Copilasi martie-aprilie 2004 (75)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SimoV spune:

Lavi - e superba papusa ta!!! Tare scumpa si se vede din poze ca are o personalitate extraordinara!!! Si seamana cu "Papi" LEIT!!! Multumim de poze! Pupici de la noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

POZE cu UAUL:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/claudia_floarea/album?.dir=72c0&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/claudia_floarea/my_photos

Parerea voastra conteaza ...asa cevaaaa

Mergi la inceput

Vai, Clau, ce frumos e Raul!!! De milioane pozele!!! Multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Lavi, cand am vazut prima poza am zis ca ...ai gresit linkul...Hanna ta pare de 7 ani ! Sunt bestiale coditele ei ! Si apoi cum sa nu fie Papi topit cand are parte de asa tratament ???

Clau, bombonelul tau are niste ochi...codati si galesiiiii...o spun din nou : o sa planga fetele dupa el....ba chiar si mamele lor !
Si sa stii ca tu chiar ai slabit si...ti-ai lasat parul sa creasca din nou si ti-ai schimbat si culoarea... Bravo !

Si eu, acum am vopseaua in par ( de care am cam uitat uitandu-ma la poze) , dar n-am avut curajul tau, eu am ales tot un roscat dar cu un ton doua mai inchis !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaviB spune:

Mamaaaaaaaaaaaaaaaa Clau m-ai dat gata!!!!
Cum ai reusit sa slabesti asa de misto? Te rog din suflet zi si la Lavi cum ai facut ca tare as vrea sa scap si eu de 6 kg (cel putin)
De pustiulica tau nu mai zic nika, e super de super si chiar are niste ochi super faini
pusilici si.....spune please si la mine cum ai facut sa slabesti (areti beton )

Fetele hai nu ma speriati cu Hanna mea ca arata asa matura. Chiar si ieri am fost la o prietena in vizita si am iesit cu ai nostri copilasi la plimbare, unde s-a mai atasat o mamica de romania cu un baietel de 3 ani si....eu am zis ca ala micu`e mic, nu ca Hanna ar fi mare. Pe scala data de medic este la ok la varsta ei (cred ca tre sa schimb aparatul)

Va pup, am fugit ca m-a sunat o pretena sa-mi spuna ca pe ProTv international e un film romanesc si ..... nu trebe sa-l pierd

Un week-end fain ca iar plecam de acasa si nu mai apuc sa va scriu

pe luuuuuuuuuuuuuuuuunnniiiiiiiiiiiiiiii

Lavinia-mama si micutza Hanna ( 16.04.2004 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Lavi sa stii ca si eu cand am vazut primele poze am fost ferm convinsa ca ai gresit dar apoi mi-am dat seama ca e bombonica de Hanna...ptiuuu pe ea ca e frumoasa foc!
Hai ca n-am slabit chiar asa de rau, mai am pana sa ma bata vantu...oricum sunt multumita ca arat cat de cat a femeie
Deci cura care am tinut-o (ca de aiz gata, pauza o saptamana ca nu mai pot) e cam asa: 3 zile fructe si legume, 3 zile lactate si branzeturi, 3 zile carne...eu am mai tinut cura asta dar nu pe o perioada asa de lunga si nu am pus inapoi decta 2 kg si alea din cauza unor medicamente
Acum am dat aproape 8 kg jos As mai vrea macar 5 sa dau jos si ma declar multumita...io niciodata n-am fost slaba si nici nu voi reusi sa fiu pentur ca asa mi-e conformatia Seaman cu mama

La Arad a venit primavara mult asteptata Azi a fost chiar cald si cu multtttttt soare

Laura, da sa stii ca Raul nu numai ca are ochii de smecher e chiar smecher Copilul meu e materialist declarat Cand vede bani ii lucesc ochii si imediat zice "mama cumpei .." te miri ce-i trece prin cap Dar ma bucur ca ma pot duce cu el in orice magazin si nu face crize ca nu-i cumpar ce vrea el. Ii explic frumos ca mama n-are bani (chiar daca am n-am) si gata, nu plans nu nimic...asta ma bucura enrom, ca vad multi copilasi care fac crize daca nu le cumperi ce vor ei
Mai intrebat cum ma descurc si cu munca si cu casa...eu am mare noroc cu mama, cand vin acasa am totul pregatiti...nici nu mai stiu de cand n-am mai pus macar haine in masina, da sa intru in bucatarie Chiar si asa e obositor dar ma descurc! Ma gandesc ca daca n-ar fi mama mi-ar fi mult mai greu

Nu stiu daca ai citit pe forum dar una dintre fetele de la mamici de ian febr 2006 a facut embolie (lichid ambiotic intrat in sange) la nastere si a murit...copilul s-a nascut dar ei nu au mai avut ce sa-i faca Numai necazuri pe lumea asta

Parerea voastra conteaza ...asa cevaaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nedda spune:

Tiii, ce poze de copii frumosi am vazut!! Lavi, Hanna e foarte frumoasa!! Ma declar indragostita de coditele ei si de ochisorii migdalati! (Oare de ce nu sta si fiica-mea sa-i fac codite?:)
Mie nu mi se pare a arata mai mare dar impresia poate veni de la faptul ca Hanna este foarte expresiva si daca mai sta si serioasa si "te taie" cu privirea aceea...
Clau, puiul tau chiar are o mutrita de strengar. :) Si e dulce foc!! Il stiam eu ca e frumos dar acum a crescut si e si mai frumos.

Eh, si uite asa am uitat eu tot ce aveam sa va zic, cand am vazut pozele cu puii frumosi!

Simo, Lara incepe in aprilie orele de balet. Probabil ca mai mult vor "tzopai" pe muzica obisnuita...nu ma astept sa le puna "la bara" chiar din prima ora. :) De fapt nu ma astept ca la 2 ani copiii sa "coopereze" si sa fie disciplinati la asemenea activitati. Pentru noi va fi o experienta noua fiindca parintii nu asista la ore ci trebuie sa plece din sala. Deci Lara va fi singura cu copiii si cu instructorul. Asta e o premiera pentru noi si am emotii sa vad cum va reactiona. Sper sa n-o ia la goana tipand "mama!":))
La clasele de muzica mergem deja, a inceput o noua serie si vad ca ii place tare mult. Aici invata cate ceva despre ritmul muzicii, instrumente noi dar astea sunt combinate cu putin dans, cu cantece si povesti despre animale etc., asa incat sa le tina interesul treaz pentru o ora.
La biblioteca n-am mai ajuns in ultima vreme fiindca toate activitatile pentru copii de varsta Larei se desfasoara dimineata. Si cum Lara e pasare de noapte, se trezeste dimineata mai pe la pranz, nu mai apucam sa ajungem.
Oare sa mai sper ca isi va schimba probramul de somn inainte de a fi obligata sa mearga la gradinita sau scoala?:)

Lavi, am uitat: am vazut ca ai intrebat despre relatia copiilor nostri cu taticii lor. La noi, Lara abia il asteapta pe sotul meu sa vina de la lucru. Cand apare el, mai intai se executa un dans de primire, sau o alergare prin toata casa insotita de tipete de bucurie. Apoi incep jumbuslucurile: tot felul de rostogoliri, rasturnari sau alte manifestari de bucurie. :) Dupa asta, incepe sa-i arate si sa-i povesteasca lui taica-su tot ce-a facut peste zi.
Apoi, trebuie neaparat sa se joace putin impreuna, sa citeasca ceva, sa faca un puzzle, sa deseneze etc...
In timpul acesta, mama, adica eu, poate sa dispara complet din peisaj. Daca ii ofer apa sau altceva, sau daca cere ea ceva, nu vrea decat de la tata.

Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004

Mergi la inceput

Daniela, de programul Larei cu somnul, nu stiu ce sa zic, daca se va schimba in curand. Daca asa e ea, n-ai ce face, doar daca incet incet incerci in fiecare seara s-o pui tot mai devreme in pat. Incepi cateva seri la rand cu 15 min inainte de ora la care o pui de obicei, pe urma, daca vezi ca adoarme intr-adevar mai repede, o pui iar cu 15 min mai repede, etc. POate asa sa ai succes, nu stiu, dau si eu cu presupusul...
Asa facem si noi cand vine tata acasa, tipete de bucurie, ii arata cate-n stele si in luna, abia il lasa sa se spele pe maini (si aia o fac impreuna) si sa se dezbrace.

Clau, e bine ca o ai pe mama ta, si eu la fel. Sa traiasca bunicile!
Ai mei inca nu stiu NIMIC de bani. Noi nu cumparam jucarii in magazine decat f. rar, ca le zic ca au destule acasa... deocamdata tine figura. Om vedea mai incolo.

Am fost de dimineata la biblioteca, acum dorm. iar mai tarziu sa vedem unde ne aciuim, ca afara e rece si sa nu stam acasa. Weekend placut la toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nedda spune:

Simo, am incercat pana acum tot ce zici tu numai s-o fac pe Lara sa se culce mai devreme. Dar n-am succes. Au fost si vreo 2-3 zile cand n-a dormit deloc peste zi fiindca s-a trezit pe la 1:00 pm. Asa am crezut ca sa se va culca mai devreme seara, dar de unde? S-a culcat tot pe la miezul noptii si chiar a avut somnul mai agitat si mai prost decat daca ar fi dormit peste zi.
Am incercat si sa-i mut ora de culcare mai devreme, cu cate 5-10 minute, incet-incet. N-a mers nici asa. Face ce face si in cateva zile isi revine la programul ei. Pur si simplu nu se culca, chiar daca sting lumina si ii zic ca acum dormim. Ea se joaca, se ridica, se foieste, se intoarce pe toate partile...
Parca am mai zis eu: pe la 10:00 seara o apuca un mare chef de joaca si energia ei atinge nivelul maxim!:) Cred ca e gena sotului meu pe-acolo!:))

Clau, am citit acum despre tragedia Andreei. Cuvintele sunt de prisos...

Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Salutic si bine v-am regasit!
Presupun ca nu-si mai aminteste nimeni de noi si pe buna dreptate,totusi indraznesc sa mai bag si io nasu' pe-aici macar sa va salut.
N-am nici o scuza,nici vreo explicatie a lipsei noastre din peisaj(inafara de 2 saptamani in care n-am avut pc din cauza de placa decedata).Pur si simplu nu ma duce mintea ce sa postez (am vazut ca si Claudica mai are momente din astea si ma consolez ca nu-s singura) si cred ca-s atat de saturata de copii 24/7 incat nu-mi mai vine sa mai si povestesc de ei...
Noi suntem bine-merci,copilasii cresc,croko e la fel de grasuc si-alintat,mult mai putin vorbaret decat ai vostri;stie o groaza de cuvintele insa propozitioare avem putine-n vocablular si-mbina cu succes romana cu engleza.Inca nu ne-am apropiat de olita,nu papa singur cu lingurita (doar cu furculita-si-aici e vina mea ca nu l-am lasat din exces de zel),inca doarme cu mine si se trezeste noaptea pentru biberon-tot din comoditatea mea si pen' ca nu ma poci dezlipi de el....si nu stiu ce sa va mai povestesc.Io-s singurica non-stop cu copilasii,ca de obicei (Flavius lucreaza 6-23 in general) si cre'ca m-au cam lasat puterile si ma paste o mica depresie.Nu-i bai,ca-s obisnuita cu toanele mele si le depasesc singura.Insa am cateva zile de cand n-am iesit din casa si-s lesinata peste poate,ajutata cu succes si de-o cura de slabire pe care-o tin de vreo luna juma' (3-3-3,de care povestea si Clau) si care m-a cam dat peste cap.Nu mai spun ca saptamana trecuta am ajuns pe la camera de urgenta din cauza de viroza stomacala.A debutat croko marti la 6 dimineata cu voma peste voma;l-a tinut pana la pranz,am fost cu el la dr. si ne-a dat diagnosticul de mai sus;dupa pranz a fost ca nou.La fel am patit cu vevica miercuri,care-ncepu sa vomite-n masina pe la pranz,in drum de la parc spre casa;o tinu si pe ea pana seara,a doua zi nu mai avu absolut nimic...Insa m-am trezit io miercuri la 6 dimineata vomand si c-o stare de lesin care nu ma lasa toata ziua;si-a luat Flavius liber si-a stat cu copiii,pen' ca io nu ma ridicam din pat decat sa iar pe la 9 seara imi era atat de rau c-am purces spre uregente.Dup-o ora de asteptat cu copii dupa noi,intr-o sala tixita de persoane care mai de care mai colorate si mai jelinde si cand simteam ca nu ma mai poci tine dreapta pe scaun,mi-am inhatat copiii si-am plecat acasa,cerand pe drum prim-ajutor telefonic la printi.Am reusit sa dorm si-a doua zi am fost ok,insa nu mi-am revenit in totalitate si nu scap de starea de gaina lesinata.Eeeee,este ca am ce povesti?
Saptamana viitoare e ziua vevikai si nu-mi vine sa cred ca am domnisoara de 5 ani!Nu facem mare balamuc,pen' ca nu prea avem cu cine.Ii organizam o mini-petrecere la o pizzerie pentru copii,cu joculete,topogane si tot felul de prostioare,probabil numai noi 4 pentru ca singurii prieteni pe care-i avem aici si care trebuiau sa vina,au o problema urgenta de rezolvat si nu mai pot ajunge....
V-am mai citit din urma,am vazut si pozici si-s mandra c-avem asa colegi frumosi si isteti!Pozele noastre mai noi is la albumul de la semnatura,daca nu le-ati vazut pana acum...
Si-am incalecat pe-o sa...Va cu drag si va iumbim!Nu promit,da' sigur incerc s-apar mai des pe la voi!

www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6

Mergi la inceput