Copilasi martie-aprilie 2004 (75)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LaviB spune:

Servus fetele!

Intru sa spun doar ca v-am citit insa pt ca e asa tarziu nu mai apuc sa "dezbat"

Spun doar ca mi-a adus o lacrimutza (chiar doua) poezioara scrisa de Laura (multumim)
O noapte usoara si odihnitoare va doresc la toate

pe maine (sper )

Lavinia-mama si micutza Hanna ( 16.04.2004 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladhana spune:

Laura,ai dreptate,in acest an nu mai putem fi impreuna pe 1 martie,dar vom fi sigur pe 15.Crezi ca as putea lipsi?

Apuc doar sa va citesc,de scris tot aman crezand ca vine seara si mai am timp,dar atunci vine sotul si incep sa-i povestesc peripetiile noastre,perlele lui Vlad si cand terminam ne ia somnul.Sper sa am timp sa va scriu de la surioara mea Mi-e asa de dor de ea...Inca putin si o vad!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Neata !
Lavi, ma bucur ca ti-a placut poezioara. Se potrivea prea bine la discutiile voastre ca sa nu o postez !
Simona, multumim , sa stii ca am avut o noapte super linistita, asa de bine am dormit toti trei ca n-am simtit nici cutremurul. A fost unul mic , dar la noi la etajul noua se simt oricate grade ar avea .

Eu ma delectez cu ceva super frumos si creativ . Mama mea vrea sa faca un ziar al scolii ( einvatatoare ) si dupa ce ascris articolele m-a rugat pe mine sa le asez si sa le "impanez" cu imagini. asa ca printre doua balate mai tehnoredactez un articol. Sper sa iasa ceva frumos.

Clau, ai vazut meciurile ? Fetelor si Rapid si Steaua au invins ieri ! Parca vad o finala : Steaua - Rapid.

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladhana spune:

Oooffff...mi-a mai trecut dorul dupa ce am vorbit o ora la telefon cu sora mea draga.Trec tare greu zilele astea pentru amandoua.Si nu numai pentru noi,cumnatelul meu abia asteapta sa-l vada pe Vlad,nu l-a mai vazut de cand l-a botezat,la doua luni.De cate ori vorbim il intreba la telefon cati ani are pentru ca ii place cum raspunde:doi.I-au adus patut,scaun de masa,i-au comandat lenjerie,sa aiba toate conditiile ca acasa.De fapt,de cate ori vorbim subiectul principal e Vlad:ce mai spune,ce prostioare mai face,ce a mai invatat...
Laura,ce s-a intamplat cu tine? Te-ai molpsit de la Marius? Eu am fost o fericita aseara,nu s-a uitat la nici un meci,a stat cu noi.
Lavi,asa e,ziua lui Vlad va fi sarbatorita anul acesta cu nanutii lui.Cred ca va fi foarte frumos sa fim cu totii de ziua lui.Acum doi ani,cand am nascut,sora mea plangea la telefon ca vrea sa fie acasa cu noi,parca si acum o aud cum plangea si de bucurie si de suparare ca nu e cu mine.Asa ca in martie vom incerca sa fim cu totii langa el,langa puiul nostru.Sora mea nu are copii,asa ca Vlad,fiind si botezat de ea,e o bucatica din sufletul ei.
Va pup fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Hana, si eu am fost fericita aseara ! Numai ca altfel ! Eu sunt o microbista convinsa. A inceput si Dariei sa-i placa. Eram cu totii la televizor si ea din scaunelul ei comenta: nenea caut ( cazut ),acut buba 'ucutu ( facut buba saracutu ) , mingea duiaaaa, gooool !
Ce bine ca stati trei saptamani in Franta ! O sa va linistiti putin dorul ! Eu nu pot sa-mi imaginez cum ar fi sa n-o vad pe sora mea zilnic !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna!

Sunt o mamica de mai-iunie 2005 si vroiam sa va intreb daca voi mai aveti vreo veste de la Mickyyy. Noua nu ne-a mai scris de mult si am vrea sa stim ce e cu ea.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nedda spune:

Fete dragi, v-am citit repede-repede si incerc la fel de repede sa postez si un mesaj. Va salut pe toate!

Simo, m-ai intrebat de orele de muzica la care merge Lara. Sunt platite si sunt organizate de "park district"-ul local. Au ei cateva locatii in care organizeaza tot felul de activitati pentru copii de toate varstele, nu numai ore de muzica. Ei administreaza si cateva piscine, terenuri de sport, parcurile etc.
Platim aproape $200 pentru 3 luni, deci orele sunt structurate pe semestre (cate o ora pe saptamana) si in pret primim si niste materiale: CD-uri, carti, jucarii etc. iar instructoarea e profesoara de muzica.
Tot ei oganizeaza si clasele de balet la care ti-am zis ca am inscris-o pe Lara.

Hana, drum bun in Franta si revedere placuta cu sora ta! Nu uita sa iei cu tine in avion ceva de baut (apa, suc) pentru Vlad si sticla sau cana lui preferata. Sa-i dai sa bea apa sau sa rontaie ceva la decolare si la aterizare... Mie mi se pare cel mai important lucru cand calatoresti cu copilul.

Ela, ce dulce trebuie sa fie Cristina cand se emotioneaza la desene animate! Ii trimitem un pupic pe nasuc!:)
Lara se uita la desene, eu ii mai gasesc si filmulete animate pe computer cu personajele pe care le stie ea: Elmo, Micky Mouse etc. Ce ma surprinde pe mine e ca urmareste la televizor comediile astea gen "Will and Grace" sau "Friends" si in general orice scena in care "se prostesc" oamenii mari. :) Asta o fi normal?:))

Lavi, si Lara inverseaza silabele in unele cuvinte. Cum zicea si Ela, e ceva normal. Asa le aud ei acum si asa le reproduc.
Frumoase planuri de vacanta aveti! Noi, ca si Laura: restaurant, hotel, masina...nu stim ce e ala cort. :) Noua ne-ar trebui niste prieteni ca voi in concedii, sa ne scoata din amorteala.

Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004

Mergi la inceput

Servus fetele!

Iata-ma si pe mine iar prezenta. Am pus.o pe cocolina in pat (inca nu doarme , dar nu mai are multe) si desi am o gramada de treaba, am zis: fuguta la fete si apoi ai vreme de curatat prin casa. (curatenia o cam fac cu Hanna , placerea ei fiind datul cu aspiratorl, eu cu cel "de-adevaratelea" si printesucca cu al ei de jucarie in urma mea)

Tu fetele , (care stati pe acasa cu bb-ii) si ai vostri copilasi sunt asa topitzi dupa tatici?! A mea are niste faze cu care ma surprinde, fantastice: de cateva zile, cand sotul mere dupa-amiaza la munca, dimineata vine la dormitorul nostru si se duce la papi ii da un pusi si ii aduce papucii de casa la pat. Asta al meu, topit , terminat nu mai zice nici mac, iese afara din pufuri si-si intra in zi cu maaaaaaaaareeeeeeeeee spor. ( eu daca as fi avut ceva treaba cu el mi-ar fi trebuit mult mai multa munca de convingere; ce-i drept ca ideea cu papucii si pupicul nu mi-a picat)

Laura mama ce cutremur spui tu acolo? Au zis astia ceva la tele?
Super ideea mamei si sunt convinsa ca o sa iasa treaba faina mai ales daca pui si tu "manutza"
pusi la microbista ai mica

Hana ce faina relatie ai tu cu sora ta. Eu am un frate si desi totul e super intre noi nu cred eu ca se compara ca si atunci cand ai o sora.
Pt Hanna si eu imi doresc acu din suflet o surioara (pe langa asta am si tot ce trebe pt un bb) insa pt ca mi-am dorit dintotdeauna si un fiu ....lasam oricum viata sa vedem ce ne ofera(cand o fi sa fie)
CAnd pleci la sorela?
Bine a zis si Nedda, ia ceva de baut (suzeta, biberon cu ceai) ca ajuta la aterizare si decolare, cica nu li se infunda copiilor urechiutele si nu se sperie de sentimentul ciudata pe care ti-l da fenomenul asta.

Nedda draga, hai ce mai stai? Noi avem cort de 4 pers cei cu care mergem de 8 (ei fiind doar patru) deci....pe cai (avioane ) si apoi cu cortul.
Ce-i drept ca suntem tare plimbareti (ceea ce n.asi zice de voi ca sunteti casnici). De cand era H mica am mers pe unde s-a putut iar in zilele de munca (nu in concedii) cum prindem ceva vreme buna, o taiem la padure, cu sania , vara cu bici, nu stam pe acasa ca....n-avem stare.
Asa au fost si parintii mei , asa si socrii cu sotul, destul de plimbareti si.....tare mult ne place.

PUsi si.....pe curand.

-aaaaaaaaa ca uitam Cornelia eu una chiar nu mai stiu nimic de Mickyyy, cred ca cele mai in masura sunt fetele care au ramas aici pe baricade. POate-ti dau ele mai multe amanunte.
Speram sa fie bine si daca apare la voi, da-ne rogu-te si noua de veste.
Sa-ti traiasca comoriile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimoV spune:

Daniela, multumesc de info. O sa caut si eu aici, acum imediat fac 2 ani, deci o sa ii pot inscrie la multe chestii. Sa ne spui cum e la cursul nou si la ala de dans (sau era balet?)

Hana, drum bun si sedere placuta la sora ta. Asa e cum zice Daniela, cu bautul in timpul decolarii si aterizarii, ca sa nu li se infunde urechile si sa nu ii doara.

Lavi, si noi ne facem concediile mai comod (de fapt n-am mai facut nici un concediu adevarat de o vesnicie... Sotul meu mai are o gramada de zile libere/ concediu si NU ARE TIMP sa si le ia... )

Ela, sper sa se rezolve problema cu hartiile alea de la servici... Asa ma enerveaza si pe mine indolenta celor care trebuie sa se ocupe de acte... Pupici la Cristina.

Cornelia, nu stim nici noi nimic de Micky. Si eu am intrebat de ea acum cateva zile. Daca aflati voi, mamicile de Mai 2005, scrie-ne si noua te rog.

Nu stiu ce am mai vrut sa scriu si acum ma grabesc. La noi ploua si e urat... Si in weekend o sa fie f.f. frig. Deci trebuie iar sa ne cautam activitati la biblioteca - le place mult acolo - vin multi copii, sunt carti noi, jucarii noi, puzzle-uri noi, alearga pe acolo, deci e bine. Si mai mergem la un mall mare si f. frumos cand e asa vremea, si acolo alearga, ne oprim la magazine de jucarii si ne jucam cu toate, mancam pizza, ne uitam la fanatani artezeiene, etc. deci o sa ne petrecem timpul in locuri inchise, dar nu-i nimic, vine primavara si apoi numai prin parcuri vom sta!

Mergi la inceput

Am mai atasat niste poze.

Cele din ro nu am avut timp de ele.Le-am pus pe cele facute aici de dupa venirea din concediu, nu de alta insa parintii nostri vor tot timpul noutati

Asta -mi e podoaba si aici unde e poza asta sunt cele mai actuale. (asta daca aveti chef sa ne vedeti)

paaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Mergi la inceput