Mamici din Arad...???(42)
Raspunsuri - Pagina 13
DianaR spune:
Ioana, multa sanatate! Stati cuminti si pupici sa va faceti bine toti trei!
Am vrut sa pun ceva poze dar nu le gasesc in aparat Nu stiu ce o facut barbata-miu de nu le vad pe calculator!
Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (27+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas
flavia ramona spune:
Am mai scris o data si mi s-a sters .......
Imi pare rau ca unele dintre voi nu se simt bine. Sper sa va treaca repede si voua si la copilasii vostrii.
Gabi ma poti ajuta te rog cu contul in care se plateste Taxa auto peste 12 to pentru Persoanele Juridice ca am luat ceva cont de la Faur dar trezo mi-a respins OP deoarece contul nu e bun ... si nu l-am gasit nicaieri pe net. Daca poti, te rog mult.
In rest suntem ok, cam agitati azi, e o zi nasoala care pare ca nu se mai termina.
Va pup.
alinamoro spune:
Ceau fetelor!
Ioana, imi pare rau ca sunteti bolnaviori, sanantate multa si sa va refaceti rapid. Tu ai luat ceva medicamente?
Fetelor, ce timp nasol, nu mai vreau zapada, vreau sa vina primavara.
Fug sa fac mancare. Ce chef am!!!!
Alina (12+) & Dragos (11.04.2002)
pozici
serbarea de Craciun
pufymic spune:
Multumim de urari fetelor!Si noi speram sa ne facem bine cat mai repede!
Alinush am luat paracetamol doar cand am facut febra, in rest nimic.....pana si durerea de gat o suport cu stoicism.....ca nu sunt eu linistita dc iau medicamente in sarcina....mai ales ca inca sunt in primul trim.....
Clau cum e Raul?
Diana poze?
Pupici!
Ioana(11+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
DianaR spune:
POZEEEEEEEE!!!!! Ura, am pus poze! Explicatiile si linkurile: poze am pus in noul album ian-febr 2006. Daca vreti sa vedeti dragoste mare intre Vladut si gombotul mic de 2 luni la care am fost la botez, aici si poze cu mine cu burtica in albumul bobo din burtica (samburelul de la semnatura).
Magda, tot dr. Maxim i-a pus peridurala la bunica lui Vasile. S-a operat azi super repede (o ora si ceva) si e bine.
Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (28+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas
ian-febr 2006
pufymic spune:
Am vazut pozele!
Am si o nelamurire: Diana unde-i balena aia de care tot vb ca eu n-am vazut-o???
In rest super pozele iar alea cu dragostea mare sunt beton!
Pupici!
Ioana(11+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
alinamoro spune:
Diana, fain pozele! N-am vazut nici eu balena nicaieri!
Dupa cate ne-ai zis tu ma gandeam ca esti mult mai "balena".
Am vazut ca Vladut e pregatit pe cand vine bb, deja invata cum e sa fie fratiorul mai mare.
Ioana, voi cum mai sunteti?
Eu am calcat o gramada de haine si ma dor picioarele de nu mai pot.
Hai sa va zic o faza fain, ce mi-a zis Dragos azi cand a venit de la gradinita.
-"mama, David(un coleg de la gradi) nu are timpane"
eu: "de unde stii?"
el:"pai l-am strigat si nu m-a auzit!"
eu:"da' ce-s alea timpane?"
el: din alea care se baga in urechi".
pozici
serbarea de Craciun
Claudelu spune:
Salutica!
Ioana sanatate multa1
Diana unde-i burta?? auzi la ea balena Esti slaba mama si arati tare bine cu burtica!
iar de Vladut ce sa-ti mai zic, e un scump si jumatate!
Azi am fost cu Raul la spital la pediatra Marienut...super pediatra...pe suparat Geanta, ne-a tratat superficial si dupa 3 zile de tratament prescris de el tot asa e...febra a mai scazut dar diaree tot are, pofta de mancare canci , etc...Marienut ne-a schimbat tratamentul, a zis sa renuntam la antibioticu dat de Geanta si s-a axat mai mult pe saruri si ceva prafuri pentru hidratare...si ce m-a suprins cel mai tare e faptu ca n-a vrut nici un leu de la noi, a zis ca avem noi alte cheltuieli ... pe bune ca mi-a intrat la suflet, asa de frumos s-a purtat cu noi! Si interesant ca dupa ce am venit de la spital Raulica a balotat la greu branzica, ce Geanta mi-a itnerzis sa-i dau ma rog, m-a dezamagit prea tare
Magda sanatate tatalui tau!
aici am pus cateva poze cu Raul
Va pup
Parerea voastra conteaza ...asa cevaaaa
Claudelu spune:
LA MULTI ANI, sa fim iubite pana la adanci batraneti!
Parerea voastra conteaza ...asa cevaaaa
alinamoro spune:
Hello fetelor!
Pe unde umblati?
Va doresc o primavara frumoasa, atat in suflet cat si afara si sa fiti fericite alaturi de cei dragi ai vostri.
Va trimit mult, multe floricele.
pozici
serbarea de Craciun