Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (47)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Raluca. Nu stiu sa raspund decit partial la 1; din ce am citit, carnea se introduce in supa dupa ce dai supa o perioada.
Anya, multumesc pentru detalii, am inteles! Te rog mult, peste 5 ani, aici pe forum, sa-mi amintesti sa re-vaccinez fata pentru hepatita B.
cristell, sa ne arati poze cu semineul.
codruta, v-a admirat si maica-mea, i-a placut de Petra! cu singurul comentariu: "dar de ce au tuns copilul?" Maica-mea fiind obisnuita cu pletele Mirunei, crede ca toti copiii sint pletosi.

Eu mor de stres cu bonele iar sotul vrea sa mergem simbata la ski. O sa-i zic sa intre el in CIC, ca sa se mobilizeze la cautat bone.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Nu stiu cine zicea de Kanz eu am o gramada de lucrusoare pentru bb marca asta aduse de mama2 din turcia luata din nu stiu ce mall select... sunt turcesti dar bumbac de calitate. Am o groaza de maieuri cu chiloti asortati, pacat ca pana sa il scot pe Vlad in ei, nu or sa ii mai vina!

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Ioana, . Am dat repede un preview intre pozele comune. Nu suntem singurele asa cheliutze
Jadi, imi pare rau de infectia urinara, lasa ca trece, tinem pumnii. Si nu te gandi la ce-i mai rau, fi optimista.
Cristell, e fain cu semineu . Oricum, noi la Vatra Dornei avem teracota cu lemne (nu este gaz), asa fain pocnesc....

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

F.frumoasa Petra, Codruta! Si ce gene are! La multi ani! Si tortul arata bine!

Nicole&Ioana Alexandra

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Ioana - sper sa nu uit nici eu. Nici nu stii cum trec anii...
Am sa te rog, daca se poate, sa ne pui si noua pozele in listuta de la inceput de capitol. Nu ma injura, ca stiu ca ai explicat de zeci de ori cum se face, dar la de-astea chiar ca nu ma pricep.

Multumim.
Alina si Anya

http://pg.photos.yahoo.com/ph/a_cibea/my_photos

Mergi la inceput

Codruta si Ioana e la fel de pletoasa ca si Petra!

Nicole&Ioana Alexandra

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

La Multi Ani, Petra! Sa fii sanatoasa, frumoasa si norocoasa!

Miflore, merci pt explicatiile despre cereale! Am luat orez simplu de la Milupa si am bagat o masura (masura de la lapte) intr-un biberon, sa vedem ce iese.

Sunt suparata ca nu se vede vreo ameliorare, tot putin mananca, in plus are si superdiaree cu tot bioticsul. S-a dus naibii flora lui...Antibioticul e greu de administrat, parca-i creta.

jadi, offf, te inteleg perfect, de data asta o sa fie bine! A zis dr. ceva de cistografie?

Ioana, lasa cumparaturile astea, ia o geaca si gata...pana-n martie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

jadi, iti mai aduci aminte la cat timp de la inceperea tratamentului i-a revenit lui Vlad pofta de mancare?

Mergi la inceput

Anya s-ar putea sa nu am dreptate cu hepatita C. Eu am citit pe net cand un coleg de-al meu a fost suspect de hepatita C si am gasit ca se poate lua si prin saliva chiar daca sansele sunt mai mici. Cercetatorii americani si israelieni ajunsesera la concluzia asta. Bine, nu tot ce e pe net e si corect.

Nicole&Ioana Alexandra

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Jadi, ne razbunam cum nu! Cu meniu complet la "La mama" plus un fondue de ciocolata la cofetaria aia de fitze de vis-a-vis de Universitate!
Sa se faca Vlad repede bine! Nasol cu infectiile astea! Si io care ma vaicaresc ca s-a oparit fata la fund!... sunt patetica (mama crizata ce sunt)

Ramona, n-am gasit crema, dar am reusit sa o comand pe maine la cea de-a 4-a farmacie in care am intrat in drum spre casa. Intre timp tratez fata cu Dermacrem care are si ea oxid de zinc si am lasat-o in poponeatza goala pana a facut pipi prin tot patul nostru (cum fac catzeii aia mici cate un pic in fiecare coltz al casei)

Dar am gasit Karvol si am pus in umdificatorul de camera continutul unei capsule. Deocamdata si-a facut efectul mai ales la sotzul meu, ca lui i s-a desfundat primul nasul

Acum fiindca doarme Ilinca astept sa-mi fiarba cartofii de piure sa mananc si eu ceva pe ziua de azi si intre timp va citesc.

Codruta, imi place de numa' tortul roz cu trandafirasi al Petrei!
La Paris este un nene maestru ciocolatier care face buchete de flori cu flori din ciocolata, martzipan, fondant etc Se poate livra si cu comanda pe net dar din pacate numai in cateva tzari, Romania nefiind evident printre ele
iaca daca vretzi sa va indulcitzi http://www.lefleuristeduchocolat.com/shop/default.asp

poze Ilinca

Mergi la inceput