Copilasi martie-aprilie 2004 (75)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nedda spune:

Hana, la multi ani fericiti si impliniti lui Vladut! Sa va traiasca!
Petrecere frumoasa la Paris!

Ela, un pupic pe nasuc pentru Cristina! Mai, ce bucle are si ce frumoasa e!!!

Lavi, eu si sotul vorbim unul cu altul in engleza. Pe noi ne aude Lara desi ei nu i ne adresam direct in engleza decat daca sunt si alte persoane de fata. Si ii mai citim cartile ei in engleza fiindca asa vrea ea. Uneori imi cere sa-i povestesc in romaneste alteori imi arata textul scris si vrea sa-i citesc in engleza.

Clau, imi aduc aminte de tortul lui Raul de anul trecut. A fost foarte frumos.

Dia, la multi ani lui Stephanie! Sa creasca mare si sa fie fericita!

Eh, mai aveam de zis cate ceva dar nu ma mai lasa Lara! Trebuie sa ma supun!:))

Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_codat spune:

buna fetelor,

In fuga trec si eu pe la voi sa va spun ca am pus citeva poze de la cheful de azi

Aniversare Steph

Claudelu merci pentru poza tortului, a picat la tanc, m-am inspirat un pic. E doua nu am avut timp sa fac ca sa -i fac si corpul, poate altadata!

Dia

Printesele lu mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimoV spune:

Veve - multumesc!! Super! Ala cu maimuta imi place si pare simplu de facut dintr-un blat normal, rotund si inca doua cup-cakes mici pt. urechi. Chiar planuiam sa caut in seara asta pe internet, dar m-ai ajutat tu, asa ca multumesc!

Dia - superbe pozele si tortul e frumos! Bravo! Ai fost f. rapida! Frumoase si petrecarete fete!

Fug sa mananc si eu ceva si sa imi culc copiii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Buna iubitelor !

Dia frumoase fete ! Si tortul ti-a reusit !
Veve si Simo bune tare ideile voastre ! Am sa ma inspir si eu pt ziua Dariutei !
Lavi, nasul Dariei e intact , moralul tatei putin sifonat. El n-o sa uite prea repede incidentul.
Clau, ma bucur ca Raul e mai bine.

I-am dus acasa Dariei, Bambi si a rezistat aproape doua ore fara sa se miste. Era asa de absorbita de poveste ca nu i-a trebuit nimic. Bineinteles ca eu eram langa ea si ii citeam titrarea. Acum zburda prin casa ca Bambi, bate in parchet ca iepurasul, stie ca toamna cad frunzele si ca apoi vine iarna, .... A invatat o groaza de chestii din filmulet. Daca s-ar uita si fara mine ar fi superb, dar din pacate trebuie sa stau langa ea sa-i povestesc. Vreau cam mult de la ea nu ?
M-a bucurat foarte mult, pt ca e prima experienta de genul si nu ma asteptam s-o prinda povestea atat de mult. E drept ca ei ii place foarte mult sa-i citesti.

Gata ,ma intorc la munca. O zi buna !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Codrin
Am citit tot ce ati scris, da am o lene cat casa...atat va zic Raul e mult mai bine, a reactionat fff bine la noul tratament
Poate intru mai pe seara!

Parerea voastra conteaza ...asa cevaaaa

Mergi la inceput

Dia, foarte frumoase pozele de la petrecere!
Cand plecati in Ro?

Veve, multumim pentru idei. Chiar sunt chestii interesante pe site-ul ala.

Laura, zici ca a stat Daria aproape DOUA ore nemiscata la desene? Bravo!! Pai asta e performanta, nu gluma, chiar daca trebuie sa stai si tu langa ea si sa-i traduci! Oricum, sunt convinsa ca in timp record o sa inceapa sa inteleaga singura si n-o sa mai fie nevoie sa-i citesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Nedda, Daria a inregistrat filmuletul ca o carte de povesti....animata. Acum, seara cand ii citesc povestea de dinaite de a adormi, imi spune ca vrea deene animate . Adica, in traducere libera, ca o vrea la calculator, n-o mao satisfac doar pozele cartii.
Nu stiu exact cate ore a durat Bambi, dar dupa cum amortisem eu pe scaun mi s-au parut a fi 2 ore. Chiar am sa ma uit cate min dureaza. M-ai facut curioasa.
Claule, lasa lenea. Vino de ne povesteste ! Nu de alta dar si eu sufar de aceeasi boala azi !

LA MULTI ANI , CODRIN !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe2004 spune:

La multi ani si de la noi pentru primii sarbatoriti. Sa cresteti mari, sanatosi si sa aveti mult noroc in viata.
La multi ani si pupicuri pentru toate doamnele si domnisoarele lor de Martisor, de la Alexandru.
Bine ai venit la noi Dia.
Pupicuri si lui Raulica cel voinic. E cumplit sa ai copilul bolnav. Noi inca ne mai tratam mai mult cu babesti: ceai de ceapa si azi vreau sa-i dau suc de ridiche. i-a trecut oarecum raceala, dar tot mai avem niste muci.
Al meu a invatat denumiri de flori azi: lalele,zambile, ghiocei si frezii, de care are mama in casa. Dar nu va pot spune cum le zice el. Cel mai bine ii iese la lalele. Chiar ieri am primit de la el flori si martisor. ii place sa daruiasca flori si alte cadouri. A invatat asta de la tasu'.
Ela, ziceai ca seamana Alex cu mine. Nici vorba. E leit tasu'. Cand dorm unul langa altul, nu prea e nici o diferenta. Ma uit la ei si-mi sunt asa de dragi.
Laura, noi avem o colectie impresionanta de desene, dar nu are chef si rabdare sa se uite la ele. Ii plac mult cele de pe MInimax. Sunt mai pt varsta lor, fara violente, cu multe animale si povesti educative.
va pup si mai revin.

Andreea, mami lui Alexandru (26 apr 2004)
noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaviB spune:

La multi ani pt azi lui Codrin! Fericire si tot binele din lume!

Laura, Hanna e deja de multa vreme fascinata de desene. Preferatul este cel cu pestisorul Nemo, apoi Cartea junglei si ultimul Regele leilor. Toata ziua cere Nemo, nemo si cand mama-i spune ca dorme incepe cu Mowgli etc.
Aici e fain ca desenele sunt traduse cu voce si....nu trebe sa stau prea mult langa ea. Rezista si Hanna , mai ales daca-i pe olita si se uita la "nene" (desene) insa ezit sa o las cat vrea ea ca...deh!

Daniela mi-ai dat o idee, o sa incep sa-i citesc si eu Hannei in germana. Nu de alta insa am o prietena care e educatoare aici si m-a cam bagat in sperieti. Zicea ca de anu asta vor sa testeze copii la lb.germana inainte de a intra in gradi. (de e nevoie vor primi ore separat de limba) Sunt curioasa daca are rabdare la citit mai ales ca atunci cand citesc in romana (fiind limba ce o stapaneste momentan cel mai bine) nu are multa rabdare

Salut restul fetelor . Ma duc sa fac un dus pana doarme gaza ca apoi plecam la "orasuri"

pusi si o zi faina la toate

Lavinia-mama si micutza Hanna ( 16.04.2004 )

Mergi la inceput

Lavi, ca sa o faci pe Hanna sa te asculte mai usor citind in germana e bine sa incepi sa-i citesti poezioare scurte, versuri care rimeaza...intelegi tu ce vreau sa zic. Eu am pentru Lara tot felul de carti cu pagini colorate, cu poze foarte clare si cu poezioare d'astea. Daca versurile mai cuprind si diverse zgomote e si mai bine. De exemplu:

In a cave in the woods,
a slumbering bear
sleeps through the party
in his very own lair.

Bunny stokes the fire.
Mouse seasons the stew.
Then a small pepper fleck
makes the bear RAAAAA-CHOOOOOOOO!!

Sau alt exemplu cu trenul (si va rog eu sa nu radeti de cum face trenul american, da?:))

Here is a shiny
Chooo-chooo train.
Shiny Dinah
Is her name.

Chooo-Choooo! Chooo-Chooo! Dinah, Dinah, Dinah, Dinah! Shooo! Shooo! Shooo! Shooo! Shine-a, Shine-a, Shine-a....

She shines over bridges.
She shines on the tracks.
She shines when she
Clickety, clickety clacks.

...Si urmeaza refrenul din nou, rostit cu mare intonatie de catre o mama zeloasa!:)))

Mergi la inceput