Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (47)
Raspunsuri - Pagina 13
codruta_grg spune:
Alinam, cred ca prietena mea l-a cumparat de la Sensiblu. Uite aici poza ce bine sta in marsupiu: http://pg.photos.yahoo.com/ph/cpgrigoras/detail?.dir=ee76&.dnm=2c64re2.jpg&.src=ph
Dar eu nu mai cumpar marsupiu, indata nu mai incape si depasete 9 kg.
Cu tortul am dat-o kiks! daca ala e martzipan eu ma
. Ar trebui sa sesizez protectia consumatorului, dar imi i-a prea mult timp. oricum va zic, ca, cofetaria se numeste Pralina si este pe str. Motilor. (in schimb ce-i cu frisca e bun)
Codruta &
Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra
www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski
cristell spune:
Ramona e o scumpa Maria cu ochii aia mari si frumosi si cu fata rotunda.Sa-ti traiasca crestina!
Vera iti tinem pumnii sa fie bine.
Ioana,Codruta daca cu centrala pe gaz voi nu sunteti multumite atunci o sa-mi fac semineu pe lemne si seara stau si ascult cum troznesc lemnele care ard
.Oricum semineul era un vis din tinerete.
Catush iti tinem pumnii pana duminica si inclusiv.
Miflore noi am inceput cu Milupa cu cereale cu lapte,fara gluten,fara zahar de luni si vad ca ii place.Eu pana acum am alaptat-o exclusiv si a luat bine in greutate pana acum.De doua saptamani nu am mai cantarit-o si am cantarit-o sambata sau duminica
si...stupoare nu luase deloc in greutate si m-am hotarat sa incep cu cerelele ca am citit ca cica pregatesc stomacul si intestinele pentru diversificare.Astazi am inceput si cu un pic de supica in care am bagat o lingura de cereale ca sa i se para gustul mai cunoscut si la prima lingurita s-a strambat f. tare si apoi a papat cu plescaituri si deschidea o gurita ca atunci cand urla.Deci cred ca i-a placut experienta.
RalucaN spune:
Buna seara dragelor!
La mult ani bebeilor care isi sau si-au serbat lunita zilele astea. In special micei noastre schioare care face 6 luni. Wow! Nu-mi vine sa cred Codru!
Fetele, bineinteles ca habar nu am ce ati mai scris zilele astea. Nu am timp nici sa fac 3.14,3.14 cand vin acasa de la munci.
Azi am fost la vaccin si am avut un soc cand a pus-o pe cantar. Are bursicutza mea 7300 gr. Pai 1400 gr in luna a patra? Cam mult zic eu.Asa ca am sa renunt la cerealele de seara. Nici nu i-am dat decat de vreo 3 ori pana acum, dar nu ii mai dau o vreme. Bineinteles ca m-am dus bou si am venit vaca de la doctor, pt. ca am uitat sa o intreb o gramada de lucruri. Asa patesc de fiecare data, pt. ca pitica plange din toti plamanii cand o vede pe doctora cu stetoscopul ala in urechi si greu o mai potolesc. Si ma fastacesc si uit ce vroiam sa o intreb. Asa ca va intreb pe voi si va multumesc anticipat pt. raspunsuri. Deci:
1. cand inlocuim masa de lapte cu cea de supa. In momentul in care bagam carnea cumva?
2. ce inseamna 80 gr. de branzica, adica cam cate lingurite?
3. branzica se poate face si cu lapte normal sau numa cu praf?
Si cam atat, nu mai stiu ce mai vroiam sa intreb
Pupici la mamici si bebici.
Si un pupic special pt. Alex 
Raluca si
Ioana Catalina (3.10.2005)
bursicutza
Anya20 spune:
Imunizarea contra hepatitei B se face in tara noastra de cativa ani la toti bblusii, la 0, 2 si 6 luni. Imunitatea este valabila timp de 5 ani (unii spun 10, dar nu cred), apoi trebuie refacut vaccinul. Se mai vaccineaza si persoanele cu risc (personal medical, drogati etc). Pe vremea mea (ca sa zic asa
) nu se facea acest vaccin, pentru ca nici nu se cunosteau prea multe despre virus. Asa ca sunt destui purtatori.
Despre virusul hepatitic C - chiar ca nu se stia nimic pana de curand, iar sangele trasfuzat nu era controlat si pt. asa ceva. De-asta s-a transmis intr-o veselie. Oricum, impotriva lui nici nu exista vaccin.
M-am exprimat eu mai alambicat, dar cu siguranta ca ati inteles ce-am vrut sa spun.
Alina si Anya (19 oct. 2005)
RalucaN spune:
Ah, si inca ceva: Ioana, mai lasa shoppingul ala, ca pana in martie nu mai vezi nici un ban.
Raluca si
Ioana Catalina (3.10.2005)
bursicutza
Anya20 spune:
Nicole74 - virusul hepatitic C NU se transmite prin saliva (ci doar prin sange si in mica masura pe cale sexuala).
Se poate spune ca infectia cu v. hep. B are un risc potential de transmitere pe aceasta cale, dar este f. mic. Riscurile sunt comparabile in cazul infectiei cu unul dintre cele doua si pot duce la complicatii la fel de serioasa hepatita cronica, ciroza hepatica etc, care pot fi desigur intr-un final cauze de deces).
Alina
cristell spune:
Godzila si fiimea tot cu titi in gura adoarme.Nu stiu daca e bine sau nu,dar e mai comod pt. mine decat sa stau in picioare si s-o legan pana adoarme.
Hildegard Stefania a avut la 3 luni 6500kg.
tangerine spune:
multumim pentru aprecieri; ne umflam in pene
de fapt mai mult eu decat maria care a adormit brusc in scaunul de masina
ina, sper ca ai gasit alifia aia
ioana, da e gasca de la miniblu; eu am vazut-o dinainte sa se nasca maria si m-a cucerit asa ca i-am comandat lu sora-mea; e practic prima jucarie a mariei; prima data a fost fascinata de gastele de deasupra care se invarteau; acum are hobby gastele din lateral din casetuta luminata; se uita la ele, vorbeste si le mangaie :)urmatoarea etapa zic eu o sa fie proiectiile pe tavan
godzilla incearca http://pg.photos.yahoo.com/ph/ramonaoros/album?.dir=d319&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
codrutza, La multi ani pentru Petra; de cand am vazut-o prima data mi s-a parut ca seamana cu maria; mai ales la ras:) e adorabila cand te pupa si sunt invidioasa ca maria nu face asa inca
Ramona si bebelina Maria (10.09.05)
poze
jadi spune:
Buna seara fetelor, acum m-am linistit si eu un pic inainte de baita copilului.
Azi am fentat munca, pe la 3 juma a sosit mama2 de la braila cu baietii buni la reparat si varuit apartamentul. Asa ca s-a umplut casa, noroc ca bb era la plimbare si nu a vazut casa plina de barbati, 4 la numar.
Am plecat la apartament unde ne-am dat seama ca avem de muncit nu gluma si sa vedem cum scoatem camasa.
M-am intors pe la 6, am hranit copilul si am vizionat analizele unde scria negru pe alb, e.coli > 100.000 adica o infectie urinara revenita. Ce sa mai, de atunci ma doare capul de imi bubuie si deja am si o ceata asa pe ochi, tot de la durerea de cap. Am sunat doctorita si luam augmentin bis 457/5 cite 2.5 ml la 12 ore ca atare l-am cumparat si l-am si dat la ora 6 ca dupa aia nu mai pot sa ii dau bioticsul la 3 ore, asa ca am stabilit orele de antibiotic 6 dimineata si 6 seara... imi vine sa urlu ca stiu ca aceasta revenire nu e de bun augur, am tot auzit chestii nasoale la baietzei, cu reflux urinar inversat si alte alea, nu vrea sa ma gandesc ca ajungem la altele mai grele.
Pana una alta, rezist eroic! Dar am o mare lehamite pe mine inclusiv mi-e lene sa pregatesc baita copilului. Ma mai intremez ca maine vreau sa merg pana la Bricostore cu mama si copilul!
La Multi Ani Petra.
Ina te asteptam la Bucuresti, mergem la mama si ce daca nu suntem gravide, de data asta vrea meniu complet sa ma razbun pe neiesirile din casa pe parcursul a 4 luni.
Deni &
Vlad 28 sept 2005