Mamici din Arad...???(42)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Va transmit si eu un martisor virtual
Flavia , sunt are habauca. Am fost azi de 2 ori la Cipri la birou si am uitat biletelul pe care am scris contul pe birou. Dupa ce am ajuns inapoi ,nu stiu ce am facut de l-am pierdut. In fine... l-am scri din nou si cand am plecat acasa l-am bagat in buzunar la geaca.... iar acum nu il mai gasesc. Am vrut sa iti trimit SMS, dupa ce mi-ai trimis tu, dar nu am reusit , ca iar mi s-a busit centrul de mesaje, ca am facut schimb de telefoane cu cipri intr-o zi, si nu am avut rabdare sa il reconfigurez Mi-e ciuda si mie pe mine cateodata ca sunt asa ametita....
Ioana, sper ca te simti mai bine. Alesio cum e ?
Clau, cum mai e Raul?
Diana, ti-am vazut pozele! Arati foarte bine draga, nici vorba de balena!

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Fetelor, multumim deaprecieri . Acu balena chiar nu sunt dar nici departe... Una dinaia mai micuta, o orca nu chiar o balena albastra

Clau, imi place si mie de pediatra asta daca a renuntat la antibiotic si a insistat pe rehidratare. Da-inainte cu ea!

Alina, Dragos ii de coma cu timpanele...

Ioana, ti-a mai trecut raceala? Alesio cum e?

Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (28+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas

ian-febr 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Eu fetelor sunt dezastru! Acum nici macar un strop de voce nu mai am(Clau si vocea aia ce o aveam azi cd ne-am intalnit s-a dus.....), abia ma mai inteleg cu Alesio in soapta....!Ma doare in continuare gatul ingrozitor de tare, capul la fel, vocea s-a dus, de tusit tusesc....!Imi vine sa mor de nervi ca m-am imbolnavit fix acum cand e si bb mic in burtica.....!
Ma tot chinui cu ceaiuri cu miere si lamaie, cu comprese calde pe gat....dar deocamdata nimic efecte!

Alesio e mai bine(slava Domnului), dar e si normal sa fie asa ca am inceput sa-i dam antibiotic....sper sa se faca bine cat mai repede ca abia doarme saracutul de el din cauza nasului infundat si a secretiilor(ca nu-l aspir in toiul noptii....)!Si tot geme bietul ca-l doare gatul si pe el(are amigdalele inflamate).Dar sunt bucuroasa ca mananca!

Ma duc sa ma intind un pic ca a adormit gombotzul mai inainte la mine in brate.....nu mai pot sta deja in sus !

Clau ti-a dat concediu?Cate zile?Cum e Raul? si multa sanatate ii doresc(sa se faca bine cat mai repede)!

Pupici!

Ioana(11+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Ioana, da' tu esti bolnava nu gluma. Ma gandesc ce nasol e, mai ales ca trebuie sa mai ai grija si de Alesio.
Nu ai luat Oscilococcinum? Eu am luat si mi-a trecut mai repede racela, nu m-a tinut o saptamana cat tine de obicei, 2 zile m-am simtit mai rau doar.
Sanatate multa!

Alina (12+) & Dragos (11.04.2002)
pozici
serbarea de Craciun

Mergi la inceput

Alinush apa de ploaie e Oscilococcinum pentru mine....am incercat alte dati si degeaba....si am observat ca si pentru Alesio e tot egal cu zero....

Pupici!

Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Fetelor pe unde sunteti?

Noi ar trebui sa ne chefuim azi....dar cine are chef?Las' ca recuperam duminica.....

Pupici!

Pagina Alesio
Poze Yahoo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

OVI
Ioana sa-ti traiasca sotulache!

Scuze de intarziere, nu stiu de ce tineam io minte ca ziua lui Ovi e in 3 si a ta in

Parerea voastra conteaza ...asa cevaaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Ioana, la multi ani lui Ovi(scuze de intarziere). Sa traiti la multi ani alaturi de puiutii vostri.

Sa va zic o faza... aseara a inceput Tudor sa injure, ca l-a auzit pe tac-su. La un moment dat eram in bucatarie, manca la mine in brate si incepe..."puia mea" pe un ton foarte autoritar. Va dati seama ca nu am putut sa ma abtin sa nu rad infundat in spatele lui. Atunci binenteles ca a repetat mai departe.

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

La multi ani Ovi!

Gabi,

Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (28+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas

ian-febr 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Salutare fetelor!
La multi ani Ovi!
Ioana, sa-ti traiasca sotul, sa fiti fericiti impreuna cu puiutii vostri.

Gabi, expresia aia o stie si Dragos de la gradinita, a invatat-o in primele zile, de un timp nu l-am mai auzit.

Fetelor, am fost la cosmetica si stand acolo intinsa vreo 2 ore jumate cred ca l-am simtit pe bb miscand. Oare nu e prea repede sau mi s-a parut mie? sunt curioasa daca se mai repeta in urmatoarele zile.

Alina (12+) & Dragos (11.04.2002)
pozici
serbarea de Craciun

Mergi la inceput