Clubul nurorilor (13)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Gata,am terminat de citit tot ce a-ti scris...
Fetelor,sunteti nemaipomenite...vedeti,de-asta va iubesc eu pe voi,la cat de mult ma indispune mutra si soacra-mi,voi reusiti sa ma inveseliti!
Acum iar a plecat dar sigur se intoarce deseara,asta numai sa ma enerveze pe mine...ne-am luat capac separat la wc si dezinfectez zilnic baia,lenjeria de la pat o foloseste doar ea...ii aerisesc camera imediat ce pleaca de acasa...Sa vedem cand o fi de platit la intretinere,curent...daca se simte sa dea ceva,altfel iar va iesi circ...la noi nu e hotel gratis!

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63105" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by andora
Mai dar ce dulcic si sotiorul cu cheful... ssa ramana asa si al tau si al Razei si sa dureze muuulte decenii grija si dulceata!!!!!!!!

Multumesc frumos ! ce bine ar fi ca toate femeile sa aibe alaturi un pui ca al meu... a.cicel, o fi crezut ca ai inlocuit poftele de mancare cu iesitul in oras... oricum, e baiat bun !

Raza de soare, curand SOTIE de pui alintat

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherry22 spune:

Andreea, bb tau e fetita? Asa am inteles dintr-un mesaj anterior. Felicitari, stiu ca fetita vroiai!

va pupez

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lavinai

Raza voi va faceti nunta fara nici un ajutor de la parinti, socri??
[

da. am facut un credit de 2.000 euro si incercam sa ne descurcam cu ei... si din 2 salarii amarate... ne mai scoatem motorina cand mai face puiu cate o spaga...
ai mei n-au... mama nu lucreaza de multi ani, n-are nici pensie... doar tata si fratele mijlociu mai mic tin casa... abia am indraznit sa le zic daca vor sa puna un sandvis, o samanta, o... ceva, acolo, in ziua nuntii, cand vin aia sa ma ia de acasa..
socrii lucreaza... ea, mai mult nu, dar isi scoate parleala facand lenjerii de pat, pe comanda... si au zis, daca la fi-sa au dat 15 mil la masa, i-au luat cadou si au dat si 2 mese, in ziua nuntii si a 2 a zi, asa vor face si la noi... desi, tot zice ca la mireasa se tine masa a 2 a zi... pai, daca eu nu mai stau acolo, de ce sa se tina la ai mei ? cum sa vina la ai mei niste necunoscuti, prieteni de-ai socrilor ? vor sa vina, sa-i cheme la ei si pe banii lor ! si mai ales, cum sa le cer alor mei, cand stiu ca nu au ? eu sper sa nu comenteze soacra-mea, ca atunci chiar o ia mama !
k parintii lu' gineri-su n-au avut( ma rog, macar de dar la masa puteau strange, dar n-au vrut), nu le-au luat nici macar o lingura si acum soacra ii vb peste tot... e, eu asa ceva nu-i doresc sa faca ! chiar daca nu au, sunt parintii mei si gata ! noi decidem cine vine a doua zi... si unde...

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by cherry22

Andreea, bb tau e fetita? Asa am inteles dintr-un mesaj anterior. Felicitari, stiu ca fetita vroiai!

va pupez

cherry

Asa imi place sa cred. Inca nu stiu, dar noi speram sa fie fetita. Amandoi vrem bebelina.

lavinai si noi facem nunta singuri, din salariile noastre. Noi nici macar credit nu am scos. Ca si asa avem rate de 7 milioane pe luna la creditele pe care le-am luat anii trecuti. Ne descurcam din salarii.

13+
Mai am 15 de zile pana la nunta
POZE

Mergi la inceput

cherry, te rog, nu te mai gandi la ce e mai rau...asculta fetele !

Foto

Mergi la inceput

Mai,fetelor,v-as da si poze cu soacra-mea dar mi-e ca o vede cineva cunoscut si nu vreau sa ia amploare conflictul nostru!Poate reusim si facem un album comun pe care sa-l vedem doar noi...ca la mamici,dar cine se pricepe sa-l faca?
Andreea,eu cand am fost insarcinata nu am avut nici un fel de durere de spate,nici picioare umflate... si am mers la servici pana la 8 luni jumate,poate m-a ajutat ca am facut multa miscare,eu stau si la etajul 4...deci,chiar am fost sportiva!Si am nascut normal,in ambele cazuri,fara nici un fel de complicatii...si destul de repede!

POZE

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63105" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Cami hai ca fac eu un album comun, si va trimit adresa si parola, il fac privat si pozele le puteam vedea doar noi, e ok asa?
Fetele ce ziceti?

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lavinai

Camelia arata -mi si mie o poza cu socrata ca tare curioasa mai sunt. deja parca imi imaginez o "gagica" care arata de vreo treizeci si ceva de ani, fitoasa, toata fandosita.........

Cu pana la buric, cu lasat, fardata frumos , coafata , supla , nu bea , nu ... , hm ?

Foto

Mergi la inceput

FETELOR, intrati repede la poze si "admmirati-mi" acritura...E mortala,nu?Haide-ti,repede ca o sterg,cine stie cine se indragosteste de ea de pe acest forum si mi-o fura...si ce ma fac eu fara ea!

POZE

Mergi la inceput