Bebelusi de iulie-august 2005 (64)
Raspunsuri - Pagina 12
blackpanterro spune:
Ioana, La multi ani pt aniversare!!!!Lasa ca nu-i nimic daca nu ati fost niciunde, voi sa fi-ti sanatosi si sa va iubiti.
Eu nu il mai inteleg pe Aidan, azinoapte iar a supt de 2 ori!!!Si ma bucur ca ma cam dureau sanii.Dar eu nu il inteleg deloc.Pruncii astia is tare ciudati!!
Adriana si bebe Aidan Alexander(27.06.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos
Dianami spune:
La multi ani, Sofia Ioana!
(Mamini)
La multi ani, Petru David!
(Valcampan)
La multi ani, Matei!
(Zena_o)
La multi ani, Iulia Simona!
(gogoutza)
La multi ani, Glad Helmut!
(diana_maria_d)
Sa cresteti mari si frumosi! 
Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)
Puiul meu iubit e atat de mare
Iulia Anastasia
corbioana spune:
Irina multumim frumos pt urare!
Adriana multumesc si tie mult pt urare. Asa e ai dreptate, asta conteaza cel mai mult. Dar stii cum e, mai ai nevoie de cate o iesire ca numai munca si casa te cam turbeaza dar speram in zile mai bune ce sa zic.
Am baut niste vinut acasa si gata! Sa stii ca si Andrei cand nu a prea mai vrut sa suga tot asa facea, la noi asta a fost la 6 luni cand gata! Si pur si simplu nu mai voia se mataia la san. Si bine era bun na ce sa facem! Si asa mi s-a terminat si mie productia si impreuna am terminat capitolul asta. Eu am fost multumita si cu atat ce sa mai. Asa ca nu-ti fa probleme, la 7 luni si deja e chiar ok. Ce sa facem.
Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos
MONAI spune:
Blackpanterro, din cate tin eu minte Aidan nu sugea din bibe, asa ca te intreb cum faci acum daca nu mai suge tzitzi?
Sa auzim numai de bine.
Mona si
Sara (16/07/2005)
Scumpii de noi
corbioana spune:
LA MULTI ANI VEVE cu ochi frumosi!!!!!!! Sa cresti mare si sa fii sanatoasa si desteapta! Sa va bucurati de ea Mamini si sa iti alunge tristetea indiferent de cauza ei. 
La multi Ani David (Valcampan) sa cresti mare si voinic si sa o bucuri pe mami ca are mare nevoie de tine!!!
MONAI spune:
Pitecantrop, imi pare tare rau ca nu ati scapat de operatie, eu tin pumnii in continuare sa treaca totul cu bine
.
Anis, eu zic (dar poti sa nu ma bagi in seama), ca daca ai introdus deja para pe ziua de azi sa mergi la pranz cu ceva cunoscut. Desi Ingrid e o fetita tare cuminte la capitolul papa
, sa nu-ti faca, Doamne-fereste, vreo alergie sau sa nu fie prea "bombardata" de atatea gusturi noi
.
Sa auzim numai de bine.
Mona si
Sara (16/07/2005)
Scumpii de noi
MONAI spune:
Corbioana, vad ca esti pe fir
, felicitari pentru ieri si la multi ani fericiti in continuare
.
Sa auzim numai de bine.
Mona si
Sara (16/07/2005)
Scumpii de noi
Dianami spune:
Corbioana, multi ani fericiti si de acum inainte! Sa fiti sanatosi si sa va bucurati de bebe! 
Mona si Brianamica, ma bucur ca v-ati odihnit. Poate se mai cumintesc mandrele...![]()
Pitecantrop, sper sa nu mai aveti probleme, mai ales ca operatia a trecut. Sanatate si sa va faceti bine repede!
Anis, Ingrid s-ar putea sa tipe ca sa vii la ea. Unii bebei asa fac atunci cand vad ca alte metode nu mai indupleca parintii
. Pofta buna la papa!
Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)
Puiul meu iubit e atat de mare
Iulia Anastasia
corbioana spune:
Diana si Mona va multumesc frumos asa sa dea Dumnezeu sa ne tina impreuna pana la batranete si va doresc si voua la fel!
Mona da sunt pe fir ca am o leneeee azi!
am stat acasa si cu toate ca am o lucrare pe care o incep azi nu am mare spor sunt cam obo si mai arunc si eu cate o ocheada pe aici ca nici chef de curatenie nu am azi neam. ![]()
anis spune:
Pitecantrop..sanatate copilasului!
Corbioana..5ani??? La cat mai multi!!!
Monai...eheheh parca am fost gand la gand...da asa am facut i-am dat ceva cunoscut pastranac cu dovlecel...dar a mancat doar 30 de g si mai mult a supt.E cam vina mea, para i-am dat-o pe la 10...si la 1 sa manance iar..cam mica distanta.
Prin urmare clar nu prea ii era foame.
Asa ca am zis sa iesim afara..ca e super afara si cand venim ii mai dau pe urma.FAC RAU??
Diana Mirela ,nu exista vreun remediu pt tipetele astea??Ca ea incepe sa tipe direct din somn, nu lasa s avada daca ma duc sau nu la ea...ea varianta negativista direct ![]()
AniS si
Ingrid
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."