Mamici casnice (8)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Noapte buna,Danelutza!Cred ca ma duc si eu.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pinquleasa spune:

fetelor mama ce va mai miscati nu gluma!!!!
gata telenoveleisan s-a terminat asa ca daca se face de vreo confetinta eu is pe aicile..nu ma lasati sa bantui asa de una singura....ca mai fac si prostioare
Nico

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tache spune:

Buna!!!
sunt noua..am trecut sa va salut..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

da' harnice mai sunteti...aveti spor la scris nu gluma....

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...

Site Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

mey, da' va conversati, nu gluma.
apropo de par, fi'mea e campioana. ati vazut-o la nastere?
nelia, sa creasca mari si sanatoase fetitele. sunt dulcici rau.
flavia, nu te pune cu astia, pot fii periculosi.
la pitici bolnaviori. cica e o viroza. o prietena a fost internata cu fetita ei de urgenta. avea diaree si varsaturi. zicea ca e nasol rau, ca nu poate tine copilu'cu perfuzii decit legat de minuta.
somnoroaselor!
hai pa!

alexa & fam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

asa ziceam si io miha.
nu intrii o zi si gata ai de citit foileton.

alexa & fam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

quote:
Originally posted by alexa si mami

asa ziceam si io miha.
nu intrii o zi si gata ai de citit foileton.

alexa & fam

Noapte buna

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...

Site Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Noapte buna si vise placute si de la noi!

Haideti sa vedeti ce mare am crescut!

Geani si Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Am pierdut un mesaj Rezumat: am citit dar numa' 4 kestii tin minte:
1) a nascut Porumbelu' - sa-i traiasca si sa fie sanatos si norocos bebe chiar daca eu n-o stiu pe mami lui
2) nea' Varlaam face furori... eu nu stiu ce e cu dansu' da' daca place la mamici atunci il iubesc si eu
3) Geani stie cum ma cheama si era s-mi vars bunatate de laptic ca ma pufni rasul cand il citii... da, asta mi-e numele, vorba unei profe "lasa mama ca te mariti si-l schimbi" la care eu "nu tanti ca de la maritis mi s-a tras "
4) Alexa.... maii Alina aia e o poza de milioane, cum face ea scumpica nani cuminte la o zilisoara ca un ingeras
Cautai si eu poza cu fii-mea in primele zile dar n-am gasuit decat de la o luna, insa am gasit altceva si vreau sa va arat ce stia sa faca betivana mamii la vreo 2 saptamani iaca aici
Pup si inchei .. sa-mi ziceti si mie ce telenovelistice povestiti
Nani-nani somn usor!!!!!!!!!!!!!!!

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

andora,mihaela,alexa,pai tu ce crezi mai ca ne jucam aici?! noi "muncim" nu glumim

stimabila Flaviace-am scos-o! ai un mesaj la subectu ala pe care-l iubesti tu multttt de tot

nelia,tu ce faci mama? ti-au taiat canadezii internetul sau te-au epuizat fetele?

pinguleaso,sa nu ma uiti cu Varlam.pupa mama la el pe cheliutza ca tare fain joaca!

ghiciti cine vine maine seara la cina? asta parca era si un film

diadaniela,cum sa te duci mai ca esti inca tanara!!! vrei sa spui ca pleci la somn pana maine,asa-i?

hai ca am chef de glume si vorbesc singura pe aici.
Dormiti frate!O viatza aveti si pe aia o dormiti!

ange,mamica de 2 ori

foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput