Endometru, ovulatie, monitorizari si gravide - 107

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anutza_26 spune:

Bine v-am regasit fetelor. Nu v-am mai scris de doua luni.. dar v-am citit in fiecare zi si pe voi si pe fetele de la mamici. Am avut cateva luni agitate.. o gramada de probleme.. dar..Viata mea in sfarsit s-a mai aranjat si sper sa primesc II in dar de ziua mea.. Sunt nascuta pe 29 feb.. dar anul asta nu e.. asa ca o sa imi serbez ziua pe 01 martie..
In ultimrlr 4 luni am avut CM regulat la 35 de zile. asa ca.. teoretic.. dupa calculele mele ovulatia ar trebui sa fie in ziua 21 adica.. pe 14 feb.. de valentine's day.. dar.. eu zic ca am ovulat aseara.. asa ca l-am prins pe sotul meu si imediat..
Am fost convinsa ca am ovulat aseara pt ca imi urmaresc mucusul cervical dupa o metoda pe care am citit-o pe aici pe DC si am observat modificarea pozitiei cervixului.. si in plus.. intepaturi in dreptul ovarului stang.. care culmea.. nu ma doare niciodata si de-aia am observat.. de obicei ovulez pe dreptul.. si azi intepaturi tot in stanga si in plus o durere cumplita de mijloc..bine.. asta cred ca nu are legatura..
asa ca fetelor care asteptati martisorul cu II primiti-ma printre voi. luati-ma de manuta si hai impreuna la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Madanoooooo multumim..ca te'ai gandit si la noi
Anutza bine ca revenisiii..sa stai putin la noi si sa fugi cat mai repede la gravidute...
Cristinna
bubulinooooo atunci tinem pumniiiiii si te

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Dragele mele dragi,

Intai sa va pupicesc dulce.
Apoi sa urez bun venit celor noi si mai ales iesencei mele (pot da?). Katthy, la ce dr. mergi? Poate palavragim olecutica mai mult, asa ca intre moldovence, da?

Si in final sa va spun ca am repetat spermograma. Am postat si la oligospermie, dar pt cele care stiu prin cate trecem, sa va spun ca am mai facut un pasulet inainte:

Si ca sa aveti termeni de referinta am sa va dau valorile primei spermograme: volum= 4 ml; PH=8; motilitate=10% rapid progresiva; 30% lent progresiva; 60% imobili; vitalitate= 40% vii; concentratie =2.5-3 mil/ ml: CONCLUZIA= oligospermie severa cu astenospermie moderata

A doua spermograma: volum= 4 ml; ph= 8; nr spermatozoizi= 33 mil/ml; mobilitate= 50%; morfologie normala.

Cam asta e, deseara avem programare la Dr ca sa ne interpreteze rezultatele.

Si inchei prin a va pupa si mai dulce

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

iepurila tin io pumniii

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

Iepurila e buna spermograma, chiar ffff buna fata de prima. Eu cred ca va incadrati la normospermie.

Cristinna

Mergi la inceput

SArumanuta olteanca frumoasa

Eu, iepurica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

Iepurila "e bine, bine, e foarte bine"

"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

Mergi la inceput

Cristinna si eu te pup. Si iti multumesc pt incurajari.

Madana, esti o dulce.

Dupa toate prin care am trecut, si cand stiu ca mai am inca pasi de facut pe drumul asta, chiar nu pot sa ma bucur prea tare. De fapt mi-e frica sa ma bucur. La cat de pesimista sunt, si la cat de paranoia am devenit, ma intreb daca nu cumva au gresit astia analiza.
Sa nu imi spuneti sa o repet ca deocamdata vreau sa ma imbat cu apa rece. Iar sotului ii este foarte greu sa faca aceasta analiza (sa luam in calcul doar lunile multe care au trecut intre cele 2 analize). L-am vazut, ca am fost cu el, FIZIC ii este rau.

Eu, iepurica

Mergi la inceput

Madanoooooo esti tareeeeeeeeee

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Fetelor va poftesc la un capitol nou:

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68990

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

Mergi la inceput