Clubul nurorilor (13)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

flavia ti-am raspuns cand mai intrebat ca nu sunt suparata, as mai vrea io sa mai fac nunta inca o data anul asta (dar tot cu puitzu' meu..........).
da, lavinia ma cheama si sunt din timisoara.
imi place la nebunie sa am cate o zi in care sa ma plictisesc, sa nu fac nimik, mai ales ca de ieri a inceput si la noi sa ninga (prima oara anul asta).........
Oare sunt o mica "lenesa" in devenire??????!!!!!!!. m-am cam saturat de atata invatat pt scoala, de examene, de mers la lucru (nu ca m-as omora cu mersul la lucru : doar de 3 ori pe sapt. cate 4 ore si sambata 3 ore),de problemele cu socru' (dute la spital, vino), dar mai vreau si sa am o zi in care sa nu mai ma stresez!!!!!
stateam si ma gandeam sa profit acuma de timpo ca dupa ce oi avea un puiutz mic sigur nu o sa mai am timp de lenevit.....

lavinia "nunta noastra 02.07.2005" - cea mai frumoasa zi din viata mea
pozele noastre:http://pg.photos.yahoo.com/ph/lavicerei/album?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Mama da' harnice sunteti!
Lavinia bafta la plictisit! Si eu ma plictisesc de o sapt, desi as fi preferat sa fie pt o cauza mai placuta!
Flavia ca tot intrebai si vad ca unele soacre au chef de glume proaste...a mea e anormal de draguta. Sau poate asa o fi normal. Ma rog. A ajuns acu 10 min iubi la ea, cu portbagaju plin...cu toate cele cerute pt pomana. Si eu m-am gandit sa-i fac o surpriza si i-am luat un set frumos de 12 pahare de cristal. Si m-a sunat acum cu vocea sugrumata sa-mi multumeasca. Ca cica asa nora mai rar! Ca ea si pe mine si pe cumnatica ne considera fetele ei. Ce-i drept, cam asa se comporta! Si a inceput sa planga ca de ce nu vrem sa ne dea banii pe cumparaturi, ca e pomana ei si asa se face. Si atunci i-am zis sa ne dea 100 mii, ca sa fie platit! Daca tot tine la asta. Deci se poate si cu soacre bune. Acum sper ca de la atatea laude sa nu i se urce la cap intr-o zi...
Va pup si ne mai auzim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

SunSmile si eu vreau asa o soacra.
Raza eu cred ca as innebuni sa imi zica soacra sa o intretin ca ea nu mai lucreaza. Dar pana la urma...cred ca nu voi avea ce face si o sa ajungem si la faza asta. Acuma e pensionata de boala, dar mai lucreaza cate ceva sa poata sa isi plateasca datoriile, medicamentele si sa aibe cava si pt mancare. Dar curand nu va mai putea nici sa lucreze, iar din 1 milion si ceva cat are pensie de boala...nu cred ca va reusi sa se descurce. Din pacate noi vom ajunge in situaia in care va trebui sa ii trimitem bani. Ca aici nu o aduc.

13+
Mai am 16 de zile pana la nunta
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Mersi Lavinia la cat sunt de zapacita crede-ma ca nici n-am vazut :)
Pai si eu sunt tot din Timisoara, ma bucur ca mai e cineva de "acasa":)
Asa-i, sa vezi cum o fi cand ai bebe, da las ca ai soacra buna si o sa te ajute, no sa-ti fie asa greu, ca si pe mine m-a ajtat, prea mult chiar ca incepuse sa ma enerveze.
Parca eram o handicapata care nu era in stare de nimic.

SunSmile soacra, sa nu i se urce la cap, da sa fie tot asa de buna. Sambata are pomana?

Cred ca toate vom ajunge sa avem grija de socrii, intr-un fel sau altul, sa nu uitam totusi ca ei ne-au crescut sotii si la randul lor au avut grija de ei...
Cum de altfel vom avea grija si de parinti, cam asta-i viata, cu mici exceptii bineinteles.

Deocamdata socrii mei sunt si pensionari si lucreaza, deci au ceva bani, dar mult mai putini decat noi. Si culmea, tot ai investesc mai mult in casa si mancare, iar cand mai ramanem noi pe tusha, tot ei ne mai dau:)
Suntem foarte cheltuitori, mai ales eu, nu stiu ce sa fac sa ma vindec

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

flavia, da' cand te-ai mutat , de mult??
sotzul tau este din cluj??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Da Flavia, sambata e pomana! Si o sa mergem si noi. Mai ales ca ii da cumnatelului haine si alte chestii. Ca face pt tatal ei de 7 ani.
Oricum noi ne gandim serios ca va veni vremea cand unul din ei se va duce si atunci o sa avem grija de celalalt. Mi se pare normal sa-mi ajut parintii si socrii. Dar evident, cand vor avea reala nevoie. Caci acum ii ajut cum pot, dar nu le dam bani. Ca inca nu au nevoie.
Si ma apuca niste nervi cand realizez cati bani platesc la fondul de pensii/ sanatate si alte prostii cand as putea sa le dau lor acesti bani! Dar asta e tara noastra!
Hai ca m-am intins ca o zi de post!
Pup u all

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Lavinia asa-i, m-am mutat in Cluj sa-mi urmez sotul, acum vre-o 4 ani, da ai mei sunt tot in Timisoara (eu acolo nascut, acolo crescut:) si mergem cat de des putem. Stau in Calea Buziasului.

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Salutare,fetele!
Mai da' matinale mai sunteti...se vede ca nu aveti copii sau cele care au sunt soacrele rosii!Eu ma trezesc la 8,hranesc plozii,ii imbrac,fac curat,spal vase...ma apuca pranzu!Cand intru aici...am o gramada de pagini de citit !
Daca as avea si eu o soacra cu scaun la cap...macar sa-mi spele vasele si zau ca as fi si eu buna dar a mea doar vine,isi mai ia ceva haine de schimb,tot la noi are depozitul,isi face baie,mai calca vreo lenjerie...mai mult imi face paguba...de platit ceva,nici prin gand nu-i trece!Asa a fost intotdeauna,profita de toata lumea,inclusiv de copii...noi suntem obligati sa o intretinem,asta e parerea ei!

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63105" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!

Mergi la inceput

flavia,, nu tie dor de casa, de oras??? nu ti-a fost greu sa pleci?? eu stau in calea lipovei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

am revenit

Flavia- geamurile sunt super. Vecinei bineinteles ca i-au placut (nu ca m-ar interesa parerea cuiva). si-ar pune si ea dar trebuie sa sranga bani de nunta pt baiatul ei pe care o sa-l cunun eu (ma incanta fffff mult ideea).

Mai de bani ce sa zic, ca si noua ne mai dau si socrii si parintii, chiar daca noi castigam mai mult decat ei. Al meu e si singur la parinti si baga in fundul lui. Eu mai am un frate si acum pe primul loc e nepotica mea care se va naste peste cateva zile. Oricum si pt mine e ff importanta, nu numai pt bunici- eu i-am luat patut si hainute. De ex. maica-mea mi-a platit mereu tel mobil, inclusiv de cand m-am casatorit. Eu nici nu stiu cat vin facturile.

marinar

Mergi la inceput