Clubul nurorilor (13)
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
a.cicel spune:
Cami... aia blonda e? pai se tine bine gagica...Sau cel putin asa pare in poza13+
Mai am 15 de zile pana la nunta
POZE
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
lavinai spune:
bravo voua, raza si andreea, ca va descurcati sa va faceti nunta singuri!!!!
noi cred ca dc nu ne-ar fi ajutat parintii nici acuma nu am fi facut nunta!!!. in maicamia am avut toata baza, socri erau genul acuma avem banii, acuma ii stricam (faceau chefuri, gratare in curte.......).o duceau super bine, nu se gandeau la ziua de maine sa puna ceva deoparte...
. am avut noroc ac soacra s-a mutat la socru (ei nu sunt casatoriti ) si ne-a ramas doar noua apartamentul. pt nunta au facut cum au facut dar nu s-au lasat mai prejos. initial mama a spus ca pune 1000 euro la masa, dar ei ca nu au atata si sa nu se fac de rusine sa mai scad si ea. pana la urma a dat mama 500 si ei 16.000.000 (pe atunci echivalentul al vreo 420 euro). dar eu am bucur ca au facut tot posibilul sa ne ajute! (dc nu le-as fi scos ochii tot timpul.....
).
Raza, in legatura cu masa de dupa nunta, nu este o regula sa se tina la mireasa, asta se stabileste de comun acord. noi am tinut-o al socrii (parintii mirelui acasa).
lavinia "nunta noastra 02.07.2005" - cea mai frumoasa zi din viata mea
pozele noastre:http://pg.photos.yahoo.com/ph/lavicerei/album?
lavinai spune:
camelia, dar cati ani are? se intretine "gagica"....
oricum are fatza de scorpie.... (NO OFENCE..)
macar mi-am potolit si io curiozitatea!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/SunSmile/SunSmile.jpg)
SunSmile spune:
Cami da' ce soacra blonda ai! Se tine bine, desi are o fatza de acritura, mama mama!
Uite maine o s-o trec pe soacra-mea la pozat...ca sa v-o arat! Chiar daca sunt mai mari bine decat ai mei, tot se tin bine!
Mai apropos de nunta...daca ai parinti adevarati care vor sa te ajute, e ok. Noi si asa, tot am vrut sa ne-o facem singuri. Ai mei au facut masa si cand au venit sa ma ia si a doua zi, dar la restaurantul unde am facut nunta. La noi asa cica se obisnuieste.
Pup u all
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by SunSmile
Mai apropos de nunta...daca ai parinti adevarati care vor sa te ajute, e ok. Noi si asa, tot am vrut sa ne-o facem singuri. Ai mei au facut masa si cand au venit sa ma ia si a doua zi, dar la restaurantul unde am facut nunta. La noi asa cica se obisnuieste.
Pup u all
Si noi am refuzat sa ne ajute parintii. De fapt socrii se plang ca nu au si nu pot, si atunci iubi a spus ca nici parintii mei sa nu contribuie. Si asa a ramas. Diferenta dintre parintii mei si socrii este ca la ai mei vin cam 25 de persoane, carora trebuie sa le asigure masa si cazare (ca de treaba asta nu ma lasa sa ma ocup eu), iar socrii vin cu mana...stiti voi unde, nu au nici un fel de cheltuiala, si mai trebuie sa le si asiguram masa si cazare.Si eu zic ca e o diferenta destul de mare. Asta e situatie, nu sunt de aici, dar si asa....macar puteau sa intrebe cum ne descurcam, daca mai vin rude de-ale mele la nunta, daca avem unde sa ii cazam pe toti, si alte chestii de genul asta. Nu!. Ei vin ca niste nuntasi obisnuiti, din afara localitatii, carora trebuie sa le asiguri masa si cazare. Eventual sa le decontezi si biletele de tren sau autobuz.
![](gravida.gif)
Mai am 15 de zile pana la nunta
POZE
cherry22 spune:
Flavia, buna ideea cu contul comun.
Cami, ce soacra acra si blonda ai... Tine gagica la aspectul exterior, nu?
Andreea, sa dea domnul sa aveti o fetita!
SunSmile, trebuie sa punem la cale o strategie in ceea ce priveste soacrele zgripturoaice.
va pupez
SunSmile spune:
Stai linistita, Andreea! O sa va descurcati de minune! Poate ca e mai bine asa, decat sa va scoata ochii peste o vreme. Cat despre cazarea invitatilor, stiu ca e o problema spinoasa. Daca as fi bagat in pretul meniului si cazarea la hotel si cel de-al doilea aperitiv(ala de fitze) as fi ajuns "sa-mi scot parleala".DAR la ce bun? Ce, m-a obligat cineva sa le ofer cele mai bune conditii? Nu, am facut-o cu cea mai draga inima!
ASA si la voi. Sa va distrati, sa va bucurati de ziua aceea pt ca este cu adevarat frumoasa iar banii se fac. Multi pupici la burtica si mamica-miresica!
lavinai spune:
nu stiu poate oi fi eu prea egoista, sau poate pentru ca sunt singura la parinti, dar niciodata nu am conceput sa nu imi faca parintii nunta. nici macar nu m-am gandit!! tot timpul am zis ca o fata au , nu mai multe!!!! si cu parintii sotzului la fel , ca doar un baiat au......
dc nu ar fi putut ai lui, ok, dar de ce sa ma chinui eu, sa nu accept sa imi faca ai mei nunta, doar din orgoliu..... NO WAY....
pot sa spun ca mama si acuma (cand sunt al casa mea, avem amandoi salarii, si ea e pensionara....) tot ma mai ajuta cu bani, cu mancare, imi da bani sa merg al dentist, cand nu vrea sotzu sa imi cumpere ceva ma duc al mama si il spun si atunci imi cumpara ea, ca doar o fata are, de ce sa sufere........
SunSmile spune:
Cherry pai eu ma gandesc ca una dintre metode e ca nurorile cu soACRE duse, sa le ignore. TOTAL!
Iar daca nici asa nu se potolesc, apelam la "farmecele" de care vb soacra Ciulendrei. Habar n-am ce o insemna asta, dar vedem noi cum o scoatem la capat. Io pot sa donez niste par de la catel(plus chestiile mirositoare). Si avand permis port-arma....poate invat sa manuiesc o "catapulta" sa le trimitem cate o "bucurie" la zurbagioaice!
Flavia ce face sotul? Cum e drumul?
cherry22 spune:
SunSmile, eu vin cu par de la puisicile mele haioase si, poate incercam ceva Voodoo, ce zici? Ace infipte prin anumite locuri, blesteme, papusi cu chipul socrelelor etc.
Andreea, si noi ne-am facut nunta singuri, caci asa am vrut. Am facut-o cum ne-a placut noua, chiar daca au existat comentarii, multe din partea socrelei si a socrului. A iesit bine, cui nu i-a placut, sa fie sanatos. Nunta o faci pentru a avea o amintire frumoasa, o faci pentru ca asta iti doresti, pentru ca doi oameni se iubesc(tu si el) si important este sa va simtiti voi bine, restul, oricum nu conteaza. parerea mea.
Flavia, ai rezolvat cu contul comun?
va pupez