Copilasi martie-aprilie 2004 (75)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebe2004 spune:

Buna seara fetelor. Am absentat si eu nemotivat, dar o sa-mi revin. Am avut si ceva probleme cu alexandru. A facut acum 2 sapt laringita, i-am dat tratamentul si apoi dupa ce l-am terminat l-a intors raceala si am trecut la altul. Acum e mai bine, doar mai tuseste uneori. Am renuntat si la siropurile de tuse care nu cred ca au avut vreun efect la el. imi e mila de el ca a stat in casa in toata perioada asta si e tare dornic de copii si plimbari. maine o sa-l scot putin daca mai e vreme frumoasa. Acum e ceata, dar maine sper sa iasa soarele. In rest e tare dulcel, are o energie vie de ne da pe spate. Nu stiu cum de mai poate sa alerge si sa se joace atat de mult. Nu sta o clipa locului. are acum un loc al lui de joaca, sub birou isi imprastie toate jucariile. de vorbit, vorbeste multe, dar mai toate pocite, iar la capitolul propozitii stam mai prost. Mai face, dar mai rar.
Simo, e adevarat ca ne-au crescut copiii si nici nu ne dam seama. oricum ei au intotdeauna nevoie de noi, chiar daca nu vor mai fi la fel de dependenti ca acum. Noi nu avem nevoie de parintii nostri si scum?
Clau, felicitari pt noul look. Eu stau prost la capitolul kg. Am mai pus pe mine de cand am sotul acasa pt ca acum am si eu cu cine sa stau la masa.
Am vazut si eu doi copii foarte frumosi, Raul si Hanna. Poate imi fac timp in seara asta sa pun si eu ceva poze proaspete. Dumnezeu s-o odihneasca in pace pe AndreeaC. Suntem alaturi de familia ei.

Andreea, mami lui Alexandru (26 apr 2004)
noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

A fost o zi trista! Dumnezeu sa o odihneasca in pace si de acolo de Sus sa-i calauzeasca pasii micutei Maria!

Viata merge inainte nu?

Parerea voastra conteaza ...asa cevaaaa

Mergi la inceput

Vevemikkkkk, LA MULTI ANI printesa mica! Sa ai parte de tot ce-i mai bun si mai frumos pe lumea asta!
Veve, sa-ti traiasca domnisoara si sa va bucurati de ea!

Andreea, bine ai revenit! Tie iti intelegem absenta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Da, Claudelule, a fost o zi trista. Dumnezeu s-o odihneasca pe Andreea si sa aiba grija de Maria !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Veverico, LA MULTI ANI !
Sa fii sanatoasa, desteapta si norocoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Eiii,dragelor,da' vaz ca pe la voi se chiuleste-n grup!Inteleg ieri,da' azi?!
Multumim pentru (re)primire si pentru urarile de ziua vevicai!Stiam io ca sunteti niste dragalase si putem conta pe voi!
Io-s inca-n lupte seculare cu pc-ul(al doilea nou pe care-l schimb si nu-i dau de cap) si nu prea ma poci concentra la altceva.V-am citit si-am uitat,tot,bine-nteles!Da' am zis ca macar niste www.dotphoto.com/Go.asp?l=airise&P=veve&SID=72410&Show=Y" target="_blank">pozici si cate-o feliuta de www.dotphoto.com/Go.asp?l=airise&P=veve&AID=3283010&IID=108641775&T=1" target="_blank">tort musai tre' sa-mpart cu voi!Am facut o mini-petrecere (mini din criza de timp),copilasii s-au distrat iar noi am alergat de ne-au iesit ochii;ei,las!antrenament,ca luna viitoare ne mai asteapta una!...Si cam atat,ca de altceva n-am avut timp.
Ma intrebase cineva (cred ca Simona?!)si raspunsul e nu,vevica nu merge inca la scoala,da' planuim.Inca n-am avut timp destul sa ne ocupam de asta,nu ne-am hotarat daca s-o dam numai pe ea sau si pe croko si io sa ma-c sa ma mai aerisesc cu vreun job pana-mi iau inima-n dinti sa m-apuc de studii inalte.Ce mai?E grele...mai ales cand ai pase de-astea proaste fara sfarsit.Ma gandeam sa-l zburam pe bicu-ncoa;el de-abia asteapta,si copiii la fel,chiar si noi,insa le-ntoarcem(optiunile) pe toate fetele ca sa gasim solutia optima.Mai ales ca bica nu se simte prea grozav in ultimu' timp si ma cam strange-n spate s-o las singurica-n Romania.Uoffff...Le-om descalci noi...cu rabdare si tutun
Va pupacim si mai venim!

www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaviB spune:

Serus fetele!

Am dat sa intru si eu ieri, cu barfe de sf de saptamana (ca deh! ne-am plimbarit mult) si cu niste comentarii si cand sa trimit vaz ca e o zi trista si ....se tine doliu. Nu stiu ce s-a intamplat si pt ca e ceva trist nici nu vreau sa stiu. Dumnezeu sa_i odihneasca pe cei ce se duc la ceruri si noua celor care ramanem sa ne dea sanatate si intelegere.

Acu sa va spui si eu una mai vesele: m-a topit fi-mea ieri cand la bucatarie fiind si ea la a ei in camea la ea, stranut eu cu o pofta nebuna (imi sta in obicei sa o fac cu chiuituri nu alta) o aud pe fi-mea zicant "uoooooooccc uoooooooooocc" cu aprox intonatia cu care stranutasem eu. Bine crescuta cum sunt ii spun fica-mi "multumesc Hanna, multumesc!" la care ea : "maiie" (adica sa cresc mare, ca deh! asa-i spune mami cand ea zice "Mesc")
Sa-i mananci nu alta si ca tot era vb de mancat , iti vine sa-i papi si pe puiutii lui Vv .
Frumosi copii ai si mari, sa-ti traiasca si sa te fericeasca, iar micutzei printese (tare cuminte a mai fost de a primit atatea cadouri) ii uram si noi o viata frumoasa , lipsita de griji si plina de realizari.

Clau faina dieta ta insa la ce ati tot vb tu cu VV ma las pagubasa nu de alta dar mie-mi place tare mult sa gatesc si sa experimentez si....nu cred ca fac fatza.
oricum respect, s-a meritat efortul

Nu mai stiu cui si ce mai vroiam sa scriu, fug acu ca mai am ceva de cautat prin net (tot pt concediu) si....e taliu

pusi si ....pe curand

PS: mai da` un`mi-o fi cuscra , ca nu-i mai vazui "semnatura" de ceva vreme????
Cuscraaaaaaaaaa e totul "bene" la voiii??? ce face ginericaaaaaa?

Lavinia-mama si micutza Hanna ( 16.04.2004 )

Mergi la inceput

Buna ziua !

E multa liniste la noi. Ela, Simona, Nedda ce faceti ? Veve, multumim pentru tort si poze. Superbi sunteti ! Lavi, spor la programat concediul si pupici fetitei vorbarete ! Hana, ati ajuns cu bine ?Cum s-a comportat Vladut in avion ?

Daria s-a bucurat de aceste zilele calde, s-a tot plimbat si dimineata si seara, dar din pacate aseara si azi noapte avea nasul infundat si chiar a si tusit putin. sa speram ca nu s-a lipit vreun virus de ea !

Alaltaieri cand am ajuns acasa, Daria plangea de mama focului. Tata era plin de sange pe gat si umar, Daria pe fata si pe maini. Tata venea in fuga din sufragerie, Daria din dormitor. Va dati seama ce priveliste placuta pt ochii si nervii mei de mama.
Am linistit copila care dupa doua pupaturi nu mai avea nimic, mai greu a fost cu tata, care a plecat dupa 5 minute. Nu l-am putut retine sub nici o forma. " M-ai chemat sa am grija de fata si uite ce a patit !" A povestit ce au patit si dus a fost.

De fapt ce se intamplase: au jucat ascunselea, Daria s-a ascuns in pat dupa pledul facut sul , tata a gasit-o , a fugit sa se ascunda si bineinteles ca Daria s-a dus dupa el. Picioarele i s-au impleticit in pled si a.....cazut in nas. Nasului, de' sensibil de domnisoara, nu i-a placut impactul cu podeaua si ...a curs putin mai mult sange.

Dragut, nu ?

Ieri am fost la intalnirea lunara cu galatencele. Ne-am inmultit suntem peste 20. A fost foarte frumos.

Va pup si vorbim maine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

buna sear afetelor
eu sunt o mamica de martei-aprilie 2005, si vreau sa va rog sa-mi spuneti unde ati fost cu bb l amare, eu vreau s amerg cu el prin august cand o sa aiba cam 1 an si 3 luni...dar as vrea sa gasesc ceva de inchiriat sa stau mai mult si sa pot gati pt bb, sa pot sa-i incalzesc lapticul...voi cum v-ati descurcat? si unde ati fost?
multumesc anticipat

Adriana si bb Cezarica 23 Aprilie 2005

Cezar,minunea mea

Mergi la inceput

Ma iertati ca nu va zic decat atat, dar sunt plina de draci
Ati primit stimulentul??
eu da si ghiciti cat...213 RON lei Luni sunt la Directia Munci si daca nu se rezolva problema ma duc pana la Tribunal...una promit si alta primim, bataie de joc

Mergi la inceput