Copilasi martie-aprilie 2004 (75)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nedda spune:

Simona, minunate idei pentru ziua copiilor! Eu ma gandesc inca daca tema sa fie cu personajele din Sesame Street (care sunt favoritele Larei, avem carti cu ele, jucarii etc....tot tacamul!:) sau sa fie ceva cu printese. Ma mai gandesc ca mai am timp.
Sa stii ca ideea ca party favors sa fie carti este excelenta! Nu dai gres cu cartile si le poti gasi pentru toate varstele. Cred ca si la cei mari, intre 6 si 11 ani, le poti gasi niste carti de care sa fie incantati. Iti mai zic daca imi vin alte idei.
Si tortul este exceptional!! Si foarte potrivit cu tema aleasa de tine si usor de executat. (Desi nu cred ca iti faci probleme la executie. Sunt convinsa ca bunica este experta si va decora torturile gemenilor cu ochii inchisi. :)
Cel pe care l-am facut eu anul trecut iar e o idee buna si poate fi decorat in ciocolata ca sa fie un urs brun si nu polar.
Eu ma gandeam ca daca il aleg pe Elmo ca tema o sa gasesc pe la un craft store o forma de tort care il reprezinta. De decorat ma gandesc ca n-o sa fie prea greu. Numai ideea unui tort rosu nu-mi prea place. Mi se pare asa o culoare artificiala, fortata pentru un tort. :)
Pe de alta parte oare n-o sa fie ingroziti copiii ca-l taiem pe Elmo si il mancam?:)) Si la capitolul acesta ma mai gandesc...
Mai vorbim pe tema asta si astept si email-ul de la tine cand ai timp.

Ela, la noi s-a facut cald acum. Duminica am vorbit si eu cu ai mei in Bucuresti si mi-au zis ca ninsese. La noi aici avem un soare si nu bate nici vantul. Azi cred ca o sa ies cu Lara pe-afara, luam bicicleta si inconjuram cartierul.:) Dar inca trebuie sa imbracam jachetele de iarna.
Ce mai zice Cristina? Cu ce noutati mai vine de la gradinita?
(Fiica-mea a invatat nu stiu de unde sa imi zica "go away!" Cand e suparata striga tare iar cand vrea s-o las sa faca ceva singura isi apropie fatza de fatza mea, imi pune palmutele pe obraji si se uita drept in ochii mei zicand: "mami, go away! ok?" :))

Dia, bine ai venit in club! Sa va traiasca fetitele si asteptam sa ne spui mai multe despre amandoua. Le-am admirat deja in poze si m-au cucerit. Amandoua sunt atat de frumoase!!

Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimoV spune:

Dia, bine ai venit! Mai asteptam povesti despre fetitele tale. Am vazut cateva poze- frumoase foc amandoua!!! Ai de ce sa fii mandra!

Ela, multumesc din suflet – esti draguta.
Da, cred ca as putea gasi si pt. cei mari niste carti.

Clau, ce face Raul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimoV spune:

Daniela, noi am avut anul treecut Sesame Street - am gasit si pt. asta la Party City tot felul de chestii f.f. frumoase. Cred ca am vazut si tava de tort in forma lui Elmo, dar nici mie nu-mi surade ideea unui tort rosu. Eu stii ce am facut anul trecut? Am facut tort de ciocolata si am cumparat de la Party City ca niste bomboane plate de pus pe tort in forma personajelor (cam ca niste monede de mari)
Trebe sa fug, ca Mia ma striga disperata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_codat spune:

Buna fetelor,
Nu am prea mult timp acum ca trebuie sa plec la gradinita dupa Caro dar incerc sa va scriu citeva rinduri.
Se pare ca noi vom chefui miine de aniversarea Stephaniei . Este pe 9 martie dar noi doua (eu si ea) vom pleca pe 8 martie spre Romania. Motivul?? Mi se termina concediul de cresterea copilului si trebuie sa ma prezint la servici. Asa ca, la slujba cu mine!!!

Dar nu prea mult. Cum lucrez in invatamintul superior si mai trebuie sa imi sustin si teza anul asta i-am anuntat pe sefi ca nu pot sta prea mult prin Romania. Asa ca voi sta 6 saptamini si voi lucra cit in 12 (voi tine curs dublu la studenti)
Ce e mare pacat este ca le despartim pe fete. Nu au fost niciodata despartite. Sotul ramine aici cu Caroline iar eu plec cu Steph in tara.

Nu ne va fi usor dar asta e vor trece sper repede saptaminile.

(Intre timp am fost la gradinita, am si venit dar tot nu am timp, trebuie sa ma pregatesc pe miine.)

Va pe toate

Dia

Printesele lu mama

Mergi la inceput

Vai fetelor, de zapacita si grabita ce sunt am uitat sa va multumesc pentru urari.
Merci la toate pentru urarile de bun venit

Dia

Printesele lu mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Buna seara!
Dia, bine ai venit!

Raulica nu este bine, azi am ajuns la spital, pentru ca 3 zile nu mananca nimic, da nimic, doar apa si iar apa Temperatura a mai facut dar nu asa mare, iar de diaree nu am scapat Pediatra a fost o scumpa si jumatate, nu ne-a internat...a zis ca e baiat mare si sa nu-mi fac probleme ca va manca el cand va simti nevoia...si n-a fost enterocolita ci viroza intestinala , pe langa asta a facut si alergie la ceva...ceva-ul ala nu poate fi decat vreunul din medicamente pentru ca altceva n-a bagat in gura si de la apa n-aveam cum
Asa ca de azi sunt in concediu medical

Simo, Nedda vad ca va intereseaza tort in forma de ursulet...stati sa va arat tortul lui raul de la 1 anisor, probabil ati uitat...e usor de facut Aici il gasiti

Am poze noi cu Raul

Va dati seama ca maine deja avem primul sarbatorit?? Mie una nu Ce trece timpul

Simo cu intarziere iti spun si eu un calduros LA MULTI ANI!

Parerea voastra conteaza ...asa cevaaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Sa fim iubite dragelor si sa ne traiasca mamele

LA MULTI ANI, VLAD

incep petrecerile!

Parerea voastra conteaza ...asa cevaaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

A venit PRIMAVARA ! 1 MARTIE sa va gaseasca sanatosi si sanatoase, norocosi si norocoase, iar gandurile bune sa va invaluie ! Sa fiti iubite fetelor si sa iubiti !

LA MULTI ANI , VLAD !
Sa vii sanatos si fericit acasa ca sa te pupacim !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

LA MULTI ANI ,
VLAD

Mergi la inceput

Buna dimineata fetelor,

Dupa cum v-am spus azi sarbatorim in avans ziua Stephaniei.
nu am facut nimic deocamdata, asa ca am de lucur de nu ma vad, dar cu toate astea nu pot sa ma abtine sa nu intru pe forum.

O sa am apuc acum imediat de blatul de tort.
Claudelu super tortul ursulet. Mai ca as incerca sa il fac dar nu cred ca am timp. Am de facut si curatenie in casa, in plus fetele sunt acasa cu mine fiindca aici pina in clasa 5-a nu este scoala miercurea.
Vezi doamne sa nu se surmeneze copilul prea mult! Merge luni, marti la scoala apoi miercurea pauza si apoi iar joi si vineri.
Ca noi cit am mers 6 zile la scoala pe vremea lui Ceasca nu ne-am mai surmenat!

Va doresc sa primitit cit mai multe martisoare (si pentru mine ca eu nu am cum sa primesc)!

Va pup pe toate,

Dia

Printesele lu mama

Mergi la inceput