu miere, da. A si sot iubitor langa mine, n-a lipsit!

Corina, mai ai putin de asteptat si se intoarce sotul. Dar folositi mai cu grija contraceptive, ca ii faci lui Lucian surpriza de ziua lui!!!!

Alex ieri se juca cu Sasa, si nu stiu cum a cazut, de s-a lovit la deget de pe un picior. Si a inceput sa schiopateze. Numai ca n-a patit mai nimic, s-a lovit pe moment, dar asa de tare i-a placut sa schiopateze, incat l-a luat valul, si se preface. Sa vedem , poate uita pana diseara.

Revin!

Alina si Alex Andrei(22 noiembrie 2003)

Mergi la inceput

Natalia, nu a gaurit nimic, da a avut grija sa-l rupa in timpul cind faceam dragoste. Eu credeam ca afost intimplator, dar cind i-am zis ca a facut-o special (eu ii zic ca sunt insarcinata si el "acum nu mai ai motiv sa nu ne casatorim") a zimbit strengareste si nu a zis nimic, de unde ca am intrat in acel 1%, adica ele ar trebui sa fie destul de rezistente indiferent cit de tare te chinui sa-l deteriorezi!!!
Da ca e smecher, eu stiu, nu degeaba ma tinut linga el 9ani, ca eu sunt mai nestatornica din fire(pardon, eram).

evolutia bebe

Mergi la inceput