Mamici casnice (8)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pinquleasa spune:

saluuut......fetelor am mare probl calculatoru meu o ia razna ...nu mai pot sa-l deschid si sa-l inchid cum trebe dece oare????
aseara dupa conferinta m-am chinuit 30 de min sa-l inchid...si nici programele si paginile care le aveam deschise nu se inchideau dece?? ...acu sa-l deschid iarasi greu....sa fi luat vreun virus???
Nico

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

quote:
Originally posted by impreuna

Dana da ce are Alexuta? N-a scapat de virusi? Tot de la gat i se trage? Sa ne spui ce zice dr.

Flavia (sotie si mamica fericita)

Toata noaptea a plans,nu reusea sa respire bine.Scotea saraca niste sunete de simteam ca mor.A facut febra 39 ,nu i-a trecut cu Nurofen si i-am pus un supozitor cu Novocalmin.Acum e mai bine ,dar diseara o duc la Stanciu,numai ca acum are tel inchis si eu sun din 3 in 3 minute.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Andreea, sper ca nu te-ai suparat. Eram curioasa si banuiam ca nu are cum sa fie doar o porecla. Te pup!
Vad ca aveti copilasi bolnaviori, le uram insanatosire grabnica si nopti dormite!
O zi buna in continuare si revin mai incolo.

Haideti sa vedeti ce mare am crescut!

Geani si Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

mey dar toti copii sunt bolnavi?!
Robert o trage cu febra si cu tusea.I-am pus pompa,nu am avut ce face

Flavia,multam:))renunt la zz,am trecut din curiozitate pe acolo insa nu pot sa tin pasul cu ele.E "ura" prea mare si ma nervozeaza cateva "inteligente" de pe subectele alea.Nu de alta dar eu sunt cam directa si-mi e sa nu plec cu vreuna in dinti de pe acolo

astazi vine coleguuuuuu!!!El e "musafirul"meu la cina
Flavia,Flavia,nu am amant mai!Nu am timp, nu ca nu as vrea:))))
glumesc,o iau pe aratura

ange,mamica de 2 ori

foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput

astazi vine coleguuuuuu!!!El e "musafirul"meu la cina

fericito!
Flavia, al tau cand vine?
Cami ,imi pare rau ca si Robertelu tau se simte rau.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Mama da ce atzi mai scris, lipseste omu' sa faca o mica plimbare si voi ii datzi inainte, n-atzi luat nici macar o pauza de cafea ?!
Eu am scos cupilu'la plimbare ca taaaare-i frumos afara, asha ca am profitat sa-l salutam pe tati la serviciu si cum are control de la financiar si n-a mai venit acasa, am profitat sa infulec sau imfulec, cum se zice corect, o pizza, asta avind in vedere ca sintem amindoi la curi de slabiri.

Flavia, afacereala cu medicamentele merge deocamdata, dar stii cum e, inventeaza unul alt medicament mai bun si gata, se termina povestea. Important e ca medicamentele sa vindece persoane, ca de "caramele" care nu folosesc la nimic sint pline farmaciile si costa si un sac de bani.

Haidetzi sa va povestesc ce mama denaturata sint, a dormit Isabella la prinz vreo jumate de ora, ca mai mult n-a vrut, am pus-o la olitza si daca tot am vazut ca-i place sa se rastoarne si nu face kk, am pus-o cu tot cu olitza in carucior, i-am pus centura de sigurantza ca sa n-o pierd pe jos si dupa doua minute... am avut rezultate. Vedetzi ce inventiva sint, asta pentru ca stau acasa si-mi fata mintea tot felul de prostii.

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

http://community.webshots.com/user/danielaaddario

Mergi la inceput

Tocmai astazi cand sunt si eu necajita nu mai scrie nimeni.Alexandra mea doarme de vreo 2 ore jumate.Saracuta!Respira tare greu.E plina de muci.Diseara o duc la dr,dar pana atunci daca aveci oarece sfaturi le astept.

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

Danelutza,cred ca infulec se zice.Nu sunt siguraSi eu am probleme de genul asta cateodata
Mi-a placut tare faza cu olita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Salut rapid si pupici!
Mai da' multi bolnaviori.. sa nu mai aud asa ceva, sava faceti bine si sa treaca belelele de pe capul ingerasilor!!!!
Tache bun venit!
Geani cum sa ma supar, asa e cand ai nume de pus in ciorba e tipic moldovenesc si tre' sa traiesc cu el hihihi dar imi place ca-i haios
Alina pupic dulce.. ma eu azi noapte cand am intrat pe Mess mi-asm pus mesajul ala cu "toata lumea doarme???" hihihi dar era trecut mult de 1 si n-am avut pe nimeni sa vorbesc Acum sunt invizibiloasa, da!!!!
Mai eu sunt plina de nervi ca am stat cate 40min in statie la tramvai cva sa merg la Carrefour care e cel mai idiot supermarket, se buluceste lumea la el ca la urs, mor de ciuda am pierdut 3 ore aproape degeaba
hai ca va pup!

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Dana nu mai fi suparici, ca o satreaca, poate asta e apogeul bolii si de maine isi revine. Ar fi bine daca ai ajunge la medic, chiar si fara programare, doar no sa tii fata bolnava pana binevoieste el sa raspunda la telefon. Credeam ca deja ai fost, sigur diseara il gasesti?
Nu prea stiu ce sfaturi sa dau, doar respira greu si are muci, si febra? De tusit tuseste?
Sa ne spui cum se mai timte, tinem pumnii sa fie bine, sa ii treaca si Alexutei boala si tie supararea

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput