Mamici din Arad...???(42)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Ioana, LA MULTI ANI lui OVI.
Sa-ti traiasca sotziorul si sa fiti fericiti pana la adanci batraneti.

Ioana ce groaznic trebuie sa te simti. Ai fost la medic? Poate iti da totusi tratament.

Gabi, stai linistita ca nu imi e chiar asa urgent. Problema e ca si eu am uitat sa te sun dupa ce ti-am scris mesaj.Las ca te sun eu.

Eu ieri am stat acasa pt ca ieri dimineata mi s-a facut rau in Banc Post si nu am mai fost in stare sa ajung acasa, l-am sunat pe un coleg de a venit si m-a dus. Am ametit, nu am mai vazut nimic si ma lasau picioarele. M-a dus o cunostinta intr-un birou si mi-a dat apa si mi-am mai revenit. Am mai si transpirat in 2 minute de puteam sa storc maieul. Am stat acasa si am dormit cat am putut. M-am simtit slabita.
A zis dr mea de fam ca ar cam trebui sa mai elimin stresul si sa stau acasa. De parca as putea acum. Dar daca va fi musai o voi face.
Pana atunci am inceput cu Prenatale si cu multe fructe.
Mai rau a fost ca am visat ieri cand am dormit ca am pierdut sarcina, vedeam sange ......, probabil pt ca m-am speriat.

Gabi, dragut Tudor .

Azi sunt la lucru. Sper sa ma simt bine. Ma rog doar sa nu ma apuce episoade din-astea la volan.

Alina, cu miscatul ce sa zic, voi sunteti mai experte ca mine .

Clau ai un baiat voinicel deja.

Pupici la burtici, dar si la restul.

13+

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Multumim fetelor pentru urari!

Flavia ai grija de tine si de bb mic ca asta e cel mai important lucru acum!Cat despre miscat mai ai de asteptat....Alesio a miscat(adica atunci am simtit eu prima data) pe la 18 sapt jumate!Deci rabdare....

Gabi!Faina injuratura!

Eu tot asa mizerabil ma simt!Ca-mi si vine sa ma impusc deja!Nici macar nu pot vorbi ca nu am voce!Ma doare tare capul, gatul si sunt f. obosita....pe langa astea tusesc de nu pot sa ma odihnesc mai defel noapte.....veselie, ce mai!
Macar ma consolez cu faptul ca Alesio e aproape bine....

Pupici!

Ioana(11+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

Buna seara fetelor!!!

Vad ca la ora asta nimeni numai este pe aici dar eu nu pot dormi asa ca va mai scriu cate ceva oricum nu am scris decat o singura data ,deci nu prea ne cunoastem.Eu deja sunt in saptamana 31 asa ca nu prea mai e mult pana ajung la finis.Am fost pe 17 febr. la Timisoara la eco morfo- fetala si totul e ok sper sa ramana asa si in continuare si vom avea un
BAIETEL.vA DORESC TUTUROR SARCINA USOARA IN CONTINUARE SI BB SANATOSI.

Ildi31 + DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Ceau fetelor!

Ce mai faceti?
Burticile cum se mai simt?

Eu nu stiu ce sa mai fac .....deja sunt disperata ca de 4 zile nu am voce!!!!Nici acum nu mi-a revenit!
Aseara am facut o criza de tuse(din aia neproductiva), de nu puteam nici respira ....asa ca am luat un Paxeladine....sper sa nu fie probleme cu bb....
In schimb Alesio e ok, nu mai are muci, doarme bine noaptea, doar mai tuseste din cand in cand.

Ildi tu in ce zona stai?La ce medic esti?Sau la Tm vei naste?

Pupici!

Ioana(11+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

Pufymic Iti doresc insanatosire grabnica !!!Ai fost la medic sau la farmacie ti-a recomandat medicamentul? Daca scrie pe prospect ca e voie in timpul sarcinii atunci nu cred ca ai motive de ingrijorare.

Eu stau in Vlaicu si umblu la dr.Guset si aici voi naste in ARAD doar la eco am fost la Timisoara .

ILDI 31 + DAVID

Mergi la inceput