Copilasi martie-aprilie 2004 (75)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SimoV spune:

LA MULTI ANI, CODRIN!
Sa fii sanatos si fericit si sa aduci parinitlor numai bucurii!!!

Cu desenele avem probleme mari... toata ziua s-ar uita daca i-as lasa... dar limitez cat pot de mult. Nu se uita nici ei in continuu, se joaca, se uita, danseaza cand e muzica, etc. Dar cica nu e bine nici chiar asa, in fundal sa mearga desenele toata ziua buna ziua... Asa ce ne luptam cu cererile infocate de desene (Lucas e mai fascinat decat Mia)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alona spune:

Buna fetelor!
La multi ani Codrin !
Sa cresti mare, cuminte si santos si sa aduci parintilor numai bucurii.

Simo, si Thea s-ar uita non stop la desene,daca s-ar putea "Dora the explorer", astea sint preferatele ei, de aceea m-am si gindit de ziua ei sa facem tema asta, problema e ca noi nu avem copii de virsta ei, toti prietenii nostrii au copii mai mari, doar unul e mai micut cu 3 luni decit ea.
Lavi, ai o scumpa de fetita, e tare frumoasa si ii sta tare bine cu codite.Thea nu le suporta, abia sta sa i le fac si imediat si le desface.
Ela, multumim de martisor, foarte frumos.Pupici la cirliontata.
Veve, ce frumosi de copii ai, si iti semama Croko tare bine.La multi ani(cu intirziere) lui Vevica.

Anca, mamica de Thea si Vlad
Poze

"Un cerc de prieteni nu se face cu compasul... "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nedda spune:

Alona, chiar aveam de gand sa te intreb de ce nu mai zici nimic de asa mult timp? Tot e bine ca apuci sa-i faci coditele Theei!:) Lara nici atat nu ma lasa. :)

Simo, Lauraeu ii mai pun Larei desene animate pe computer sau filmulete de pe internet. Dar nu s-ar uita non-stop. Cam dupa o jumatate de ora incepe sa faca si altceva. Se uita in jurul ei si isi mai ia o jucarie, o papusa etc. Atunci stiu ca e timpul sa inchid computerul si sa facem altceva. Asa in background poate le-ar mai vrea ea dar nu protesteaza mult daca i le intrerup. In schimb noi avem muzica in background aproape tot timpul. Cand se termina CD-ul ori ma roaga sa il schimb ori apasa ea butoanele pe-acolo ca sa reinceapa muzica. :)

Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_codat spune:

LA MULTI ANI CODRIN!
Sa cresti mare si cuminte sa aduci numai bucurii parintilor

Dia

Printesele lu mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Buna seara sau 'neata,dupa caz!Nu stau la povesti,numai gasisem ceva pe net si vroiam sa v-arat si voua,daca tot suntem in febra petrecerilor.So:
http://community.webshots.com/album/144072950UCDfJA
http://www.kidsturncentral.com/links/bdcakes.htm
http://www.dltk-kids.com/crafts/birthday/cakes.html
http://www.birthdayexpress.com/bexpress/store/CakeSupplies.asp

www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

Buna dimineata fetelor va pup pe toate.
La Multi Ani Codrin ,La Multi Ani Stephanie
Cerepede trece timpul nici nu imi vine sa cred ca deja aniversam doi ani!
Ce ziceti pai facem o intalnire?Ce parere aveti?

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
Martie-Aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Neata iubitelor !
Veve multumim pt linkuri. Acum trebuie sa luam decizia. Eu inclin spre maimutica,...Daria sigur ar vrea un leu sau tigru. Vedem noi.
Simona, Nedda acum dupa experienta cu Bambi si Daria vrea desene toata ziulica daca se poate. Aseara a trebuit sa mergem la televizorul din sufragerie ca sa vedem si noi stirile, ea voia la desene . Nici eu nu sunt de acord cu statul la televizor si calculator, dar ...trebuie rezolvata cumva problema.
Oana, ce dor imi era de tine ! Doar un mesaj scurt ? Ce face Alexandra ??? Tu ce faci ! Cum e la serviciu ? Sa ne intalnim ar fi superb ! Dar unde ? la Bucuresti? Cazare ? Oricum, mai vorbim pe tema asta !
Chiar asa : Mariana unde esti ? Pe unde umbli ????

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nedda spune:

Veve, ce noroc avem cu internetul asta si cu tine! Multumim pentru linkuri. Eu sigur le voi studia si sigur voi gasi idei interesante pentru ziua Larei.

Oana, chiar asa, numai atat ne zici? Ce mai faceti voi?

Laura, cred ca Mariana "se ascunde" de noi azi fiindca e ziua ei. :)

Mariana, la multi ani fericiti! Sa ti se implineasca toate dorintele si sa te bucuri de baietii tai frumosi!

Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

LA MULTI ANI, MARIANA !
Sa fii fericita si sanatoasa, baietii tai sa-ti aduca numai bucurii ! Sa fii iubita !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaviB spune:

La multi ani !!! uram si noi astazi Marianei, sanatate multa si tot ceea ce-ti doresti!!

O sa mai fac urari si pt maine, pt baietzelul Katalinei (nu de alta insa iar plecam la week-end si mi-ar parea rau sa ratez ziua lui)
Deci:

La multi ani Catalin sa cresti mare (frumos esti) sanatos si sa-ti iubesti si fericesti parintii si micutzul fratior.

Kata sa-ti traiasca! Ce pot sa-ti mai spun?! Deja 8 anisori, ce repede trece timpul nu-i asa?! Sa fii fericita langa cei trei flacai ai tai
Te pupam si te mai asteptam din cand in cand pe aici.

Ce ziceati fetele?! Ca ce fain ca sta Hanna la facut codite?! Eeeeeeeeeeeee nu sta ea tot timpul desi cu cat se mareste tot mai mult isi da seama ca mami poate sa-i faca tot felul de chestii cu parul.
Aseara de ex, am facut putin parada modei sa vedem cum "ne gateste" mami la cheful de maine si am si frezat-o nu inainte insa de a-mi face si mie doua cornite ca sa vada fata ca (s)i mami (s)i Hanna are asa ceva si toata seara topai prin camera ei si fugea repede in hol sa se vada la oglinda si spunea"i Hanna" "i Mami" .

Gata fug ca tre sa ma "gatesc" acu eu ca dupa ce se trezeste cocolina merem la ziua unei prietene iar maine plecam la verisorul Hannei (are si el ziua) O sa ne intoarcem abia duminica asa ca va doresc de pe acu un week-end super fain si plin de soare.

Va pupam pe toate....pe saptamana viitoare

PS Vv esti o dulce-. Multumim de site-uri (logo ca si noi o sa ne inspiram desi daca o sa facem pe o tema anume, ma intreb nu-s prea mici???)

paaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Lavinia-mama si micutza Hanna ( 16.04.2004 )

Mergi la inceput