Copilasi martie-aprilie 2004 (75)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vladhana spune:

Va multumesc pentru sfaturi! Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

quote:
Originally posted by vladhana

Va multumesc pentru sfaturi! Va pup!

Hana&Vlad-Cristian
http://photos.yahoo.com/vladhana

Hana, scuze dar despre ce sfaturi vorbesti tu?? ca am tot citit nu am nici un mesaj in care cereai sfaturi sau am vedere slaba??
Mai putin si pleci la sora ta! UAUUUUUUU...eu una sigur n-as rezista sa nu o vad asa multa vreme...si noi avem o relatie speciala si n-am rezista una fara alta

Veve, mi-a fost de tine! Bietii de voi prin ce ati trecut AM citit pe ceva topic de la "parintii intreb..."
de patania voastra...te urmaresc sa sti Sa nu dai in depresie ca te bat Pupici la Crocko si la Vevemik!

Noi azi am fost pe Malu Muresului ca a venit primavara...Doamne ce cald si bine a fost...acum cateva zile credeam ca nu mai da Domnu sa vina caldurile si uite surprize surprize

Parerea voastra conteaza ...asa cevaaaa

Mergi la inceput

Irina am uitat sa te intreb...cum stai cu cura?? cat ai dat jos?? eu deocamdata fac o mini pauza pentru ca a inceput sa-mi fie greata de la atatea iaurturi si fructe si alte bazaconii EU am dat jos vreo 8-9 kg dar uichendu asta cred ca am pus 2 inapoi (glumesc) ca deh am fost mare bucatareasa si am facut numai papa bun...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Eeeeee,n-am dat jos decat vreo 4 kile si-s la runda 3...sau 4?Da' nu m-am agitat s-o tin prea strict,ba un we am avut musafiri,ba am iesit in oras si mi-am facut de cap,apa nu beau ca pur si simplu nu intra-n mine....Azi o sa-mi iau un supliment de vitamine,ca vaz ca ma lasa puterile.Da' tu cu 8 kile?De cand tii?Bine,ai si actiune zilnica.Eu nu prea ma pot mandri cu asta...

www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6

Mergi la inceput

Cam 3 ture jumate am tinut...da io-s norocoasa, ca nici macar nu m-am apropiat de bucatarie Primele 3 ture am tinut asa ca la carte, ultima tura m-am prostit, deja nu mai rezistam si mai bagam una alta in gura Si vorba ta, har Domnului ca am parte si de miscare...ca am un loc de munca unde 50 din timp il petrec in fatza calculatorului si 50 % umblu, verific, etc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nedda spune:

Veve, ma bucur ca ne mai dai si tu cate un semn de viata si imi pare rau ca v-a fost rau, tie si vevericilor, si ca te-a cam lesinat cura de slabire.
Chiar aveam de gand sa te intreb ce face Veveritzu' tau, ca in curand e ziua ei. I-am admirat si pe ea si pe Laur in poze si amandoi sunt frumosi si veseli. Da-le cate un pupic de la noi.
V-ati acomodat la LV? Veverica merge la gradinita?

Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Neata !
Veve, cu zambet de actrita si copilasi veseli si bucalati , cum sa te uitam ??? Ba din contra tipam dupa tine de dor ! vazut pozele, placut la nebunie, observat din zbor niste pantofi superbi si o anume poza de la petrecerea de adio . Super colegi de munca are sotu !

Clau am citit sambata si eu de Andreea. Cumplit.
Va felicit pe amandoua pentru tarie : eu una nu pot tine cure dintr-astea ....rigide. Eu nu mananc anumite chestii , rod morcov, telina si altele de genul si...bineinteles ca mai calc stramb si dau iama in dulciurile fiicamii ! Oricum faptul ca am implinit 30 de ani se vede: corpul meu nu mai reactioneaza asa de repede la cure, de ex acum stagnez la 65 de vreo luna.

Simona si Nedda dar voi char aveti activitati pentru copii. La noi inca nu sunt pt copii asa de mici.Sa va povestesc ce fel visez eu ca v-a creste Daria si ce fel gandeste taticul ei iubit !
Vrem sa ne schimbam apartamentul si am gasit unul la etajul 6. Replica sotului : e prea sus si copilei ii va fi greu sa coboare . Adica sa se joace in fata blocului. Chestie care nu va apuca s-o faca niciodata pt ca ii voi ocupa eu timpul. El se uita cam lung la mine, cica am sa-i stric fetei copilaria cu toate visele mele legate de balet, lb engleza, tenis ...si altele.Ca nu va avea o copilarie "libera" , ci una dirijata de mine. El nu intelege ca aceste activitati le va alege Daria, sau le voi alege eu in functie de "talentele " ei. Dar mai este pana atunci. Bine ca se repliaza pe parcurs, e drept ca trebuie sa vorbesc mult cu el,...dar obtin ce doresc !

Gata fug la munca ! Am o zi super incarcata ! O saptamana usoara sa aveti !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

Buna dimineata, trupa!
Mai, mai, ia te uita, lume noua! Veve - , curaj, mai hai pe la noi, macar iti mai iei ochiid e pe pruncii tai! Imi pare rau ca ati patimit atata cu viroza aia stomacala, nici nu vreau sa ma gandesc cu m-as fi simtit eu in locul tau. Mai ales ca eu mai am si prostul obicei de a lesina cand vars... Uau, Veve, cand au trecut 5 ani? Un buchet de pt frumoasa printesa, pentru maine. Petrecere frumoasa! Si un special pt Croko, e in continuare unul dintre preferatii mei
Laura - si eu zic ca o sa urmaresc ce ii place, pian, tenis, dansuri etc., in asa fel incat sa ii faca placere. Eu cand eram in scoala mergeam pe la vreo 5 cercuri la casa pionierilor, la pictura, la agrobiologie, la creatie etc, la scoala ma pregateam pt olimpiade, dar niciodata nu am simtit ca mi-e greu, imi ramanea timp berechet sa ma joc. Mai ales ca la casa pionierilor eram intre copii, totul era deja ca un joc pentru noi. Si taberele mi-au placut mult, oare acum se mai fac?
Clau - felicitari pentru silueta! esti tare! Eu, ca si Laura, parca nu ma tin nervii pentru cure atat de stricte, oricum am hotarat ca dupa ce ma reintorc la serviciu o sa-mi fie mai usor sa tin un regim, caci nu mai am bucataria atat de aproape. Sfaturile pentru Hana erau cele referitoare la avion. mama pe Uaul frumos si smecheros! (am vazut si una bucata bunic mandru de asa nepot )
Lavi - pe mine m-ai dat gata cu coditele Hannei, nu-ti spun ca am incercat sa-i fac si eu, dar si le smulge imediat. Plus ca avand parul ondulat, i se strang si ii raman ca doua ghemotoace crete, abia se vad.
Nedda - fa repede 2-3 poze cu Lara si pune-le sa o vedem si noi, lasa-le pe cele mai vechi.

Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimoV spune:

Hop si eu repede.

Veve, te rog mai vino pe la noi!! Nici nu vreau sa ma gandesc cat ti-e de greu singura cu ei toata ziua. LA MULTI ANI pt. Veve mica si frumoasa!! Sa petreceti frumos in patru! Chiar, pe ea o duci tu la gradi? Ai fetita mare, imediat te ajuta in casa!
Am fost in Las Vegas si m-am gandit la voi - va place?? V-ati acomodat?

Ela si Laura, si eu ca voi – vreau sa ii dau numai la activitati care le plac lor. Aici programul de scoala e mai lung decat in RO, copiii vin de la scoala la 3, pana ajungi acasa, etc. este 3:30, deci mult timp nu le ramane, dar bineinteles pot fi dusi la ceva sport/ dans/ balet/ instrument. Parca acum erau bebelusi, si acum vorbim de tennis/ balet, etc…

Nu-mi vine sa cred ca avem copii de 2 ani. Eu am inceput sa ma gandesc la petrecerea de ziua lor, sa aleg o tematica (va fi ori cu animale de jungle, ori de ferma), am facut lista de invitati (20 adulti si 10 copii!!! – Veve – iti imprumut si tie din toti invitatii astia, daca vrei ). Ma apuca melancolia cand ii vad asa mari si ma gandesc ca au trecut deja doi ani… Mi-e dor de ei cand erau mici, mici. Mi-e groaza ca vor trece si de acum incolo anii in zbor si numai ne trezim ca avem copii mari, care nu mai au atata nevoie de noi… Mie tare imi place ca sunt asa dependenti de noi acum, cat sunt mici. De aia ma bucur ca nu vor sa adoarma singuri, ma bucur ca se cer in brate mult si simt nevoia sa fie iubiti si pupati, ma bucur ca vor tot timpul sa se joace cu noi, etc. OK - acum v-ati dat seama ce mama posesiva sunt!!

Am fugit ca am treaba multa si daca mai scriu mult despre astia mici, nu mai fac nimic si fug dincolo sa ma joc cu ei... Pupici de la noi!

Mergi la inceput

Fetelor eu vreau sa va propun ceva!
Ce ziceti sa tinem maine doliu pentur ANdreeaC?? sa nu postam deloc??
Haideti sa facem asta pentru sufletu Andreei!

Dumnezeu sa o odihneasca in pace!

Mergi la inceput