Endometru, ovulatie, monitorizari si gravide - 107
Raspunsuri - Pagina 13

Avalon spune:
Mai fetelor, vaz ca la voi a inceput Valentine's day in forta! Bravo! Si fetele care ati scapat de examene, la treaba!
Motzunica, spor la treaba si tie, sa ne vii cu rezultate excelente, numai II se accepta!
Hai ca m-ati pus pe ganduri cu desuurile rosii, iaca eu am toate culorile, si roz si negre... dar rosii nu! Voi da si eu o raita pe la raioanele de profil maine!
Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

KITTA spune:
Fetelorca tot ati inceput sa vorbiti de Sf. Valentin. Daca o fi sa se intample BB luna asta o sa pot sa spun ca a fost conceput chiar de Sf.Valentin (cel romanesc) cand chiar era ziua lu' barbosu' meu (noroc ca am citit pe forum, La multi ani, alea, alea ca nu stiam)si daca aflu vestea cea mare si o spui la familie poate o sa-i fac o surpriza maica-mii de 1 Martie ca atunci e ziua ei de nastere. Cred ca ar face infarct (Doamne fereste!) de bucurie ca de cand asteapta..
Frumos scenariul, nu? Da' mai bine nu ma gandesc!

Liana30 spune:
vazusi ce facusi Amely..???intaratasi lumile
hi..hi..maine e dezastru prin magazine...
motzule si tie multa bafta la prestat si hai da'i tare sa ne pocnesti cu II ca tare ne'am bucura
melutzule iesi culoarea?????mey da nu faci si tu o pozica sa te vedem si noi???pe'acolo nu's fotografi?
hi..hi...nu mai e mult si io te vaz...
sic...sic...
Kitooooo nu te mai gandiii muica...lasa lucrurile sa decurga de la sine..si i'a sa vezi ca vineeeeeeee...stim..noi..cine..
"Nimic nu-i imposibil!"

Liana30 spune:
ete ca uitai
Avalon trecusem doar sa pupacesc lumile...
ete ca te pupacesc si pe tine...sic..sic..
apropo...eram in trecere
"Nimic nu-i imposibil!"

ManuC1010 spune:
buna fetelor
am si eu o intrebare referitoare la temperatura bazala. daca nu am postat la subiectul care trebuie rog moderatorii sa mute subiectul.
Luna aceasta am inceput si eu sa imi iau dimineata temperatura. Sunt in ziua a 7 si iata care sunt temperaturile mele: 36.4 35.9 36.3 35.9 36.1 36.3 35.9
Mi se pare putin ciudat ca o zi e 36 si si in alta zi 35.9.
Din cate stiu eu ar trebui sa fie peste 36 in fiecare zi si variatiile sa fie mai mici de la o zi la alta si doar la ovulatie sa reasca. Asa e?
Astept si parerea voastra
Multumesc

Cristinna spune:
Buna dimineata fetelor,
Sa aveti o saptamana cat mai usoara si totodata un Happy Valentine's Day pe maine. Eu sunt in ziua 4 a cm si tot ziua 4 de polidon. Daca pana la sfarsitul lui martie nu se lasa cu, ma asteapta in aprilie laparoscopia
.
Dar nu-i nimic, mergem inainte.
Va pe toate
Cristinna

bubulina1 spune:
Neata,
Iaca vin iar de la eco si am certitudinea ca foliculul s-a spart. Noi am prestat cuminti ieri dimineata si acum asteptam. Kitta, ne tinem de mana luna asta?
Multumesc Amely, stuart, Liana, melutzica pentru sustinere!
Vad ca toata lumea pe aici se pregateste de St. Valentine day! Bine ca mi-ati zis, eu habar nu aveam de faza cu chiloteii rosii, sa ma pregatesc
Va urez o saptamana super si va pup pe toate!!!!
Speranta moare ultima!
Cununia noastra

Madana spune:
Vai de sotiorii nostrii ca mare complot mare se petrece pe aici. Hai mai fetelor pe langa lenjerii rosii si dantelate sa luam pt. dansii si nishte energizante, ca se vede treaba ca o sa aibe nevoie de muuuuulta energie
Eu tocmai m-am intors din judetul Neamt unde am petrecut un we absolut minunat. Am vizitat multe manastiri din zona, si sunt uimita de minunatiile pe care le avem. M-a impresionat foarte mult manastirea Petru Voda. Acolo parintele staretz a facut un centru de plasament pentru copiii abandonati sau care provin din familii ff sarace. SI erau vreo 20 de copii acolo toti asa frumoshi. Si apoi parintele a facut un azil pentru batrani, si acum construieste un fel de adapost maternal pentru mamici singure cu copii. Am fost foarte impresionata si chiar cred ca omul asta este un sfant.
M-am intors la servici cu nostalgie si sper ca in vara sa repet experienta, dar sa stau mai mult in zona.
Fetelor m-am rugat pentru noi toate sa ne dea Dumnezeu ceea ce ne dorim, mai ales ca am ajuns si la Manastirea Bistrita de langa Piatra Neamt, unde este o icoana facatoare de minuni a Sfintei Ana.
Sper sa aveti o saptamana cat mai buna si tin pumnii fetelor care asteapta testul cu ++ peste doua saptamani
"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"