Clubul nurorilor (13)
Raspunsuri - Pagina 7
camelia72 spune:
Aaaa,am uitat sa va zic: - ieri ma laudam ca nu am vazut-o pe soacra-mea din ajunul Craciunului...cine credeti ca si-a facut aparitia aseara...ati ghicit...mimoza in persoana!A intrat ca de obicei,fara sa salute,a scos copiii afara din camera ei(acolo doarme Mihaita si au si jucariile) ca vrea sa doarma,era f. suparata,cred ca s-a certat cu amantul!Eu eram prin bucatarie,prajeam niste ficatei si urmaream stirile...au venit copiii suparati ca nu-i lasa buni sa se joace...f. greu m-am calmat,imi venea s-o iau de gat s-o scot afara dar nu mai aveam chef de scandal!Acum cateva minute a plecat,poate se va intoarce...cine stie ce planuri are!
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63105" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!
impreuna spune:
Cami vezi telepatia? A simtit ca vorbesti de ea si s-a executat Da cum intra asa in casa fara sa salute? Si apoi are pretentii sa fie tratata ca o mare cucoana? Saracii copii, ce greu le e cu o asemenea "bunica":( Mihai cum se mai simte, a scapat de raceala?
Lavinia ba mi-e dor de Timi cateodata, dar m-am obisnuit si in Cluj. Nu mi-a fost nici foarte greu sa plec pentru ca eram deja plecata din timpul facultatii, pe care am facut-o in Bucuresti. Si cand am absolvit am venit direct in Cluj (ce face dragostea asta:)))
Marina felicitari pt cununie. Deci atunci vecina e oarecum de-a casei:) Ce fain ca iti plateste mama factura telefonica, daca mi-ar plati-o si mie cineva m-as simti tare usurata
Flavia (sotie si mamica fericita)
a.cicel spune:
Am aparut si eu. Se vede ca plecin concediu si nu voi fi nici la frasit de luna nici la inceput de luna, asa ac trebuie sa fac toata treaba pe care in mod normal o faceam in acea perioada.
Dar pentru azi ajunge. Am muncit destul Comenzi, planificari, instructaje, liste pentru avans...si alte alea. Mai am si maine cate ceva...si apoi...o saptamana mai vin la birou...si 2 saptamani ...liber... C adoar ma marit. Sefu' le spunea ieri baietilor, ca a fost sedinta, ca eu o s lipsesc 2 saptamani si s-ar putea sa dam avansul mai repede, adica pe 17. Toti intrebau de ce lipsesc. Doar unul stia ca am nunta.Au ramas uimiti toti cand au aflat. Nu am invitat pe nici unul din ei, doar pe sefu' care nu poate veni ca are un concurs in acea perioada, iar sotia lui trebuie sa nasca...asa ca...
Fetelor, voi avea nunta de nunta. Pana acum mi-au cinfirmat 80 de persoane. Dar stiti care e cea mai tare faza? Ca o sa am 4 comandanti de unitati militare la nunta.
13+
Mai am 16 de zile pana la nunta
POZE
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by a.cicel
Toti intrebau de ce lipsesc. Doar unul stia ca am nunta.Au ramas uimiti toti cand au aflat. Nu am invitat pe nici unul din ei
Dar stiti care e cea mai tare faza? Ca o sa am 4 comandanti de unitati militare la nunta. Si s-ar putea sa vina si prefectul. [/navy]
la nunta ? Misto ! da' pe colegi de ce nu i-ai invitat ? ca banuiesc ca nu-s ca ai mei, sa se manance de unu' pe altu'... eu tot sper sa scap sa nu-i invit.. nu ca s-ar grabi sa vina, dar zau, n-am chef sa invit pe sefa si pe sefu... ce, sa-mi strice nunta, sa stau dupa lor ? las' mai bine sa ma simt excelent cu ai mei...
Raza de soare, curand SOTIE de pui alintat
Foto
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by marinar
nunta pt baiatul ei pe care o sa-l cunun eu (ma incanta fffff mult ideea).
A, esti nasica ? Felicitari !Unde ? Cand ? Vii la Mirese curand ? Hihi, sa vezi sfaturi acolo... daca vrei, desigur..
Foto
diadaniela spune:
quote:
Originally posted by camelia72
Aaaa,am uitat sa va zic: - ieri ma laudam ca nu am vazut-o pe soacra-mea din ajunul Craciunului...cine credeti ca si-a facut aparitia aseara...ati ghicit...mimoza in persoana!A intrat ca de obicei,fara sa salute,a scos copiii afara din camera ei(acolo doarme Mihaita si au si jucariile) ca vrea sa doarma,era f. suparata,cred ca s-a certat cu amantul!Eu eram prin bucatarie,prajeam niste ficatei si urmaream stirile...au venit copiii suparati ca nu-i lasa buni sa se joace...f. greu m-am calmat,imi venea s-o iau de gat s-o scot afara dar nu mai aveam chef de scandal!Acum cateva minute a plecat,poate se va intoarce...cine stie ce planuri are!
POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63105" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!
camelia ,ea sta cu tine sau vine doar sa-ti faca zile fripte?
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
impreuna spune:
Felicitari Andreea, sa fie cea mai tare nunta (din ziua aia, sa nu se supere celelalte miresici:)
Si eu mi-am invitat la nunta aproape toti colegii (care erau prin tara) si mi-a placut, a fost distractiv cu ei si m-au si ajutat foarte mult, plus ca sefu a fost de acord sa cazeze o mare parte din invitati la noi la servici, colegii au umblat dupa ei, i-au carat cu masinile...
Faza tare a fost ca dupa nunta au mai ramas unii invitati 2, 3 zile, iar la servici nu mai stiai ce e, colegii la lucru si musafiri mei se plimbau pe acolo, unu pe la bucatarie, altu pe la dus...
Dana pana spune Cami imi permit si eu:) E asa cum zici, nu sta acolo, dar vine sa le faca zile fripte.
Flavia (sotie si mamica fericita)
Raza de soare spune:
Fetelor, am niste emotii ! Abia astept sa mergem azi sa semnam ctr si sa dam avansul pt huse si baloane ! Stau ca pe ace... ma uit la ceas din 2 in 2 secunde... la 4 plec..ura, e ultimul mare avans pe care-l dam ! dar din pacate, nu ultimii bani cheltuiti... off, suntem aproape de final cu pregatirile, dar mai sunt atatea...
a.cicel, cand intri in conced ?
camelia, asta cred ca nu-i multumita nici de amant si n-ar fi nici de vibrator. e vreo sansa sa-si schimbe orientarea ? ca asa, cu una langa ea, ar sta de "vorba" ca femeile si ar uita de tine...
Foto
camelia72 spune:
Dana,ea zice ca sta cu noi,toata lumea asa crede dar cum zboara din floare in floare este mai mult plecata,sta o saptamana-doua cu noi pana isi gaseste alta victima pe care s-o manance de bani...Au fost perioade de luni de zile in care habar nu aveam unde sta,aici la noi zice ca e casa ei,sotul e proprietar dar ea are dreptul de a locui!
Flavia,Mihaita ia in continuare antibiotic,este mai bine, nu a mai facut febra!Azi noapte s-a tot trezit,se speria si tipa in somn,bietul copil a simtit-o pe scorpie in camera cu el si avea cosmaruri!Cred ca de-aia pleca soacra-mea de dimineata,sa recupereze somnul de azi-noapte...cine stie pe unde,ca se facu frumoasa,isi lua cizmele cu toc si paltonul de blana!
POZE
diadaniela spune:
Mai nene, eu nu inteleg ,daca nu sta acolo de ce naibi nu o lasa sa stea linistita si vine pe capul ei? Asta e comportament de femeie idioata si fara caracter.
Ma gandesc si la soacra-mea ,de ce dracu nu ramane de tot la tara si vine gramada pe mine? Asa femei rele n-am vazut!
Hai ca m-am enervat rau! Azi am nervi!Sunt periculoasa!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana