Copilasi martie-aprilie 2004 (75)
Raspunsuri - Pagina 11
Ela76 spune:
Primul nostru sarbatorit: VLAD-CRISTIAN!!!
LA MULTI ANI, SA FII FERICIT ALATURI DE CEI DRAGI AI TAI!
Asteptam poze de la petrecere.
UN 1 MARTIE FERICIT TUTUROR, cu sau fara zapada, e frumos ca e soare!
Uitati aici un martisor de la noi
Ela si
Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre
Ela76 spune:
Dia - LA MULTI ANI pentru Stephanie, in avans!
Sa petreceti frumos! Aveti invitati? Ce cadou i-ati pregatit? Cat vei sta in Romania?
Clau - of, insanatosire grabnica! Ce tratament trebuie sa faceti?
Ela si
Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre
LauraFlo spune:
Scuze iubitelor pt lipsa mea de cateva zile si pt mesajele scurte, dar e asa o mare nebunie la noi la munca......
Clau , Daria a patit ca Raul in ianuarie, si sa stii ca dupa vreo trei medicamente " la moda " care nu au avut nici un efect, diareea ia trecut cu furazolidon , dat din 6 in sase ore, dar efectele bune au fost vizibile dupa prima pastiluta ! Imi pare tare rau pt chinurile prin care treceti ! Sa va faceti repede bine !
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
LauraFlo spune:
Dia, sa sarbatoriti frumos ! Am actualizat listuta .
LA MULTI ANI , STEPHANIE ! Sa cresti mare si frumoasa, sa ai mult noroc si sanatate !
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
Claudelu spune:
Salutica!
1 martie calator 
sa va aduca un martisor 
iar pe firul lui subtire 
impliri si fericire! 

Raul a inceput sa manance 

Eu sunt in medical si ma simt mult mai linistita ca-s langa el si vad ca si el e mai linistit! 
STEPHANIE 
Parerea voastra conteaza ...asa cevaaaa
vladhana spune:
La multi ani,sa fiti frumoase si sanatoase!
Va multumesc pentru urari! Am baiat mare,are doi ani! In seara asta e petrecerea si...pentru prima data nu mai gatesc si pregatesc nimic,totul a cazut in sarcina nanutilor care pregatesc ei totul.Nici ei nu au mare bataie de cap tinand cont ca au o patiserie si o cofetarie...M-am scos!
Poze am facut,multe,multe,numai ca nu am descarcat nimic deocamdata.Maine dimineata plecam in Paris,sper sa tina vremea cu noi si sa nu mai ninga.Azi-noapte si dimineata a nins ca in povesti,cu niste fulgi mari...
Claudelu,pupice dulci lui Raul!Sa-i treaca repede!
Dia,la multi ani pentru Stephanie!
Va pup! Venim duminica inapoi,asa ca abia saptamana viitoare va mai pot scrie.
SimoV spune:
Ela, Cristina este perfecta!!! Vai, ce par frumos are!!! Extraordinar!!! Care din voi are par ondulat? Tu parca nu, asa-i?? E superba Cristina!! Multumim de martisor!
Clau – si Raul este atat de frumos!! Rade cu toata fata! Si are niste ochi de ma baga in boala! Ma bucur ca si-a revenit Raul. Ce ghinion… Imi amintesc de tortul vostru de anul trecut – nu cautam cu ursulet- caut ceva cu un animal de jungla. Ma gandesc eu ca cel mai simplu ar fi un tigru/ maimuta. O sa caut pe aici ceva pe internet si ce gasesc va arat si voua, poate vreti si voi sa incercati. N-am avut timp inca. Oricum, reteta o fac a noastra de tort, vreau doar sa ma inspir de undeva cu forma/ decorat, etc.
Hana – sa-ti traiasca feciorul! Vlad, LA MULTI ANI! Sa fii sanatos, fericit si sa le aduci parintilor numai bucurii!! Distractie placuta la petrecere!
Dia - spor la treaba! LA MULTI ANI in avans pt. Stephanie, daca ii sarbatoriti ziua in avans. Sa fie fericita si sanatoasa toata viata ei, iar voi sa va bucurati de ea!
LaviB spune:
Fetele un va doresc si eu tot binele din lume si o viata plina de soare, iar martisorul acesta vi-l daruim din suflet
La multi ani si petrecere frumosa micutzului (deja doi ani?!) Vlad.O viata fericita alaturi de parintii tai.
Cam astea au fost urarile noastre de azi. Iar am tras putin chiulul ca .... normal cu Hanna nu mai apuci prea multe. (acu doarme da`intr-o ora e pe cai:-)
Am avut o saptamana plina atat de activitati cat si copii. Hanna mea de pe acu umple casa de copii, ce-om face cand merem la scoala?? Ce-i drept ca-mi umple sufletul de bucurie cand o vad cat chiuie si ce frumos se joaca cu ei.
Problema noastra e putin modul in care se comporta cu cei mici. Nu e rea cu ei insa vad o diferenta fatza de comportamentul cu cei mari.
La cei mici e mai zgarcita cu impartitul jucariilor pe cand cu cei mari ar fi in stare sa le dea tot ce are (cei mari= cei de la 3 ani in sus) Ati observat la ai vostri vreo diferenta de genul?
Eu am avut saptamana trecuta si intalnire cu fostii mei colegi (am facut aici o scoala pt ca meseria mea din ro nu a fost recunoscuta si m-am scolit la ei sa nu mai aibe ce comenta); au venit si profi...a fost super (am fost la un rest indian-peeeeeeeeerfect )
Apoi actiivtatiile nostre zilnice, copii, vizite, piscina, plimbari etc
Ma bucur din suflet ca Hanna mea in afara unor mici raceli nu a avut draga de ea nika in cei doi anisori ai ei de existenta si dorim tuturor mamicilor si copiilor sa aibe de acu incolo aceeasi sorta la nivel de sanatate ca si noi.
Lavinia-mama si micutza Hanna ( 16.04.2004 )
LaviB spune:
Dia bine ai venit! Sa-ti traiasca printesele si.... norocoaso! ce fain ca la tine ies programarile. La noi (si eu am vrut o diferenta mica intre copii) parese ca randuiala de acasa nu prea coincide cu cea din targ.
Pupici si te asteptam sa ne scri si din Ro
Laura ce face nasucul Dariei? Mai e tata speriat/suparat?
Daniela cine vb la voi cu Lara engl? PUpicei micutzei dansatoare
Hanna deja te intorci???
Andreea cum se mai simte Alex?(acu am vazut ca e nascut pe data la care am avut-o eu programata pe Hanna - 26 Aprilie- insa matza mea a vrut sa iasa mai repede la lumina zilei)
Vazut poze- strengar baiat si mamica lui o frumoasa
Simo faine idei. La mine e putin aiurea anu`asta cu ziua Hannei care desi pica duminica, e taman in ziua pastelui Catolic si .... n-o sa-i tin ziua cocolinei de pasti. (plus ca invitatii - si la noi multi la numar- sunt ba plecati ba sarbatoresc pastele in familie.) O sa ne luam revansa o saptamana mai tarziu poate se mai si incalzeste si putem sa ne chefuim in gradinutza noastra.
Clau cat stai in medical?? Vezi simte baiatul ca mami e langa el
Va pupam pe toate si....sper sa mai intru zilele astea desi vineri mergem la o zi de nastere ( o prietena de-a mea) iar sambata isi serbeaza verisorul Hannei 3 anisori si....mergem la chef de copii mai mari
,deci am de umblat dupa cadouri
(aaaaaa! ceva idei de un cadou la o prietena draga?? Multam)
paaaaaaaaaaaaaa
Lavinia-mama si micutza Hanna ( 16.04.2004 )
Veve spune:
Buna,dragalaselor!
Io tot pe fuga-pe fuga,ca de obicei,insa nu puteam sa nu va pupacesc,sa v-aduc cate-o www.marysplantfarm.com/_photos/bulbs/hyacinth_mix.jpg" target="_blank">floricica si sa va urez s-aveti primavara insorita si superfericita!
"La multi ani" si tot binele din lume pentru Vladutu'
,care inaugureaza chefurile-n pe luna martie
!Sa cresti mare,sanatos, norocos,si sa-i bucuri pe ai tai zi de zi,puiutule!![]()
Ela,am primit cel mai superb martisor azi
!Sa va traiasca,pupa-o-ar mama pe ea de buclata!
Claudica,imi pare rau pentru Raulica!Pupici multi si lui si sa se faca bine!
Si cu-asta out,c-am doi fomisti care bazaie pe langa mine!![]()

PS Dia,v-am trecut in listuta,insa am uitat sa va urez alea-alea
...Bine-ati venit in gasca!sedere placuta!
Simo si Daniela si io-s in cautare de idei pt. party si-am gasit niste chestii interesante aici;daca tot doreati tort-ursulet si-alte chestioare,poate va e de ajutor
.
www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6