Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (47)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Nu mai stiu cine dintre fete cauta cereale instant Nestle? Mifloricica, parca?
Va pot aduce eu cand vin la Bucuresti luna viitoare. Pentru bebeii cu varsta peste 4 luni sunt cereale de orez cu aroma de vanilie si orez cu 3 fructe (fara gluten), respectiv din 5 cereale si cereale cu miere (cu gluten).
Noi cum papam Nan HA suntem pe fara gluten. Cutia de 250 g costa aici cam 1,5 euro. Nu stiu care-s preturile in Romania?

poze Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Locca, habar nu am daca asa se numeste magazinul...s-ar putea. Acum imi amintesc ca asa se numea costumasul cumparat de acolo. Dar caciulitele si body-urile nu. Stiu ca scrie pe geam si magazinul e lipit de cofetaria greceasca. Si e cam vizavi de Miniblu.

Ina, aici e mai scump, cerealele sunt mai scumpe, Nan HA (de care bea si Alexandra e 260 de mii numai la Cora, in oras la farmnacii e peste 300 de mii), cerealele nu imi amintesc. Dar sigur nu sunt 1.5 euro, sunt peste 150 de mii. Uff, hai sa ne mutam un UE, vreti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Ina, foarte naspa gustul la martzipanul asta (e clar ca nu-i). Cred ca e serbet ceva........Mai caut eu si la alte cofetarii, poate dau de real martzipan.

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Codru, la Cluj chiar nu mai stiu unde ai putea gasi! La Bucuresti au cofetariile Ana un tort de martzipan bestial; sau cel putin aveau inca acu doi ani...

Kidule, lapticul si aici e mai scump, cam 12-13 euro cutia; dar nu se compara ca putere de cumparare pretzurile
Scutecele Huggies pe care le folosim sunt 12,5 euro pachetul de 50; dar am prins si oferta de pachete 2 + 1 gratis la 22 euro.

poze Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Fetelor care ati facut coprocultura la bbii cum ati procedat? Ati dus la analize pampersul sau ati folosit recipient steril de la farmacie?

Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Schimb capitolul acum.

Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*
uite atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68710" target="_blank">Aicine asteapta urmatorul capitol.

Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*
uite atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina81 spune:

Buna fetelor!

Eu am venit tocmai la 6 de la examen (profu' a fost impresionat ca sunt maritata si am copil si am scapat "ieftin" ca m-a intrebat multe pe tema asta).Lui Matei i-am dat san dim la 6 si i-am lasat de mancare mar,supa ,cereale,ceai si cam atat.Dar cand am venit acasa aveam niste
pline incat abia a reusit sa pape.

Trimit in seara asta WW pe adresa comuna.Este o varianta de pe net adaptata pentru Romania si cu niste site-uri utile.Eu am si o carticica de la cumnata mea din Irlanda,dar este cu alimntele de la ei;are si niste chestii generale pe care le putem aplica si noi-poate-l pun pe sot s-o scaneze si v-o trimit si pe asta(in weekend).

Antoanela si eu am patit asa cu mulsul(vroiam sa-i las lapte la biberon si sa nu incep diversificarea pana la 6 luni).Nu am scos decat 100 ml si nu mai curgea deloc,m-am gandit ca incepe sa scada productia si l-a pus pe Matei la san dupa ce am muls cei 100ml si a inceput sa curga din amandoi,deci el a stimulat.El sugea si se satura,dar cand mulgeam curgea putin si am fost nevoita sa incep diversificarea.

Mai citesc din urma si "mai vorbim"!

Irina si Matei-Cristian (1.sept.2005)
Poze

Mergi la inceput