Bebelusi de iulie-august 2005 (64)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankak spune:

Salut fetelor!
Of! Tare rau singurica! Sotul plecat de joi la Barcelona, se intoarce abia luni.... Si astia de la retea tocmai acu' si-au gasit sa modernizeze reteaua asa ca 2 zile am stat fara net, si singurica acasa....mai sun si la maica-mea ieri sa-i spun ca a ajuns sotul bine si ea "da' unde a plecat?" Zic : la Barcelona, nu ti-am zis?....Nu tin minte, zice ea! Pai si cind a plecat? Si cind se intoarce? Da' cu cine a plecat? Zic eu : cu colegi. "Si colege,nu?" Zic : da! si colege! Sint de toti vreo 80 ! Asa, pai si tu? Stai acasa si el e plecat la distractie....M-am facut ca nu inteleg ce vrea sa spuna, dar dupa ce am inchis telefonul m-am pus pe bocit de m-am umflat de plins!
Azi dimineata alta mai boacana : Matei s-a trezit cu un ochisor mai umflat! Nu secreta nimic, si deschide ochishorul dar fata de celalalt e mai umflat! Drept e ca si el e rotunjor si nu prea imi dau seama cit e de umflat, dar.... Sun dimineata la dr. lui si asta imi zice ca i se termina bateria la tel. sa-l sun pe celalalt tel. Care celalalt? Ca nu am decit un sg. nr. Pai 07...si s-a intrerupt! Dr lui de familie nu mi-a raspuns la tel. si cind am sunat dupa 10 min. isi inchisese tel.... asa ca stau ca proasta si pling de nu ma mai recunosc in oglinda! Uf! Tare e rau sa fii singura! Plus ca nici eu nu ma simt tocmai bine...tare mai ametesc, mi's miinile si picioarele reci, fata amorteste si am o satr de sfirsire totala. Am inceput sa-mi fac injectii de Ca si Mg intramuscular, dar pina isi fac efectul...va mai trece ceva timp. Sper doar ca sa nu cad cind il am pe Matei in brate!

Va mai citesc si daca mai am putere mai raspund!

Anca si Matei (26 august 2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ancaknacoschi/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Monai, da, nu vrea sa suga din bibe asa ca nu ii dau lapte, ii pun in mancare dar nu mult.Am citit mult pe net, la varsta asta daca nu vrea sa mai suga dar nici bibe nu vrea, nu e o tragedie, ii dau de mancare mai mult si vitamine si gata.E important sa nu rabde de foame.

Adriana si bebe Aidan Alexander(27.06.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

MONAI..m-am uitat pe schema...scrie clar un singur element nou pe zi.Asa ca am facut bine,desi nu citisem inainte.
Ankak ..off te inteleg ce greu e sa fii singura....rezista ...

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankak spune:

Cristina, eu am primit banii joi, si pentru ca am fost plecata la spital ca s-a operat o prietena nu a vrut postasul sa-i lase, asa ca a venit mai tirziu. Si se pare ca numai luna asta ii trimite prin posta ca de luna viitoare ii va depune pe card. Eu am la BRD card de salarii

Ada, intra la pozele mele si sus ai sa gasesti casuta cu nou membru, si urmezi instructiunile. Daca nu te descurci da-mi PM

Anca si Matei(26 august 2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ancaknacoschi/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Si eu am bagat in Sara azi mancare cu forcepsul, parca. Eu nu prea ii mai dau in completare sa suga, pentru ca nu vrea. Doar dupa masa de pranz, atunci suge, pentru ca numai asa adoarme. E singurul somn pe care-l trage la tzitzi, asa ca nu i-l rapesc.

Anis, eu zic ca bine faci ca mai incerci mai tarziu sa-i dai papa. Eu am introdus azi carnea de vitel si a fost insucces total, poate n-am lasat nici eu suficient timp intre mese sau pur si simplu nu are pofta de mancare din varii motive.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Ankak, daca nu are secretii la ochisor, eu zic ca nu ai de ce sa-ti faci mari griji urgent. Poate s-a lovit cu vreo jucarie si-i trece repede. In rest, zic si eu ca Anis, rezista.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema.nu.ela spune:

ankak,
si fetita mea a avut ochiul un pic umflat. pediatra mi-a zis ca e o conjunctivita neinfectioasa si mi-a dat Naclof, cate 1 picatura in fiecare ochi de 3 ori/zi timp de 5 zile. chiar daca are un singur ochi pui in amandoi ca sa nu se ia. si dupa 3 zile a trecut dar i-am dat 5 sa fiu sigura. poti sa citesti prospectul pe net (de ex la farmaline sa vezi ce scrie).

mamica de Maria, 6 luni si 10 zile

Mergi la inceput

fetelor,
am cumparat azi din cora lujerului un activity center de la Primii Pasi. eu vazusem unul asemanator la Mothercare, iar acuma cand m-am uitat pe site am vazut ca e identic cu cel de-acolo...acum nu stiu care pe care a copiat :)

aici e: www.mothercare.com/invt/lz3328&bklist=" target="_blank">http://www.mothercare.com/invt/lz3328&bklist=

am pus-o in el si e super incantata de cum se misca in jurul axei.

Mergi la inceput

si tot azi mi-am luat si steamer de la Moulinex. are 3 tavi (una pt peste) + recipient pt orez si compartimente pt oua. abia astept sa fac maine la el legume si carnita.
daca vreti sa-l vedeti e pe site-ul moulinex la sectiunea Coulinary Pleasures | Cooking | Steamers

ce e misto ca are si un compartiment de aroma diffuser unde poti sa pui patrunjel si marar si alte plante aromatice ca sa capete gust mancarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Emanuela..o sa fii f incantata.Apropo cat ai dat pe el?

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput