Mamici casnice (8)
Raspunsuri - Pagina 5
![](images/user_woman.png)
andora spune:
Da da da, pai ce-ti pasa tie, la voi e 7 seara... si nu e inca vremea cinei
Haolica nene Varlam asta are chelieeeee?
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
ange spune:
andora,beyyy baga somn de infrumusetzare fato ca altfel faci riduri:)))
somn usor pretena!
ange,mamica de 2 ori
foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nelia/nelia.jpg)
nelia spune:
ange, nu mi l-au taiat, dar de la 9.30 tot culc la fete, de parca as avea o mie... si e 12.00 noaptea si Tudora e mai fresh ca dimineata. Si am o gramada de treaba inceputa si nimic terminat. Doar o supa de pui cu galuste am apucat sa o termin, ca altfel nici nu aveam ce da fetelor de mincare. Tudorei ii ies dintii de sus, de fapt ai vazut cum arata gingia ei si noaptea nu doarme, ziua e miriita.
Da' cine e Varlam asta, dom'le? Ca m-ati facut curioasa...
Cornelia, de
Agata si
Tudora
www.nelia.photosite.com si www.AgatasiTudora.photosite.com
impreuna spune:
Neatza...
Vad ca ati stat aseara, nu gluma.
Eu am tras pe dreapta ca dimineata sunt nauca.
symaco cum se mai simte sotul tau? Sper ca l-au lasat durerile si s-a intors acasa sanatos. Asa imi place cum povestesti de Sybille, ii tare scumpa. Burtica ce face, da bombeuri?:)
Dana banana:) aseara ai plecat asa devreme la culcare? Las ca recuperezi tu;)
Nelia bafta cu dintii. Cati are pana acuma?
Mie mi-e groaza cand vor incepe sa iasa maselele, am auzit ca atunci e mult mai rau.
Cami cine vine maine seara la cina, hai? Multzam de mesaj, ai vazut ca m-am deconspirat? Melodia aia voiam sa ti-o trimit aseara :))
Geani ai fetita desteapta, ai grija ce faci de pe acum in preajma ei ca a-ar putea sa te imite :)
Sara mea a invatat sa numere pana la trei si daca o intreb cati ani are, zice "tei":) Si stie ca nu-i asa, ca dupa aia rade:)
Miha ma bucur ca am vb putin aseara, vad ca ati mai stat la "chef", nu gluma :)
Alinuta si Andreiuta (tu de ce nume zici ca ai?:) ce mici erau piticele atunci: Pe Alexa o tineam minte, mai vazusem poza si ma minunam ce par mare avea.
Daniela ce-ti mai face principesa? Tati vostru cu ce se ocupa, sta mai mult pe acasa sau mai mult plecat?
Nico cand se termina telenovela?:)
Mirela tu pe unde esti mama?:) Dar Tina?
Fetele din Bucuresti, in afara de Andreea care mi-a zis deja, stiti pe unde e rentabil sa merg la cumparaturi pe acolo?
Trebuie sa o schimb pe Sara si sa aerisesc urjent:)
Flavia (sotie si mamica fericita)
Danelutza spune:
'mneatza
Flavia, tati are o mica firma de medicamente, nu prea pleaca de acasa, cu doua fete tinere acasa, sta sa le pazeasca omu', daca vine bau-bau noaptea la ele ?!
Isabella e motzata foc, de citeva zile sta cu dejtu'mare in gura. Ieri dupa urmarirea lui kk si cu olitza dupa noi, mai pe dupa amiaza s-a scremut, l-a facut si mi-a tras un zimbet, adicatelea l-am facut mami in pamperush, hai da-mi cu apushoara calda. Acum ma omoara cu na-na, da-da. Azi cred ca o punem de o plimbare ca vad c-a aparut soarele, ca de doua zile tot acasuca, ca a racit mami, a colectzionat un virus prin parcul copiilor.
A inceput sa miriie, e geloasa pe computator.
Alina mamaaaaaaaaaaa, ce de-a par avea Alexa la nastere, Isabella nici macar acum nu are atita, si pe asta care-l are il tapeaza toata ziua, il scarmana ca pe lina.
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
http://community.webshots.com/user/danielaaddario
impreuna spune:
Daniela si eu vreau sa stea omu meu cu noi acasa, da sa vina si banii :) Merge treaga cu fabricarea de medicamente? Oricum acolo e altfel fata de Romania...
Mei Sara mi-a demontat pragul de la usa, nu stiam ce face ea acolo de sta asa cuminte:)
alexa si mami spune:
mey, va faceti invizibile si stati noaptea da' nu vreti mess.
eu cu nico am facut o conferinta cu inca 2 gagici pina la 1 noaptea. a fost super!
io's disperata cu o mincare de regim. si alexa e satula de orez si morcovi.
da, flavia si eu stiam de porumbel. da' nu a mai fost de mult pe la noi. sa-i creasca mare puiutu' si sa fie sanatoas.
m-ati innebunit ca varlam asta.
quote:
3) Geani stie cum ma cheama si era s-mi vars bunatate de laptic ca ma pufni rasul cand il citii... da, asta mi-e numele, vorba unei profe "lasa mama ca te mariti si-l schimbi" la care eu "nu tanti ca de la maritis mi s-a tras "
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
hai pa, o zi buna!
![](pupic.gif)
alexa & fam
![](copilas.gif)
impreuna spune:
quote:
Originally posted by Tache
Buna!!!
sunt noua..am trecut sa va salut..
Bun venit, acum am vazut mesajul tau:)
![](dc.gif)
Casnica si tu ca si noi? Mai spune-ne ceva despre tine, vezi ca noi suntem povestitoare rau:))
![](pupic.gif)
Alina io n-am fost invizibila, ca m-am dus la somn, pe bune:) Ma bucur ca v-ati distrat aseara (cu cine?:)
Intreaba si tu pe la subiectele despre bucatarie ce mancare de regim ii mai poti da piticei, poate iti mai vin idei. Cred si eu ca s-a saturat de orez cu morcovi, a mea nici macar nu vrea sa guste asa ceva
![](alcool.gif)
Mai da ce harnicutze sunteti, cred ca va invartiti acum ca titirezul prin casa, treaba si iar treaba:)
Sara doarme, deci sunt free (nu stiu pt cat timp:)
diadaniela spune:
ma,eu nu m-am facut invizibila,chiar am inchis calculatorul .Fii-mea e varza,am stat cu ea si azi o duc la doctor.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
impreuna spune:
Dana da ce are Alexuta? N-a scapat de virusi? Tot de la gat i se trage? Sa ne spui ce zice dr.