Clubul nurorilor (13)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by Raza de soare

a.cicel, cand intri in conced ?

De pe 17 februarie pana pe 5 martie. @ saptamani...sa imi ajunga...

Nu am invitat colegii pentru ca dintre toti doar unul cel mult ar putea veni, restu lucreaza in ziua aia, sau intra a dua zi dimineata in seviciu. Nu stiu daca v-am mai spus, dar eu lucrez la o firma de paza si protectie. Sunt singura persoana de sex feminin din firma. Noi ne intalnim de 2 ori pe luna, la avans si la salar. Mai vine cate unul daca are nevoie de vreo adeverinta. In rest...nu prea am treaba cu ei. Doar ca ii mai sun sa le spun daca se modifica ceva laprogramare. Iubi a spus ca trateaza cu sefu' sa puna macar un baiat la usa sa aiba grija sa nu ma fure nimeni.

13+
Mai am 16 de zile pana la nunta
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Raza,nici o sansa sa-si schimbe orientarea,tot devoratoare de barbati ramane...este doar nestatornica,vrea tot timpul ceva nou,doar pamantul galben o potoleste!
Eu m-am obisnuit cu umblarile ei,chiar nu are nimeni ce-i face,ne-a zis de atatea ori ca este viata ei si vrea sa si-o traiasca asa cum ii place...vrem doar sa ne lase pe noi in pace,sa nu se mai amestece in familia noastra!

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63105" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

quote:
Originally posted by camelia72

Raza,nici o sansa sa-si schimbe orientarea,tot devoratoare de barbati ramane...este doar nestatornica,vrea tot timpul ceva nou,doar pamantul galben o potoleste!
Eu m-am obisnuit cu umblarile ei,chiar nu are nimeni ce-i face,ne-a zis de atatea ori ca este viata ei si vrea sa si-o traiasca asa cum ii place...vrem doar sa ne lase pe noi in pace,sa nu se mai amestece in familia noastra!

POZE

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63105" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!

scuza-ma daca ai mai scris ,dar cati ani are soacra asta sexi?

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Cami am io o vecina care-i ca soacra-ta. Tot timpul vad jde mii de mosi perindandu-se pe la ea. Si sa-i vezi ce vin cu flori si alte cele. Iar ea e tare plina de propria persoana...huh...poate le facem cunostinta! Macar sa umble in gashca!
Andreea foarte bine ca-ti iei concediu. Io n-am fost o luna la job, dar n-a carait nimeni! Mai ai doua saptamani si iaca vine nunta. Vezi ca diseara asteptam pozele!
Io plec la dentist acum, dar cand ma intorc vin sa vad poze!
Pup u all

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Dana,pai...destul de "tinerica",face 63 de ani in mai,e tauroaica...!Saracu',socru-meu...din cauza ei a murit,a facut infarct cand a auzit ca nascuse(cu alt barbat)...fugise de acasa cu altu'...dar el tot spera ca se intoarce la copii!
Oho...a fost o "doamna" la viata ei...!

POZE

Mergi la inceput

Acuma pun pozele facute aseara. Sau.. o parte din ele.

13+
POZE

Mergi la inceput

Le-ai pus ?ca eu nu le vad.Sau acum le pui?

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by diadaniela

Acuma le pun. De fapt le incarca cam greu...

13+
POZE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by diadaniela

La albumul cu accesorii sunt puse. Acuma o sa-mi pu si burtica.

13+
POZE

Mergi la inceput

hihi! ce burtica frumoasa!sa creasca mare si bb sa fie sanatos!

Dana

Mergi la inceput