Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (47)
Raspunsuri - Pagina 15
country girl spune:
Nu mai stiu cine dintre fete cauta cereale instant Nestle? Mifloricica, parca?
Va pot aduce eu cand vin la Bucuresti luna viitoare. Pentru bebeii cu varsta peste 4 luni sunt cereale de orez cu aroma de vanilie si orez cu 3 fructe (fara gluten), respectiv din 5 cereale si cereale cu miere (cu gluten).
Noi cum papam Nan HA suntem pe fara gluten. Cutia de 250 g costa aici cam 1,5 euro. Nu stiu care-s preturile in Romania?
poze Ilinca
kid2003 spune:
Locca, habar nu am daca asa se numeste magazinul...s-ar putea. Acum imi amintesc ca asa se numea costumasul cumparat de acolo. Dar caciulitele si body-urile nu. Stiu ca scrie pe geam si magazinul e lipit de cofetaria greceasca. Si e cam vizavi de Miniblu.
Ina, aici e mai scump, cerealele sunt mai scumpe, Nan HA (de care bea si Alexandra e 260 de mii numai la Cora, in oras la farmnacii e peste 300 de mii), cerealele nu imi amintesc. Dar sigur nu sunt 1.5 euro, sunt peste 150 de mii. Uff, hai sa ne mutam un UE, vreti?
codruta_grg spune:
Ina, foarte naspa gustul la martzipanul asta (e clar ca nu-i). Cred ca e serbet ceva........Mai caut eu si la alte cofetarii, poate dau de real martzipan.
Codruta &
Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra
www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski
country girl spune:
Codru, la Cluj chiar nu mai stiu unde ai putea gasi! La Bucuresti au cofetariile Ana un tort de martzipan bestial; sau cel putin aveau inca acu doi ani...
Kidule, lapticul si aici e mai scump, cam 12-13 euro cutia; dar nu se compara ca putere de cumparare pretzurile
Scutecele Huggies pe care le folosim sunt 12,5 euro pachetul de 50; dar am prins si oferta de pachete 2 + 1 gratis la 22 euro.
poze Ilinca
godzila spune:
Fetelor care ati facut coprocultura la bbii cum ati procedat? Ati dus la analize pampersul sau ati folosit recipient steril de la farmacie?
Vera &
Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE
mysweetest spune:
Schimb capitolul acum.
Marlena & mysweetest
Alexandru *3 septembrie 2005*
uite atat de mari suntem
mysweetest spune:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68710" target="_blank">Aicine asteapta urmatorul capitol.
Marlena & mysweetest
Alexandru *3 septembrie 2005*
uite atat de mari suntem
irina81 spune:
Buna fetelor!
Eu am venit tocmai la 6 de la examen (profu' a fost impresionat ca sunt maritata si am copil si am scapat "ieftin" ca m-a intrebat multe pe tema asta).Lui Matei i-am dat san dim la 6 si i-am lasat de mancare mar,supa ,cereale,ceai si cam atat.Dar cand am venit acasa aveam niste 
pline incat abia a reusit sa pape.
Trimit in seara asta WW pe adresa comuna.Este o varianta de pe net adaptata pentru Romania si cu niste site-uri utile.Eu am si o carticica de la cumnata mea din Irlanda,dar este cu alimntele de la ei;are si niste chestii generale pe care le putem aplica si noi-poate-l pun pe sot s-o scaneze si v-o trimit si pe asta(in weekend).
Antoanela si eu am patit asa cu mulsul(vroiam sa-i las lapte la biberon si sa nu incep diversificarea pana la 6 luni).Nu am scos decat 100 ml si nu mai curgea deloc,m-am gandit ca incepe sa scada productia si l-a pus pe Matei la san dupa ce am muls cei 100ml si a inceput sa curga din amandoi,deci el a stimulat.El sugea si se satura,dar cand mulgeam curgea putin si am fost nevoita sa incep diversificarea.
Mai citesc din urma si "mai vorbim"!
Irina si
Matei-Cristian (1.sept.2005)
Poze