Clubul nurorilor (13)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

SunSmile sa speram ca totul va fi bine. Mi-e groaza de anumite chestii, cum ar fi:
- cum se descurca iubi fara mine in ziua cu pricina, va gasi tot ce are nevoie, se va descurca cu cei care vin la el
- cand vine dupa mine, el va fi in masina nasilor. Daca nu o sa fie nimeni cu o alta masina, vor fi de acord socrii sa mearga direct la primarie, pe jos si sa ne astepte acolo? Sau trebuie sa puna iubi un taxi pentru ei?
- soacra va intra oare in biserica?
- o sa rezist o ora in picioare la cununia religioasa?
- soacra va sta la nunta toata noaptea? sau la 10-11 trebuie sa o ducem la somn?
- socrii vor sta la aceasi masa? Sau trebuie sa ii punem la mese diferite?
Si mai sunt multe lucruri la care ma gandesc acuma, dar nu pot stii ce va fi pana nu se intampla acele lucruri.
In p[rivinta rudelor mele nu imi fac griji, ca deja e stabilit care si cand vin, unde va dormi fiecare, cat sta fiecare...De toate astea se ocupa parintii mei, si au spu ca la asta nici sa nu ma gandesc, ca nu e treaba mea.

13+
Mai am 15 de zile pana la nunta
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Mama da' ce figura de acrusca are soacra ta Camelia! Pe bune, o arata ea la corp "bine", dar eu parc-o vad cu gura pe sus si cu orgoliul si mai sus
Mai dpv al nuntii eu am fost norocoasa ca soacra-mea a facut cam tot (la tara, masa, organizare alea-alea) Dar vorva lui SunSmile acum mereu cand isi aduce aminte ne toaca ca ea a facut 2 nunti in 2 ani si ce rau ii era si cum a asteptat ea sa mearga la dr sa treaca nuntile samd.
Flavia haha asteptam contul...

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Fetelor am deschis un capito nou www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68763" target="_blank">aici ca aveti un spor...:)))

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Flavia,asa e cel mai bine,cu parola sa intram doar noi!
Se tine bine soacra-mea ca alta treaba n-are,se ocupa doar de aspectul si sanatatea ei,de-asta isi strange pensia,doar pt. ea!Mananca numai ce e natural,sucuri naturale...dar s-o vedeti la petreceri cand ia un pahar in plus...rade non-stop,mai si fumeaza dar doar de fite ca nu trage fumul in plamani!Treaba ei,sa nu credeti ca as avea ceva cu naravurile ei daca ne-ar lasa familia in pace si mai ales pe mine...tot timpul are ceva de comentat la tot ce fac eu mai ales ca are imaginatie bogata si f. deplasata!

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63105" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moko spune:

fetelor, va multumesc pentru incurajari...idea de a taia nucul nu e rea deloc, dar mi-e mille de iubitul meu, ca e ma-sa, totusi..partea amuzanta e ca bogdanul meu ma avertizase ca nu prea sunt pe treaba lor si eu nu l-am crezut la inceput..ba , mai mult, le-am luat apararea, deh, nu stiam ce sarpe incalzesc la san
Noroc totusi ca-i vad din joi in paste, ca ei nu se deranjeze sa ne faca vizite(ba, mai mult, socrelul vine in bucuresti si nici nu trece pe la noi...si eu asa sufar....de nu se poate!!!) iar noi, cand mergem acasa, doar trecem 1 ora-doua si plecam spre casa mea, unde nimeni nu face apologia comunismului, nu ia pastilutza in varful limbii cand pierde Steaua si nu fuge in spania ca sa scape de "necazuri"...
pai raza, oi fi eu dragutza si finutza dar cu asemenea oameni nu se poate...am invatzat sa-i ignor cu desavarsire...
Iubitul meu are inca domiciliul pe adresa lor si primeste extrasul de cont la ei...nu va spun ce spume pe ei cand au vazut ca am facut o plata de vreo 2 milioane in cora...sa moara, nu alta(cine i-o pune sa desfaca corespondenta noastra nu stiu....
si inchei vaietul cu ultimul pocinog:..le-am cumparat o piesa de masina si le-am trimis-o prin cineva..ieri ne-a trimis banii pe cardul meu 600.000 -piesa si 100.000- asa, cadou pentru noi!!
socrii mei RULZ!!!!

cu fiecare zi mai aproape de bebe al meu!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moko spune:

Sun Smile, nici nu ma gandesc sa renunt la destinatia pentru luna de miere, doar pentru ca vrea socru-miu...pana la urma, ajunsese la compromisul de a accepta orice alta destinatie, numai Praga,nu!
hi-hi si l-am anuntat ca singurul mod de a ne convinge sa ne razgandim este acela de a ne plati el un sejur la paris,viena sau coasta de azur...evident ca a mormait ceva si a lasat-o moarta!!
fetele cu las purtator...sa fiti fericite, sa aveti cei mai frumosi si mai sanatosi copii din lume..va invidiez nitzelush(in sens pozitiv, bineinteles!!!)...dar las' ca vine si randul meu...

cu fiecare zi mai aproape de bebe al meu!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Camelia,ai scos poza?
Eu acum am venit ,dar nu o vad pe blonda de care vorbiti.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Dana,am scos poza,intra pe albumul privat si o vezi acolo!
Vedeti ca s-a deschis un capitol nou -14!Ne "intalnim" acolo!

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63105" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!

Mergi la inceput