Copilasi martie-aprilie 2004 (75)
Raspunsuri - Pagina 8
SimoV spune:
Hop si eu.
Noi bine - copilasii sunt cuminti foc in ultima vreme. Vorbesc TOT TIMPUL si eu ma topesc. Se iubesc, se cearta, isi fura jucariile, pe urma iar le impart si tot asa toata ziua.
Veve, vazut doi copii frumosi foc! Sa va bucurati de ei! Complicat cu bunicii, mai ales daca unul nu se simte bine... Iti doresc sa gasiti o cale, sa va aduceti ajutor, sa mai scapi si tu un pic, ca imi inchipui cat ti-e de greu. Mai scrie-ne, poate iti mai trece din starea asta, OK? Pupici de la gemeni!
Laura, pupam nasucul lovit! Asa e cu astia mici, cand te astepti mai putin, hop cate-o patanie... Trece pana se marita :)
Lavi, spor la gatit! Noua ne face mama acum o musaca.... hmmm... buna, buna.
Clau, sper ca rezolvi problema...
Fetelor??? Unde sunteti??
Claudelu spune:
Laura, la noi s-a intamplat o nevruta...cand ajung acasa mama alba ca aru...copilul meu a reusit sa se duca direct in cap..mai exact...noi il culcam in sac si de obicei cand se trezeste ii place sa mai stea in pat sa se uite la desene...ieri mama s-a andit sa-l scoata din sac cat timp se uita la desene...zis si facut numai ca Raul a mesterit cat timp a fost la bucatarie...jucarioarele lui sunt in saci langa patul lui si nu i-a trebuit mult sa-si asterne cateva jucarii si sa se urce pe ele si de aici pana in cap n-a fost cale lunga...a ridicat un picior pe bordura de la pat si in secunda urmatoare a fost in cap
Pe tema asta mamei i s-a ridicat diabetu
Raul e bine, ieri tot cu ochii pe el am fost, dar e ok 
Veve, ce domnisoara frumoasa ai!
Mai da au crescut copilasii tai de nu-i adevarat...tot ma uitam la poze si nu-mi venea sa cred ca copilasi mari ai deja...domnsorica Vevemik e superba in rochita aia de printesa...sa-ti traiasca si sa va bucurati de ei!
Multa sanatate mamei tale!
Adriana, stiu ca au fost fete care au dus copilasii la mare...stiu ca Mickyyy a mers cu Malina la mare inca din primul an de viata...dar mai multe detalii ti-ar putea da ea, dar din pacate nu a mai intrat de ceva vreme pe aici!
Simo si Raulica toata ziua vorbeste...noi acum ne intelegem fff bine, in sensul ca zice si vrute si nevrute 
Aaaaa nu stiu daca v-am zis prima perla a lu Raul
Eram intr-o seara toti 3 in pat si raulica nu mai stiu ce exact a zis de la facut tacsu mincinos mic...la care el cu ochii aia ai lui se uita cand la mine cand la Clau si ne zice raspicat "nu os mic, io mecher"(nu mincinos mic, io smecher)
AM ras cu tacsu vreo jumate de ora 
Nu pot sa ma colorez ca nu stiu ce are netu meu in seara asta 
AM reusittttttttt
Parerea voastra conteaza ...asa cevaaaa
LauraFlo spune:
Neata ! Clau eu am fost azi la Directia de munca, m-au trimis la primarie unde mi-au aratat ca se gresise ceva in adeverinta de la angajator. Deci alta hartie, alte drumuri si ...rabdare pana incasam banii !
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
Ela76 spune:
Salutare, dragele mele!
Si noi pe aici, mai rar pentru ca a trebuit sa rezolv diverse treburi mai mult sau mai putin placute. Iar weekend-ul la noi se cam exclude.
Despre noi, nimic nou/deosebit, gradinita, activitate pe acasa seara, dupa care ne prabusim ca dupa lupte seculare pentru a incepe o noua zi.
Am fost tare incantati de zilele cu soare, pacat ca acum s-a stricat vremea, sper sa nu o tina prea mult asa. Ma gandesc deja la "planul" de martisoare pe anul acesta. Repede mai trece timpul!
Adrianafedorca - ca intrebai de mare. Despre noi pot sa-ti spun ca am fost in Grecia dupa ce Cristina a implinit 1 an si o luna. Am fost cu masina, am plecat devreme dimineata (inainte de a se lumina), pe drum a fost f linistita, am mai facut popasuri pt papa/schimbat pampers etc. La greci am stat la un hotel care avea in camera si mini-bucatarie: plita electrica, chiuveta, dulap cu vase si tacamuri, frigider, asa ca am putut sa-i pregatim si noi de mancare. Desi parca mai degraba prefera o supa de pui, legume, peste sau gratar la terasa!
Noi am fost f multumiti de conditiile de acolo, patronii hotelului incepusera sa pregateasca pt micul dejun chestii special pt bb (de ex, biscuiti in forma de animalute, tarte speciale etc.), apa f calda si curata, plaja fara tot felul de gunoaie/cioburi/coji de seminte/resturi alimentare etc cum gasesti din pacate pe plajele noastre.
Lavi - scumpa foc Hanna, auzi, iti zicea ea sa cresti mare!
A mea cand stranut zice "atos" (sanatos) si daca nu ii multumesc, imi zice intr-una pana pricep. Tare scumpi mai sunt la varsta asta! 
Veve - inca o data, sa va traiasca copii frumosi, sa aveti parte numai de bucurii! Agnes e domnisoara - am vazut-o cu sacou, ce sa mai zic de rochita de zana! 
Laura - vai, cred ca mie mi-ar fi stat inima in loc sa-i vad pe amandoi plini de sange. Din pacate, se mai intampla si astfel de accidente, care par mai grave decat sunt de fapt.
Clau - of, biata mama ta, ce spaima a tras!
pt Raul-cataratorul! De ce oare a venit asa mica suma? O fi impozabila?
Simo - cred ca si eu as fi topita de placere sa vad asa gemeni vorbareti, cum converseaza intre ei
Pe la voi cum e vremea, tot frig si urat, ca pe aici? Si cand ziceai ca era ziua ta? 
Nedda - o poza mica? ![]()
Va pup, fug sa ma fac ceva treburi... 
Ela si
Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre
Ela76 spune:
Vai, Andreea, m-am luat cu vorba si uitam sa trimit un salut la malul marii! Cum e vremea pe acolo? Sper ca ati scapat cu bine de laringita si de tuse, ca sa puteti scoate nasul pe afara. Ah, stiu cum a fost cand am tinut-o pe Cristina o saptamana acasa, racita, plangea ca sa iesim afara, desi ma straduiam sa o tin ocupata.
Ela si
Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre
Nedda spune:
Fete dragi, va salut si eu, ca de obicei repede fiindca Lara se va trezi in curand.
Simona draga mea, cred ca azi e ziua ta!(Asa e?) La multi ani frumosi si sa ne traiesti! Sa ti se implineasca toate dorintele si sa ai parte numai de bucurii si succese. 

(...Si sa pregatesti un tort mare sa ne ajunga la toate!:)
Ela scumpa, cred ca pana ajung eu sa pun pozele, mai bine veniti voi incoace de-a binelea, ca sa ne vedeti in carne si oase. Serios!! Dar, gata, nu mai incerc sa-mi gasesc nici-o scuza! Trebuie sa gasesc timp si vointa sa va arat pozele Larei.
Clau si Laura, m-am speriat cand ati povestit de cum a cazut Raul si cum s-a lovit Daria!! Mie imi sta inima numai cand o vad pe Lara invartindu-se mai tare si mereu ii zic sa fie atenta sa nu se loveasca. Stiu ca se mai intampla si ca n-avem cum sa evitam toate loviturile lor dar...tot imi sta inima. Uf, pupati-i de la noi pe puii mici pe frunticele si pe nasucuri dulci!
Veve, si eu te intrebasem daca Agnes-veverita mica si sprintara merge la gradinita. A crescut mult si e foarte frumoasa! Cred ca tie trebuie sa-ti fie foarte greu cu amandoi dar le rezolvati voi pe toate. Si eu ma vait uneori ca n-avem bunicii mai aproape dar n-avem ce sa facem!
Lavi, ce dulce trebuie sa vie Hanna cand zice "mesc!":) Fiica-mea zice un "cenks" sau "cenchiu". :) Nici nu stiu cum sa le scriu ca sa nu-i pocesc pronuntia. Si imi raspunde asa indiferent ca ii dau eu ceva ei sau imi da ea mie. :)
...Si mai nou a inceput sa negocieze cu mine zicand ce vrea sa faca si terminand cu in "OK?" pe ton intrebator.
Ba mai mult, am vazut-o vorbind cu papusile ei si zancand de exemplu: "bebe, haine, ok?" adica bebe trebuie sa se imbrace...sau "bebe play ball, ok?" :) Cel mai amuzant e ca priveste papusa drept in ochi, apropiindu-i fatza de fatza ei, cand zice toate astea!:))...si e foarte serioasa!
Mie mi-a zis deunazi "mama, cafea pem! Lala play!" adica, m-a trimis la plimbare sa-mi beau cafeaua pe masa. :)
Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004
vladhana spune:
Salutari din Franta!Aseara am avut putin timp liber sa intru la galatence,azi am tot putin timp sa intru la voi.
Am ajuns bine,zborul cu avionul a fost foarte placut,Vlad nu si-a putut dezlipi nasul de geam drept pentru care nu a dormit decat o ora adunat tot drumul.Se intelege f.bine cu nanutii,si nu vad cum nu ar fi asa pentru ca-i fac toate mofturile.Vad eu cum il readuc pe calea cea buna acasa,acum ii las sa se bucure de el.Ziua trece f.repede aici,avem o multime de activitati..
Va pup!
Claudelu spune:
Hana ma bucur ca n-ati avut probleme pe drum
Bucura-te de reintalnirea cu sora ta! Sa nu uiti sa faci poze multe, da?? 
Parerea voastra conteaza ...asa cevaaaa
bebe2004 spune:
Buna seara de we. Alexandru doarme, iar mama s-a saturat sa-l tot pazeasca in timpul somnului si a venit la net. De ce credeti ca-l pazasc de miercuri seara? Pt ca pe la miezul noptii, cand era cu mama (noi la un suc cu finii), a vomat si era mai mult lesinat decat viu. Noi am venit de urgenta acasa, iar el era ca o leguma. Totul era de la laringita cu care ne luptam de 3 saptamani. Saracutul nu a iesit decat de vreo 3 ori in toata perioada asta. Ceea ce ne-a uimit pe noi foarte mult a fost faptul ca dupa 20 de minute de stat la mine in brate si nici apa nu vroia, sotul meu i-a cerut mamei sa-i spuna Tatal Nostru, ca poate o fi si deocheat. Stiu ca unele dintre voi nu credeti in asa ceva, nici eu nu credeam pana sa-l am pe Alexandru, dar dupa ce i-a zis a 2-a oara, iar sotul a adus si apa sfintita, copilul si-a revenit. A cerut apa de la Doamne, Doamne si a inceput sa topaie si sa fie vesel ca de obicei. Toata schimbarea asta a avut loc in 2 min cred sau mai putin. Mie mi-au dat lacrimile cand am vazut asa ceva. Cert este ca era si deocheat, dar si de la laringita i se trage. Noaptea a mai plans de cateva ori fara motiv, chiar si cate jumatate de ora si a facut si febra. Ieri am fost cu el la pediatru si la orl si au incercat sa-i traga mucii cu un furtunas. a plans rau, iar apoi am incercat sa-i facem aerosoli, dar a plans din nou. Cred ca a prins frica de doctori. Nu-i mai dau antibiotic, ci doar Erdomed si Pivalone pt nas. oricum, are nasul plin si cand doarme sforaie si nu-i trece nici cu mama serului fiziologic si cu nici un fel de picaturi. In 3 min nasul e la fel de infundat. Aveti cumva si alte metode de desfundat nasul?
Hai ca m-am plans rau acum. Oricum noi trebuia sa mergem la meciul cu Rapid, dar cu copilul bolnav, unde era sa mai plecam?
Hana bine ai ajuns in Paris. Distractie placuta acolo. Ce dor imi e de locurile alea.
Clau, Laura, dar toti copiii au avut ceva sapt asta?
Veve, sa-ti traiasca copilasi. am vazut si eu poze cu scumpii tai.
Andreea, mami lui Alexandru (26 apr 2004)
noi
bebe2004 spune:
Am si cateva poze noi aici:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andreeea77/album?.dir=a8bb&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
La noi a inceput sa ninga si chiar sa se depuna cate cava.
Andreea, mami lui Alexandru (26 apr 2004)
noi