Bebelusi de iulie-august 2005 (64)
Raspunsuri - Pagina 14
ema.nu.ela spune:
anis, am dat 170RON.
apropo, tu pui apa de la robinet in el sau apa plata? ca ma gandesc ca nu are importanta, nu?
eu oricum vreau sa-mi iau si un filtru de apa ca m-am saturat de carat bidoane cu apa minerala.
anis spune:
Nu, fructele i le dau crude, le taie bucati si le bag la blender.
Steamerul e excelent pt prepararea mancaricii de bebe...ies super si ce e mai important isi pastreaza vitaminele....mai ales ca eu dau doar piure.
A..apa de la robinet...ca oricum legumele nu sunt in contact cu apa.
Eu am si o cana electica pt apa.Ti-o recomand.
AniS si
Ingrid
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
andre_ea spune:
Buna seara mamici!
Ieri i-am facut lui Tudor tort. Daca-l vedeati cum s-a bucurat si cum batea cu mainile in el pana s-a umplut de crema. Nu prea l-am lasat eu ca se facea pana la cot.
La final a plans ca i l-am luat din fata
.
Tot ieri la fix 6 luni de la nastere am avut o vizita nepoftita: rushii. Si ce bine era fara. Off!
Emanuela, cat ai dat pe activity center?
Andreea, mami de
Tudor - 10.08.2005POZE
mamini spune:
Diana Mirela, multumim!
Ioana,
thanks, numai bine si voua, sa va iubiti si sa aveti parte de liniste si armonie, sa imbatriniti frumos impreuna si sa va bucurati de puiul vostru. si de sarbatorit...sa fie sarbatoare in fiecare zi
. noi vom implini 10 ani in noiembrie, avem planuri mari, dar sa vedem ce vom putea face...sa fim sanatosi si impreuna ca altceva nu conteaza!
numai bine si celorlalti sarbatoriti ai zilei
, sa traiti, pui frumosi, sa fiti sanatosi si veseli!

ma simt norocoasa si iubita de Dumnezeu, am un sot minunat si o fetita grozava, care a crescut...parca nici nu imi vine sa cred ca a trecut asa repede timpul.
M
Giana spune:
quote:
Originally posted by ema.nu.ela
fetelor,
am cumparat azi din cora lujerului un activity center de la Primii Pasi. eu vazusem unul asemanator la Mothercare, iar acuma cand m-am uitat pe site am vazut ca e identic cu cel de-acolo...acum nu stiu care pe care a copiat :)
aici e: www.mothercare.com/invt/lz3328&bklist=" target="_blank">http://www.mothercare.com/invt/lz3328&bklist=
am pus-o in el si e super incantata de cum se misca in jurul axei.
mamica de Maria, 6 luni si 10 zile
Exact asa avem si noi!Dar e de la CHICCO? IDENTIC!!!
GeorGiana
de
Dani POZE

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">Cum s-a nascut minunea
Varsta puiului
*** Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte. ***
Michael Levine
valcampan spune:
Buna sera pitici si parinti !
In primul rind vreau sa multumesc tuturor pt urari. Din pacate azi david nu e acasa ca sa putem sarbatori cum se cuvine. A tb sa-l internez pt ca miercuri seara a facut febra 39 cu 9 si am plecat cu el la spitalul "Victor Gomoiu" (fost 23 august) din sectorul 3.Acolo, la camera de garda, i-au facut repede impachetari adica pe pielea goala i-au aplicat o pinza inmuiata in prealabil in apa rece. Dupa 5 minute acea pinza frigea pe el apoi o schimbau cu o alta pinza inmuiata in apa rece si tot asa de 4 patru ori pina i-a scazut febra la 39 si ne-au internat pt investigatii. In dimineata zilei de joi bebe a facut din nou febra de data asta 40 cu 2 de am tras o spaima cumplita. Asistenta i-a facut alte impachetari si ii era teama si ei sa nu faca convulsii. Din fericire se pare ca am un bebe rezistent pt ca i-a scazut febra dupa 5 impachetari si de atunci pina acum n-a mai facut febtra. Au fost insa moment cumplite pe care nu am cum sa le uit pt ca ajunsesem sa ma rog de David sa nu plece, plingeam si il tineam in brate si ma rugam la bunul dumnezeu sa nu mi-l ia. Inca nu am raspunsul la toate analizele. Mi s-a spus ca la plamini si stomac e totul bine si ca nu are anemie. Are in schimb rosu in git si sta sa ii iasa doi dintisori deodata in gingia de jos deci motive bune pt o febra mare.E suspectat de o infectie urinara si sper ca luni sa aflam rezultatul sa il aduc pe David acasa.Am avut noroc cu mama care a sta in fiecare zi cu el in salon ca sa ma pot duce la servici iar noapte stateam eu cu el. Am venit azi acasa pt a ma doftorici si eu caci am racit. Maine voi sta toata ziua cu David si la noapte o sa stea mama cu el iar luni sper sa venim acasa.
De la doctorita am aflat ca in cazuri de febra mare e bine ca imediat sa fie copilul impachetat in pinza inmuiata in apa rece de citeva ori pina ii scade febra ca nu cumva sa faca convulsii si apoi adus copilul la spital pt investigatii. Deci daca patiti asa ceva desi nu doresc la nimeni sa va aduceti aminte de patania mea si sa trece-ti la impachetari.
Inchei aici cu urarea de LA MULTI ANI pt toti sarbatoritii zilei ! LA MULTI ANI PETRU-DAVID ! SA VII ACASA CACI TE ASTEAPTA MAMI TAU !
Poze cu noi la http://photos.yahoo.com/valy_david2005
andre_ea spune:
Vali, dorim multa sanatate lui David cel puternic! Sa se faca bine pentru mami si sa vina acasa repede. Pupam baietelul bolnavior. 

Andreea, mami de
Tudor - 10.08.2005POZE